Uitgebreid zoeken naar leden
Nu Online:
Met Foto:
Anoniem contact op erotiek.com

Wanneer u op zoek bent naar erotiek via internet heeft u er waarschijnlijk geen belang bij dat uw persoonlijke informatie ook vindbaar is in externe zoekmachines zoals Google en Bing. Wanneer u bijvoorbeeld persoonlijke of herkenbare foto's gebruikt op uw profiel maakt u meer kans op het vinden van een erotisch avontuur, maar u wilt dan waarschijnlijk niet door bekenden gevonden worden in een zoekmachine. Daarom bieden we op onze website diverse opties om uw anonimiteit te waarborgen.

Erotiek zoeken op anonieme basis

In het tabblad Anonimiteit in de voorkeuren van uw profiel vindt u diverse instellingen waarmee u kunt zorgen dat u in meer of mindere mate anonimiteit voor uw sexprofiel waarborgt.

Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw sexprofiel niet te laten indexeren door de zoekmachines zoals Google en Bing. Die zoekmachines zoeken het hele internet af en kunnen via onze website dus normaal gesproken ook uw profiel tegenkomen. Tekst of foto's die u gebruikt kunnen daarna ook vindbaar worden via die externe zoekmachines. Om dit uit te zetten kunt u die optie selecteren in uw instellingen. Dan zal de zoekmachine uw profiel niet meer komen indexeren.

Ook kunt u ervoor zorgen dat uw profielfoto alleen getoond zal worden aan geregistreerde bezoekers van onze website. Zo voorkomt u dat toevallige passanten u direct kunnen herkennen. Ook deze optie vindt u in het tabblad Anonimiteit in de instellingen van uw profiel.

Tot slot is het mogelijk om in te stellen dat uw profiel onder geen beding op de voorpagina wordt getoond. Zo kunnen bezoekers van de website - of die nu een eigen sexprofiel hebben aangemaakt of niet - uw profiel alleen vinden als ze de zoekmachine van de website gebruiken. Ze zullen uw profiel nooit zien verschijnen op de voorpagina.

Nieuwste Leden
Mycyro
(33)
Limburg
s3086021
(29)
Limburg
gstelzm
(34)
Gelderland
Neuks..
(29)
Zuid-Holland
extre..
(41)
Gelderland
Yelll
(39)
Utrecht
30 jaar
37 jaar
25 jaar
23 jaar
41 jaar
41 jaar
33 jaar
41 jaar
43 jaar
45 jaar