Uitgebreid zoeken naar leden
Nu Online:
Met Foto:
Regels

Op Erotiek.com vinden we het heel belangrijk dat al onze bezoekers een fijne ervaring hebben. We hebben daarom een aantal regels opgesteld waar we iedereen aan zullen houden. Alle mannen, vrouwen en stellen die lid wil worden van onze website doen er goed aan de regels op deze pagina daarom goed door te lezen.

  • Niemand wil zichzelf graag terugvinden op een website voor erotische dating zonder daarom gevraagd te hebben. Plaats daarom alleen foto's op uw profiel waar u alleen op staat. Er mogen geen andere mensen op te zien zijn, maar ook geen dieren of objecten.
  • Het is niet toegestaan uw persoonlijke contactgegevens te delen op uw profiel. Denk daarbij aan telefoonnummers, emailadressen, chatnamen en meer. Dit geldt voor uw gehele profiel, dus van gebruikersnaam en profieltekst tot uw profielfoto.
  • Het is uitdrukkelijk verboden om andere leden op wat voor manier dan ook lastig te vallen. Een privebericht is voor vele leden erg welkom, maar wanneer de man of vrouw in kwestie daarna aangeeft verder contact niet op prijs te stellen doet u er goed aan uw aandacht direct te verleggen naar iemand anders. Stalking, belediging, grof taalgebruik wordt niet getolereerd. Ook wordt u geacht in uw profielteksten geen beledigende en/of discriminerende opmerkingen te plaatsen.
  • Het is niet toegestaan commercieel van deze website gebruik te maken. U mag derhalve dus geen reclame maken in welke vorm dan ook, of dat nu is voor betaalde websites, escort services of andere diensten en goederen maakt geen verschil. Wanneer wij de indruk krijgen dat uw doel op onze erotiek website louter commercieel is volgt directe uitsluiting.
  • Uiteraard is op het gebruik van onze website ook het geldende Nederlandse en/of Belgische recht van toepassing.

Wanneer u een bepaalde regel overtreedt en we het idee hebben dat dit een incident betreft kunnen we er voor kiezen een waarschuwing uit te delen. Bij herhaling - of als de overtreding ingrijpend genoeg is - kan er een verbanning van de website volgen.

Nieuwste Leden
Mycyro
(33)
Limburg
s3086021
(29)
Limburg
gstelzm
(34)
Gelderland
Neuks..
(29)
Zuid-Holland
extre..
(41)
Gelderland
Yelll
(39)
Utrecht
30 jaar
37 jaar
25 jaar
23 jaar
41 jaar
41 jaar
33 jaar
41 jaar
43 jaar
45 jaar