De “bergman”

De plaats waar ik opgroeide was een middelgrote kuststad, op een paar uur afstand van Sydney, en het was een geweldige plaats om te wonen en mijn woonplaats te noemen. Mijn vader werd daarheen overgeplaatst om de functie van districtmanager over te nemen van een groot financieel bedrijf toen ik nog zo jong was dat ik me nauwelijks kan herinneren ergens anders te hebben gewoond, en hij vond het zo’n fijne stad dat hij tegen mijn moeder zei dat als het bedrijf hem ooit weer zou willen overplaatsen, hij gewoon ontslag zou nemen en een nieuwe baan zou zoeken.

Ongeveer 12 mijl buiten de stad lag een klein dorpje dat Carters Mountain heette, maar om eerlijk te zijn was het helemaal geen berg. Het was eigenlijk maar een klein dorp, genesteld in de uitlopers van de Great Dividing Range, maar door de jaren heen hadden de mensen van Carters Mountain een zekere reputatie ontwikkeld. Twaalf mijl lijkt tegenwoordig niet veel, maar in de tijd dat de mensen nog overal heen liepen of te paard gingen, waren die twaalf mijl net genoeg om Carters Mountain een beetje meer geïsoleerd te maken, en de mensen een beetje minder werelds, misschien excentriek, misschien zelfs een beetje inteelt. In de moderne tijd betekende dat natuurlijk allemaal niets meer, maar door de generaties heen werden de mensen van Carters Mountain als “anders” beschouwd.

In mijn schooljaar waren er ongeveer acht of tien kinderen van Carters Mountain, en zelfs op die leeftijd hadden sommige van de andere kinderen het oude Carters Mountain-gedoe van hun ouders en andere oudere mensen opgepikt, zodat de Carters Mountain-ploeg heel wat plagerijtjes op school te verduren kreeg. Onder die kinderen was de Szabo tweeling, Tanya en Erika, die nog meer opvielen dan de rest van de Carters Mountain kinderen om een paar andere redenen. Ten eerste was het een eeneiige tweeling, met een Hongaarse achternaam die zich onderscheidde van de Smiths en de Jones’s en de andere Anglo-Keltische namen die we allemaal hadden, maar dan was er ook nog hun uiterlijk. Ze leken precies op elkaar, ze waren lang en dun, met lange, magere benen, en ze hadden hoge jukbeenderen en grote ogen die samen hun gezichten een soort vogelachtig aanzien gaven. Ze hadden in de loop der jaren een paar bijnamen gekregen, maar de bijnaam die hen de hele schooltijd bijbleef was “de ooievaarstweeling”, vanwege hun vogelachtige uiterlijk en hun lange, magere benen, en op school werden ze vaak ongenadig geplaagd.

Eerlijk gezegd denk ik niet dat ik ooit gemeen tegen hen ben geweest, maar ik maak hier geen excuses, want ik was net zo blij als ieder ander om achter hun rug om over hen te praten en bijdehante opmerkingen over hen te maken met mijn vrienden, en daar ben ik niet trots op, maar we weten allemaal dat kinderen soms erg wreed kunnen zijn. Naarmate onze schooljaren vorderden, waren de Ooievaarstweeling altijd groter dan de meeste andere kinderen in de klas, en net zo mager als altijd, en het plagen ging gewoon door. In Australië begint de middelbare school in het zevende jaar, en tegen die tijd was de tweeling groter dan een paar van de kinderen in het jaar voor ons, en zelfs sommige jongens moesten naar hen opkijken om hen te vertellen wat voor freaks ze waren.

Een paar jaar later, toen we allemaal zestien waren geworden, was de Ooievaarstweeling ongeveer 1,80 m lang, en moest waarschijnlijk nog wel wat groeien, maar er waren interessante dingen gebeurd met ons allemaal. De meisjes hadden allemaal borsten ontwikkeld, en hun figuren waren gebogen geworden, en hun billen waren ronder en vrouwelijker geworden, terwijl hun benen meer vorm kregen. De jongens waren ook veranderd, en naarmate onze stemmen dieper werden en onze schouders breder, ontdekten we allemaal een nieuwe belangstelling voor die borsten, rondingen, konten en benen, en er kwamen heel wat nieuwe onderwerpen ter sprake tijdens onze pauzes en lunchpauzes. Natuurlijk ontwikkelden de figuren van de Szabo tweeling zich ook, maar hun borsten waren tamelijk bescheiden, evenals hun rondingen, want ze waren nog steeds erg dun, en hun lange benen waren nog steeds even mager als altijd.

Zelfs in dat stadium kende ik de een nog niet van de ander, maar toen we allemaal ouder waren geworden, hadden de plagerijen op het schoolplein plaatsgemaakt voor een andere vorm van pesten. De “coole” meisjes negeerden hen volledig, en de jongens van de zelfbenoemde “stoere jongens” groep probeerden hen in verlegenheid te brengen over hun uiterlijk, of vertelden hen dat ze freaks van de natuur waren, vroegen hen uit welk moeras ze kwamen, beschimpten hen openlijk terwijl de rest van ons toekeek en zich er niet mee bemoeide. Ik ben daar ook niet trots op. Desondanks had de tweeling hun eigen vrienden, meestal onder de minder coole kinderen in ons jaar. We noemden de jongens van Carters Mountain de “De bergmannen” en een paar van hen waren nu grote, harde kerels, die hun weekenden doorbrachten met tractors rijden op de boerderijen van hun ouders aan de andere kant van het dorp, of met het plukken van gewassen, of met het rondjagen van vee, en ze werden niet langer gepest op school. Ze voetbalden alsof hun leven ervan afhing, en sommigen hadden zelfs gezichtsbeharing toen ze zestien waren. Zelfs de “stoere jongens” lieten hen tegenwoordig met rust.

Het was rond die tijd dat mijn vader begon te praten over hoe graag hij weg wilde uit de voorsteden en in een huis wilde gaan wonen met wat land om hem heen. Het begon als een gesprek tussen hem en mijn moeder aan tafel, maar na verloop van tijd werden ze er steeds duidelijker over, en toen begonnen ze rond te kijken naar onroerend goed, en te praten over hypotheken en herfinanciering. Toch duurde het lang voordat er iets definitiefs gebeurde, en pas in mijn laatste jaar van de middelbare school kochten ze eindelijk een groot huis op vier hectare in, (je raadt het al), Carters Mountain. Ik zou een bergman worden.

We verhuisden daarheen in de schoolvakanties in de vroege herfst, en omdat ik in februari geboren was, was ik net een paar maanden eerder achttien jaar geworden, maar ik had nog zeven maanden van de middelbare school over, omdat het schooljaar in Australië in december eindigt. Ons nieuwe huis was het op een na laatste in een doodlopende weg met een draaicirkel aan het eind, en er was nog een laatste huis vlakbij de draaicirkel, een paar honderd meter van het onze.

Nadat we ons in ons nieuwe huis hadden gevestigd, begon de school weer na de herfstvakantie, en mijn vader bracht me op de eerste dag terug naar school, maar ik moest na school de bus naar huis nemen. Ik liep de schoolpoort uit en stapte in de bus van Carters Mountain, en halverwege het gangpad zag ik de Ooievaarstweeling aan de linkerkant, terwijl ik naar de achterkant van de bus keek. Ik kende de een nog steeds niet van de ander, maar het meisje op de stoel aan het gangpad zei: “Hoe komt het dat jij in deze bus zit, Troy?”

“We zijn in de vakantie naar Carters Mountain verhuisd,” antwoordde ik, waarop ze glimlachte en zei: “Dus, je bent nu een Mountain Man? Dat betekent dat we buren zijn.”

“Daar lijkt het wel op,” zei ik met een glimlach, terwijl ik op de lege stoel achter hen schoof. Ze draaiden zich allebei om in hun stoel om met me te praten, en het was tijdens dit gesprek dat ik eindelijk te weten kwam dat Tanya, die nu links van me in het gangpad zat, een moedervlekje links in haar nek had, en dat was de enige manier waarop ik ze uit elkaar kon houden. “We zullen je de bezienswaardigheden moeten laten zien,” zei Erika, rechts, en Tanya voegde daar, minder enthousiast, aan toe: “Wat er in ieder geval is.” Ze moesten allebei een beetje giechelen en Tanya voegde eraan toe: “Op Carters Mountain moeten we ons eigen plezier maken,” en toen keek Erika haar even aan alsof ze dacht dat ze misschien iets zou verklappen, maar we bleven de rest van de weg naar huis gewoon praten en lachen, terwijl ze me alles vertelden over het leven op Carters Mountain.

Er waren twee bushaltes in Carters Mountain, maar de bus moest omkeren in mijn doodlopende straat, dus de chauffeur zei dat hij me bij mijn huis kon afzetten, en toen ik uit de bus stapte, was alleen de tweeling er nog. Toen de bus bij de doodlopende weg aankwam, stapten zij uit en ik zag ze met hun lange benen naar het huis verderop lopen. Het bleek dat we echt buren waren, maar er was ongeveer driehonderd meter open terrein tussen onze huizen.

Mijn moeder had een baan als duty manager in een groot hotel in de stad, en ze had verschillende begintijden. Op de dagen dat ze vroeg begon reed ze met haar eigen auto naar haar werk, maar als ze om 9 uur ’s morgens moest beginnen ging ze met mijn vader mee, en nadat ik mijn rijbewijs had gehaald liet ze me meestal in haar auto naar school rijden als ze die niet nodig had. Op mijn tweede dag terug op school, had ze een late start dus ging ze met mijn vader naar het werk, en ze zei dat ik haar auto naar school mocht brengen. Ik reed met haar auto in de richting van de stad, en ik zag de Szabo tweeling naar de bushalte lopen, dus ik stopte, deed het raampje omlaag en zei: “Willen jullie een lift naar school?”

Ze waren allebei gekleed in hun schooluniform, bestaande uit een blauw en grijs geruite rok, en een lichtblauwe blouse, en ze glimlachten naar elkaar en een van hen zei, “Hé, dat klinkt goed. Bedankt daarvoor,” en ze liepen naar de auto. Toen ze dichterbij kwamen zag ik de moedervlek in Tanya’s nek en ik wist dat zij degene was die had gesproken. De auto van mijn moeder was een tweedeurs hatchback, en ik deed de klep open en stapte uit om hem te openen zodat ze hun rugzakken erin konden doen. Toen liep ik naar de passagiersdeur om die te openen, en Erika was de eerste die instapte. Omdat ze zo lang is en van die lange benen heeft, moest ze voorover buigen en haar benen hoog optillen om op de achterbank te komen, en ik zag een flits van haar witte kanten slipje toen ze instapte. Ik keek even, en toen draaide ik me om om Tanya te zien staan, die me aankeek, en ze lachte me uit omdat ik onder de rok van haar zus had gekeken. Ik voelde een warm gevoel van schaamte omdat ik betrapt was, maar ik zei niets en liep om zodat ik op de bestuurdersstoel kon gaan zitten. Erika zat nu achterin en keek op alsof ze iets gemist had, en zei: “Wat was er zo grappig?”

Ik zei niets, en zette me schrap voor een uitbrander, en Tanya giechelde een beetje en zei: “Troy keek omhoog naar je rok toen je in de auto stapte,” maar Erika lachte alleen maar en zei: “Nou, dan is het maar goed dat ik schoon ondergoed aan heb,” en toen lachte ze nog meer. “Sorry,” zei ik, terwijl ik oogcontact vermeed, maar Erika haalde haar schouders op en zei: “Dat is iets voor mannen,” alsof het niets bijzonders was.

Ik begon te rijden, maar toen ik voor de eerste keer in mijn achteruitkijkspiegel keek, wipte Tanya hem omhoog, giechelde ondeugend en zei: “Niet op Erika’s rok kijken op de achterbank.” Ik stelde de spiegel opnieuw in en zei: “Ik heb hem nodig om te rijden,” maar op de achterbank zei Erika: “Nou, het is in ieder geval goed om je voor de verandering eens te laten nakijken, en niet dat een vent je een freak noemt.” Ik wist niet zeker of het de bedoeling was dat ik erom moest lachen, maar Tanya giechelde ook en voegde eraan toe: “Ik denk dat we vaker met je uit zullen gaan,” dus ik liet mezelf een beetje grinniken.

We lachten nog een paar keer toen we naar school reden, en toen we de straat in draaiden waar de school stond en ik aan de overkant van de weg parkeerde, gaf Tanya ons een lispelende impressie van Mr Hennessey, onze verwijfde biologieleraar. We lachten allemaal nog om Tanya toen we uit de auto stapten en de meisjes hun rugzakken pakten, en we liepen naar de schoolpoort, waar de tweeling zich omdraaide om de ene kant op te gaan, en Tanya zei: “Waarschijnlijk zie ik jullie bij Engels, na de lunch,” en toen liepen zij de ene kant op en ik de andere kant. Ik zag mijn twee vrienden, Detlev en Owen, tegen de muur staan en naar ons kijken, dus ik liep erheen.

“Hier is hij, David Fucking Attenborough,” zei Owen toen ik dichterbij kwam.

“Waar heb je het over?” vroeg ik, hoewel ik wel een idee had waar hij heen wilde.

“Die twee giraffen aan het volgen,” zei hij minachtend, terwijl we beiden toekeken hoe ze over de vierhoek trokken om zich bij hun vrienden aan de andere kant te voegen.

“Ze zijn oké,” antwoordde ik, “ze zijn best grappig als je ze leert kennen.”

“Ja, ze zien er grappig uit,” zei Owen, “vertel me niet dat je probeert één van hen te versieren?”

“Of allebei,” voegde Detlev er grijnzend aan toe.

Ik keek weer naar de tweeling, en Owen en Detlev volgden allebei mijn blik naar de overkant, en ik zei: “Zeg je me nu dat je een van hen niet zou neuken? Alleen omdat ze lang zijn?

“Ja, lang en verdomd eng uitziend,” zei Detlev, “Als een stel moerasvogels uit de wetlands.”

“Ik zou een van hen kunnen neuken,” bood Owen aan, “maar ik zou er niemand over vertellen.”

“Jij bent naar de klote,” zei ik, zelf grijnzend omdat ik onzin zat uit te kramen met mijn maten, “dat is zo’n beetje het enige neuken dat je gaat doen.” Ik keek terug naar de twee jongens en voegde eraan toe: “Trouwens, we zijn nu buren.”

“Dat klopt,” zei Detlev, alsof hij het zich net weer herinnerd had, “want jij bent nu toch een bergman, of niet? Daarheen verhuisd met al die inteelt. “

Ik knikte, en zei, “Ja, dat ben ik,” en Owen zei, “Pas maar op dat je geen twee extra vingers krijgt,” en we moesten allemaal grinniken, en ik zei, “Nou, dat kan van pas komen als ik op mijn veranda ga zitten, tokkelen op mijn banjo.” Toen moesten we weer lachen en ging het gesprek over op andere dingen.

Na school reed ik de tweeling weer naar huis, en we moesten nog een paar keer hilarisch lachen toen we de heuvel opgingen richting Carters Mountain. Toen we thuiskwamen, nodigden ze me uit bij hen thuis, dus ik ging erheen nadat ik de auto had geparkeerd en we hingen een paar uur rond. Ik kwam erachter dat hun vader een bouwvakker was die meestal weg was voor projecten, dus hij was alleen in het weekend thuis, en hun moeder werkte in een bejaardentehuis in de stad, dus als ze een late dienst had, moesten ze hun eigen eten halen en ’s avonds hun eigen dingen doen. Ze waren gewend om voor zichzelf te zorgen en ze waren erg zelfvoorzienend. Ik merkte ook dat ze heel leuk waren om mee om te gaan, iets wat ik nooit eerder had gekend, ook al kenden we elkaar al bijna twaalf jaar van school. We praatten over van alles en nog wat, en ik merkte dat ze bijna overal wel iets grappigs over konden vinden. Ze hadden ook die gewoonte die je soms bij tweelingen ziet, waarbij ze elkaars zinnen beginnen of afmaken.

In de volgende drie weken leerde ik de Szabo tweeling beter kennen dan ooit, toen we samen op Carters Mountain rondhingen. Ze lieten me de bezienswaardigheden zien, precies zoals ze zeiden dat ze zouden doen, inclusief de uitkijkpost, en de wandelpaden rond het staatsbos, en de twee zwembaden. Eén werd door iedereen gebruikt, en ze vertelden me dat de andere meer privé was als je wilde naaktzwemmen, maar dat hebben we niet geprobeerd omdat het al winter werd. Tijdens die weken ontdekte ik dat ze echt heel leuk waren om mee om te gaan. Ze wisten dat ze niet populair waren op school en ze wensten dat het niet zo was, maar ze konden er toch niet veel aan doen, maar ze waren een tweeling en ze hadden elkaar, dus ze gingen gewoon door met hun leven.

Ik ging nog steeds naar de stad en hing wat rond met mijn andere vrienden, maar vaak had ik gewoon zin om op de berg te blijven met de tweeling. Na een tijdje deden Owen en Detlev niet meer zo vervelend tegen hen, maar ze vroegen me of ik al met een van hen geneukt had, of ze zeiden dingen als: “Je zou ze allebei moeten neuken en ze een tien moeten geven,” of ze zeiden dat ik een triootje moest proberen. Dat was Detlevs idee, en hij zei me dat hij me voor de gelegenheid zelfs de videocamera van zijn vader zou lenen.

Drie weken nadat ik daarheen verhuisd was, was het een vrijdagmiddag met het weekend voor de deur, en de tweeling en ik zaten allemaal op de brede stoel achter in de bus toen we van school naar huis reden, zoals gewoonlijk lachend over van alles en nog wat. Terwijl ik naar hen keek, dacht ik aan dingen die al minstens een week of zo door mijn hoofd spookten.

Net als de rest van ons was de tweeling de laatste jaren veranderd. Ze hadden nog steeds die hoge Hongaarse jukbeenderen waar veel meisjes sowieso een moord voor zouden doen, maar hun gezichten waren voller en anders van vorm geworden, zodat hun grote ogen nu een pluspunt waren omdat ze meer in verhouding waren. Met hun golvende bruine haar dat tot over hun schouders groeide, waren ze nu eigenlijk best knap, en dan waren er nog die lange, lange benen, die nog steeds dun waren, maar die meer vorm hadden gekregen sinds ik er voor het laatst echt op had gelet. Ik had ze jarenlang als freaks beschouwd, net als iedereen op school, maar het viel me op dat als je ze vandaag voor het eerst zou ontmoeten, en je had nooit jarenlang gelachen om hun ongewone uiterlijk toen ze jonger waren, je ze waarschijnlijk schattig zou vinden. Ik zat daar in de bus, luisterde naar hen en lachte met hen mee, en het viel me op dat ze meer leven in hun gezicht hadden dan al die verwaande trutten uit die “coole” groep meisjes op school die zichzelf allemaal doodgraag zagen. Ik vroeg me ook af, als ik deze dingen zag, waren er dan andere jongens op school die ze ook zagen? Waarschijnlijk niet, van wat ik de meeste dagen hoorde.

De bus stopte voor mijn huis en zoals gewoonlijk waren de tweeling en ik de enigen die er nog in zaten. “Je moet even bij ons thuis komen, als je je spullen hebt gebracht,” zei Erika, toen ik opstond om te gaan, en ik zei: “Ja, oké. Ik zie je daar,” en ik stapte uit de bus. Mijn gedachten over de tweeling gingen verder terwijl ik naar mijn kamer ging en mijn schoolrugzak op het bed gooide, en mijn schooluniform omtoverde in een spijkerbroek en een sportshirt.

Ik had op dat moment nog maar één vriendin gehad, en ze heette Cindy. We hadden elkaar eerder dat jaar op een feestje ontmoet, slechts een week na mijn 18e verjaardag. Hoewel ze een jaar ouder was dan ik, haar middelbare school al had afgemaakt en in een apotheek in de stad werkte, konden we het wel met elkaar vinden en begonnen we elkaar te zien. Binnen een week pikte Cindy mijn kersje, en zij was aan de pil zodat we zonder condoom konden neuken, en we gingen er als konijnen in voor iets meer dan een maand dat we samen waren. Helaas begonnen haar vrienden haar een “wiegenrover” te noemen omdat ze met een jongen uitging die jonger was dan zij, ook al was ik achttien jaar oud, dus zei ze dat we het uit moesten maken, maar ze liet de deur open om weer bij elkaar te komen misschien nadat ik klaar was met de middelbare school en een baan had, dus alles was nog niet verloren.

Cindy had me ook gevraagd of ik haar een keer wilde beffen, en dat wilde ik natuurlijk wel proberen. Dat leidde ertoe dat ze me liet zien hoe ik het goed moest doen, en hoe ik haar kon laten klaarkomen door haar kutje te likken en aan haar clit te zuigen, en nadat ik geleerd had hoe ik dat moest doen, voelde ik me alsof ik een soort superkracht had, in staat zijn om een meisje een kronkelend, kreunend, hijgend orgasme te bezorgen met alleen mijn lippen en tong, mijn gezicht in haar kutje begraven en het zo te proeven. Nadat ze het uitgemaakt had, wreef ik er bijna elke dag eentje in mijn eentje uit, en ik wist niet zeker of dat snel zou veranderen.

Tot nu toe had geen van de meisjes iets gezegd over een vriendje, dus toen ik me klaarmaakte om naar hun huis te gaan, begon ik te denken dat ik misschien één van hen zou kunnen versieren. Dat liet me natuurlijk achter met de vraag welk meisje. Ze waren een eeneiige tweeling, en leken zoveel op elkaar dat ze wel twee keer dezelfde persoon waren, dus hoe zou je beslissen? Ik dacht dat ik gewoon een beetje interesse zou tonen, en kijken of een van hen iets terug zou doen, en zien wat er zou gebeuren. Hopelijk zou een van hen reageren, want het zou ongemakkelijk worden als bleek dat ze helemaal niet geïnteresseerd waren, en dit waren de gedachten die door mijn hoofd gingen, toen ik mijn deur uitliep en op weg ging naar de Szabo residentie.

De voordeur stond open toen ik daar aankwam, maar ik tikte op de open deurpost en Tanya kwam naar buiten en zei: “Hé, kom binnen.” Ze was nog steeds in haar schooluniform, maar ze was nu blootsvoets, en haar lichtblauwe blouse was niet over haar geruite rok gestreken. Ik volgde haar naar binnen, rechts van de entreehal, naar de woonkamer, waar Erika op een lange bank lag, met haar rug tegen de rechterarm. Ze droeg een paars hemdje en een korte broek die was afgeknipt van een spijkerbroek, en ik zag dat ze een paarse kanten beha onder haar hemdje had. Ze boog haar benen en schoof wat naar achteren tegen de armleuning van de bank om me wat ruimte te geven, en ze zei: “Ga zitten.” Ik ging in het midden van de bank zitten, en Tanya zat links van me, en ik draaide me om om naar Erika te kijken. De randen van haar denim short waren gerafeld en vrij hoog uitgesneden, en met haar benen zo gebogen realiseerde ik me dat ik het kruis van haar witte slipje kon zien, en ik zag dat er lichtpaarse bloemen op gedrukt waren. Ik wierp slechts een korte blik, maar ik keek op en zag dat ze wist waar ik naar keek, en ze giechelde een beetje, en zei: “Je kunt het niet helpen, hè?” Ze lachte toen ze het zei, dus het leek niet zo erg.

Erika keek langs me heen naar Tanya, en zei: “Tanya, vertel Troy eens wat je vandaag op school gehoord hebt,” dus keek ik om naar Tanya, links van me.

“Ja, ik praatte met een van onze vriendinnen na de lunch,” begon Tanya, “en ze vertelde me dat ze een paar jongens over Erika en mij hoorde praten tijdens de lunch. Een van hen zei dat we de meest onneukbare meisjes op school waren.”

“Het zijn gewoon eikels,” zei ik, terwijl ik eerst naar Tanya keek en me toen tot Erika wendde, “ze zouden waarschijnlijk toch geen meisje kunnen krijgen als ze het probeerden. Maak je geen zorgen over hen.”

“Het zal wel,” zei Erika, een beetje bot, alsof ze niet onder de indruk was van het hele idee, en wie kon het haar kwalijk nemen? Ik wist niet goed wat ik nu moest zeggen, en er viel even een stilte, alsof we allemaal aan het nadenken waren, maar toen zei Tanya: “Denk je dat we niet te neuken zijn, Troy?” Haar toon was een beetje ondeugend.

Ik keek naar Erika rechts van me, en ze keek naar me alsof ze wachtte op mijn antwoord. “Natuurlijk niet,” zei ik, maar ik wist niet goed hoe ik verder moest, dus keek ik weg.

“Nou, ik ben blij dat iemand er zo over denkt,” zei Erika, en ik wierp weer een blik in haar richting, maar toen voegde Tanya eraan toe: “Dus, als je niet denkt dat we onneukbaar zijn, betekent dat dan dat je denkt dat we neukbaar zijn?”

“Kom op,” zei ik, terwijl ik recht voor me uit keek en oogcontact vermeed. Ik voelde de schaapachtige uitdrukking op mijn eigen gezicht, en ik ging verder met: “Je zet me nu echt voor het blok.” Eerlijk gezegd vond ik het wel leuk waar het gesprek heen ging, maar ik was overrompeld, dus voelde ik me nu helemaal zelfbewust.

“Kom op,” zei Erika, vanuit haar liggende positie aan mijn rechterkant, en ze tikte me met haar voet op mijn rechter dijbeen voor nadruk, “Vertel het ons. We willen het weten, nu.” Ze had nu dezelfde ondeugende toon als Tanya.

Ik keek naar Tanya, en ik zei, “Kom op, kijk naar jullie. Jullie zijn allebei schattig, jullie zijn allebei lang, en jullie hebben van die benen die eindeloos doorlopen. Wie zou dat niet leuk vinden?” Toen moest ik wegkijken van hen beiden omdat ik me weer zelfbewust voelde, nadat ik dat eruit had gekregen. Opnieuw waren we allemaal even stil.

Erika verbrak de stilte. “Heb je een vriendin, Troy?”

“Nee,” zei ik, nog steeds naar de muur aan de andere kant van de kamer kijkend, “ik heb een tijdje een vriendin gehad, maar ze heeft het uitgemaakt.” Ik draaide me om naar Erika en voegde eraan toe: “Lang verhaal.”

“Het is altijd een lang verhaal,” voegde Tanya eraan toe, links van me, en ik zag dat ze ook naar de muur keek. Ik draaide me om naar Erika en zei: “En hoe zit het met jullie twee? Hebben jullie vriendjes?”

“Ik ging uit met een jongen die Trevor heette,” begon Tanya, terwijl ze zich omdraaide om ons aan te kijken, “Hij werkte op een van de boerderijen verderop, maar hij vertrok om een baan te krijgen in de mijnen in Noord Queensland, dus dat was dat.”

“Oh,” zei ik, alsof ik iets geleerd had, en ik keek naar Erika, en ik zei, “Hoe zit het met jou, aangezien we allemaal over deze dingen praten.”

“Niet op dit moment,” antwoordde ze, “Ik ging uit met een jongen die Dennis heette. Hij werkte bij het transportdepot, maar hij ging bij de luchtmacht. Hij zei dat hij contact met me zou houden en me weer zou zien als hij uit de basistraining kwam, maar ik heb sindsdien niets meer van hem gehoord.” Ze tuitte haar lippen en trok haar wenkbrauwen op, en voegde eraan toe: “Ik denk dat het voorbij is.”

“Het is voorbij, Erika,” zei Tanya, en aan de toon van haar stem te horen, denk ik dat ze dit gesprek al eerder hadden gehad.” De tweeling maakte oogcontact aan weerszijden van mij, en toen zei Erika verdrietig: Troy, hebben jij en die vriendin van je, euhm, de daad gedaan?

“Seks hebben,” voegde Tanya er links van me aan toe, alsof ik hulp nodig had om het te begrijpen. Ik kon het niet helpen dat ik een beetje grinnikte toen ze dat deed.

Ik voelde me nog steeds zelfbewust, maar weer vond ik het leuk waar het gesprek heen ging, en ik antwoordde: “Ja,” knikte terwijl ik het zei, alsof het duidelijk zou zijn. Toen moest ik mijn keel schrapen. De tweeling glimlachte nu, en ik wist dat mijn onhandigheid een deel van de reden was, maar ik zei: “Dus, als we het hier nu allemaal over hebben, hoe zit het dan met jullie twee? En de jongens met wie jullie uitgingen?”

“Ja, dat deden we,” zei Erika, die nu naar beneden keek, en ik draaide me naar Tanya, die oogcontact hield terwijl ze zei: “Wij ook. Trevor was mijn eerste. De enige tot nu toe.”

“Dus sommige jongens denken dat we neukbaar zijn, hoe dan ook,” voegde Erika glimlachend toe. Ik lachte en weer viel er een korte stilte. De meisjes wisselden nog een blik, en toen zei Erika: “Hoe zit het met andere dingen, Troy?”

“Wat bedoel je?” vroeg ik, en Erika zei, “Nou, laat ik het zo zeggen. Heb je ooit een meisje beft?”

Ik was echt verbaasd dat ze dat zomaar zei, en ik moest even slikken voor ik kon antwoorden, maar ik zei: “Umm, ja.”

“Wij ook,” zei Erika, en ze keek me aan alsof ze op mijn reactie wachtte.

“Je bedoelt, met jongens, toch?” zei ik, terwijl ik Erika nu aankeek, maar zij zei: “Ja, met jongens, maar ook met een meisje.”

Ik voelde zowaar mijn kaak vallen toen ze dat zei, en het enige wat ik eruit kon krijgen was: “Met meisjes?” Toch voelde ik een koude blos door me heengaan toen ze dat zei.

“Nou, niet zomaar een meisje,” voegde Tanya er links van mij aan toe, “Alleen met elkaar,” alsof dat het helemaal ophelderde. Ik draaide me om naar Tanya, die langs me heen naar Erika keek, dus draaide ik me zelf naar haar toe en zei: “Waarom?” Toen moest ik mijn keel weer schrapen voordat ik verder kon gaan met: “Hoe kwam het dat jullie dat deden? Met elkaar?”

“Waarom denk je?” zei Erika, lachend om mijn reactie, “Omdat het goed voelt.”

Toen was het de beurt aan Tanya. “Je moet beloven dat je het nooit aan iemand vertelt.”

“Ja, dat beloof ik,” zei ik, terwijl ik weer naar de muur keek. Ik zou waarschijnlijk alles gezegd hebben om meer te horen, maar ik meende het.

“Ik bedoel, echt beloven,” voegde Erika eraan toe, dus ik knikte, en zei: “Ja, ik beloof het.” Toen keek ik haar aan en zei: “Hoe zijn jullie er nu bij gekomen om dat te doen? Ik bedoel, met elkaar?”

“Nou,” begon Erika, “we zijn een tweeling, en we delen alles.” Ik knikte, en ze ging verder, “Dus op een keer waren we aan het praten over jongens en zo, en we dachten, als we ooit een vriendje hebben, moeten we weten hoe we moeten zoenen, toch?”

Toen nam Tanya het over, “Dus, we probeerden op elkaar te oefenen, je weet wel, elkaar op de lippen kussen en zo, en we vonden het leuk. Dus we begonnen het de hele tijd te doen, elkaar zoenen en zoenen.”

“Met tong,” zei Erika, giechelend en het weer overnemend. “Op een avond waren we dat aan het doen, zoenen en zo, en om een of andere reden begon Tanya me te kietelen. Ik draaide me om naar Tanya, die naar haar tweelingzus glimlachte terwijl ze het zich herinnerde, en Erika ging verder met: “Dus, we begonnen elkaar te kietelen, en toen zei ik: ‘Is het je ooit opgevallen dat je jezelf niet kunt kietelen?” Ze pauzeerde even om adem te halen, en zei toen: “Dus Tanya zegt: ‘Nou, en als je je vrouwelijke delen kietelt?”

Ik kon niet geloven wat Erika zei, maar ik ging weer op de bank zitten, terwijl dat koude gevoel van opwinding weer door me heen ging, en Tanya schoof links van me wat dichterbij en keek langs me heen naar haar zus. Ik kon de warmte van haar voelen en het was een goed gevoel. Toen vervolgde Erika haar verhaal. “Zie je, ook al waren we zo close, geen van ons had ooit over zelfbevrediging gesproken, maar we begonnen erover te praten, en Tanya zegt: ‘Ik vraag me af hoe het is als iemand anders het doet.”

“Dus probeerden we elkaar die avond te vingeren,” zei Tanya, en nam het over, “En het was fantastisch. Dus begonnen we het de hele tijd te doen als we elkaar kusten, elkaars kutjes kusten en vingeren.”

“Serieus?” zei ik, verbaasd over wat ik hoorde, maar ik wilde meer. “En, hoe zijn jullie van dat naar elkaar toe gegaan?”

“Hoe denk je?” antwoordde Erika.

“Nou,” begon ik, een beetje stamelend, en terwijl ik mijn keel moest schrapen, “Umm, heeft een van jullie jongens het eerst gedaan?”

“Natuurlijk,” antwoordde Erika, “kijk, het ging zo. We hadden van die vriendjes. Tanya had Trevor en ik had Dennis, en nou, we begonnen seks met hen te hebben.”

“Ik was eerst,” onderbrak Tanya, lachend, en Erika glimlachte terug, en ging verder, “Ja, dus Tanya en Trevor deden het eerst, en toen op een nacht begonnen Dennis en ik het te doen, je weet wel, seks en zo.”

Ik draaide me om naar Tanya, en ze glimlachte alsof ze net zoveel van het verhaal genoot als ik, ook al maakte ze er zelf deel van uit. Erika ging verder met, “Dus, op een avond komt Tanya thuis nadat ze uit is geweest met Trevor, en ze zegt, ‘Erika! Je gaat dit niet geloven. Trevor heeft me beffen. Het is fantastisch!”

Toen nam Tanya het over en zei: “Ik begon te vertellen en Erika wilde dat ik liet zien hoe hij het deed.”

“Dus, je likte gewoon haar poesje? Gewoon zo?” vroeg ik.

“Natuurlijk,” antwoordde Tanya, alsof het zo vanzelfsprekend was, “hoe moest ik haar anders laten zien hoe lekker het was?”

“We zijn een tweeling,” legde Erika uit, rechts van me, “en we delen toch al van alles, dus het was bijna alsof je op jezelf neerging.”

“Dus, echt, Troy,” zei Tanya weer links van me, alsof het echt belangrijk voor haar was, “je moet het echt beloven, Troy. Beloof dat je het nooit aan iemand vertelt. Mensen denken dat we al gek genoeg zijn.”

“Ja, ik beloof het echt,” zei ik, terwijl ik me naar haar omdraaide, en ik vond het gesprek nu echt leuk, maar toen ging Erika een stapje verder.

“Hoe dan ook, het is vrijdag, morgen geen school, en we hebben het huis helemaal voor onszelf,” zei Erika, rechts van mij. “Papa komt morgen pas tegen de middag thuis en onze moeder komt pas na elf uur vanavond thuis.”

“En hier zijn we dan,” voegde Tanya er links van me aan toe, “We voelen ons een beetje dartel, en anders zouden we waarschijnlijk naar een van onze slaapkamers gaan en samen wat meisjesachtige dingen doen, als je begrijpt wat ik bedoel.”

“Ik denk dat ik weet wat je bedoelt,” antwoordde ik, en ik weet dat het een nogal zwak antwoord was, maar zo opgewonden als ik me voelde, verraste dit hele gesprek me. Toen voegde ik eraan toe: “Maar wat is er anders aan deze keer?”

“Je bent hier,” zei Tanya, en toen voegde Erika eraan toe, “Dus, misschien kun je met ons mee naar beneden komen en meedoen.” Ik kon niet geloven wat ik hoorde. Een half uur geleden dacht ik er nog over om een van de tweelingen te versieren en te kijken of ze geïnteresseerd waren, en nu dit. Ze vroegen me of ik met hen naar bed wilde.

Terwijl ik daar zat, mijn keel schraapte, en me afvroeg of ik het wel goed hoorde, wisselde de tweeling een blik van beide kanten van mij. Het was alsof ze communiceerden door alleen maar naar elkaar te kijken, maar toen gleed Erika van de bank op haar knieën op het tapijt, en ze schuifelde voor Tanya, aan mijn linkerzijde. Toen ze voor Tanya knielde, legde ze haar handen op haar schouders en ze zoenden elkaar op de mond, recht voor mijn neus. Het was een langzame, sexy kus, tussen twee eeneiige tweelingen, en ze verbraken hun kus, maakten oogcontact, en kusten toen opnieuw, deze keer een beetje langer, met een beetje meer mondverkenning aan de gang. Terwijl ik naar ze keek, voelde ik dat vette gevoel van seksuele opwinding in mijn buik, en ik wist dat dit alleen maar beter zou worden.

De tweeling zoende en omhelsde elkaar, maar toen haalde Erika haar rechterhand van Tanya’s schouder, en schoof hem onder haar geruite rok. Ze gingen door met hun zachte, sexy zoenen, terwijl Erika haar hand begon te draaien en te bewegen onder het rokje van haar zus, en ik kon zien dat ze het in het kruis van Tanya’s slipje werkte. Toen schrok Tanya toen ze kusten, en ze maakte een klein hijgend geluid in haar keel, en ik wist dat Erika’s vinger in haar zat. Erika begon haar hand heen en weer te bewegen, langzaam vinger-neukend met Tanya onder haar rokje. Het was ongelooflijk opwindend voor mij om de meisjes zo te zien kussen, hun kus te onderbreken om oogcontact te maken, en dan verder te gaan met het verkennen van elkaars mond, terwijl Erika zachtjes haar hand in Tanya’s slipje onder haar rok bewoog, kleine soppende geluidjes makend, en ik weet zeker dat ze dat allebei wisten, want ik zag Erika naar me kijken terwijl ze haar tweelingzus tongzoende, toen braken ze voor lucht, en Erika gaf me een snelle glimlach, voordat ze hun lippen weer op elkaar klemden.

Toen ging het nog een stapje verder, toen Tanya haar rechterhand van Erika’s schouder naar beneden bewoog, naar de knoop op haar afgeknipte denim short. Ze maakte het knopje los, terwijl ze doorgingen met zoenen, en terwijl Erika haar zachtjes bleef vingeren, voelde Tanya naar de rits, en ritste toen Erika’s short open, waardoor de voorkant van dat witte katoenen slipje met de lichtpaarse bloemen erop gedrukt, zichtbaar werd. Hun monden gingen even uit elkaar, en Erika keek naar zichzelf en toen weer naar Tanya, met een blik van aanmoediging, en toen gebruikte Tanya haar hand om de tailleband van Erika’s slipje naar beneden te trekken. Ze trok het niet helemaal naar beneden, maar de aanblik van Erika’s kutje bezorgde me een golf van opwinding, en een rimpelend gevoel in mijn buik, toen Tanya haar hand in Erika’s ondergoed werkte. Ze begon met de rug van haar hand tegen Erika’s buik, maar ik zag hoe ze haar pols verdraaide zodat haar hand nu met de palm naar boven lag, terwijl ze naar Erika’s kutje voelde, en nu was het Erika’s beurt om ineen te krimpen en snel, sidderend adem te halen, toen Tanya’s hand de prijs vond.

De meisjes vingerden nu elkaars kutjes terwijl ik toekeek, gebiologeerd door hun zusterlijke strelingen, en ze verbraken hun kus en maakten weer oogcontact met elkaar. Elke tweeling had een uitdagende blik in haar ogen, en ik vroeg me af of ze probeerden te zien wie de ander het eerst kon laten klaarkomen, of misschien was het meer om te zien wie het het langst kon volhouden, voordat ze zich overgaven aan de orgasmische golven van genot die duidelijk op handen waren voor hen beiden.

Het was Tanya die als eerste begon te huiveren, omdat Erika haar natte kutje al een paar minuten aan het vingeren was, maar toen begon Erika wat zwaarder te ademen, en ik zag de geconcentreerde blik in haar gezicht, toen ze zich nog wat langer inhield, totdat ze tot een onuitgesproken overeenkomst leken te komen, en ze stopten. Elke tweeling slaakte een sidderende zucht toen ze zich ontspanden, en Erika keek me aan, en met een iets heviger stem dan gewoonlijk zei ze: “Vond je ons vingerduelje leuk?”

Om eerlijk te zijn was ik een beetje teleurgesteld dat ik niet beide meisjes samen zag klaarkomen, maar ik ging weer op de bank zitten en zei: “Dat was geweldig.”

Erika trok haar hand terug van tussen Tanya’s benen, en ik kon een laagje van haar zustersappen op haar vinger zien toen ze die onder haar rokje vandaan haalde, en toen begon Tanya haar eigen hand los te draaien zodat ze die uit Erika’s broekje kon halen. Ik schoof wat dichterbij op de bank, zodat ik het beter kon zien, en toen Tanya haar hand terugtrok uit Erika’s broekje, liet ze hem aan me zien, glinsterend van Erika’s sekssappen. Ik pakte haar hand vast, draaide hem zachtjes zodat ik haar arm niet zou belasten, en ik bracht hem naar mijn gezicht, zachtjes Erika’s opwindende, vrouwelijke geur inhalerend, terwijl beide meisjes toekeken. Toen stopte ik Tanya’s vinger in mijn mond, proefde van de smaak en spreidde hem uit in mijn mond zodat ik hem goed kon ervaren.

Ik weet niet zeker of ze dat verwachtten, maar ik voelde mezelf opzwellen van seksuele opwinding bij de smaak van Erika’s vrouwelijkheid. Ik gaf Tanya’s hand terug zonder iets te zeggen, maar ik likte discreet mijn lippen toen beide meisjes me aankeken. “Hier,” zei Tanya, terwijl ze Erika’s rechterhand in de hare nam en die aan mij aanbood, “proef de mijne.” Erika’s hand had veel meer vocht om zich heen dan die van Tanya, omdat ze haar hand verder in Tanya’s slipje had kunnen krijgen, en ik nam hem voorzichtig vast en hield hem opnieuw voor mijn gezicht, nu Tanya’s intieme geur in me opnemend, terwijl ik naar de tweeling keek terwijl ik dat deed. Toen proefde ik Erika’s vinger, en de sexy, zoetige pikantheid van Tanya’s intieme delen. Ik deed er wat langer over omdat er nog veel meer sap op Erika’s hand zat, en zoals eerder, verspreidde ik het vocht in mijn mond zodat ik er goed van kon genieten. Toen liet ik Erika’s hand los, en beide meisjes keken ernaar terwijl ik zei: “Jullie dames smaken echt goed. Bedankt dat ik daar deel van mocht uitmaken.” Ik wilde echt dat ze wisten dat ik waardeerde wat ze net hadden gedaan.

“Ik hou van de manier waarop hij ons ‘dames’ noemt nadat hij ons kutsap van elkaars vingers heeft gelikt,” zei Erika, lachend naar Tanya, die weer op de bank ging zitten, dichter bij mij. Toen draaide Tanya zich om, keek me aan en legde haar rechterarm achter mijn nek, trok me toen zonder te praten dichter naar zich toe en begon me op de mond te kussen. De kus was warm, sexy en een beetje vochtig toen ze hem even vasthield, en mijn opwinding steeg nog meer. Ze verbrak de kus, maar met haar gezicht nog steeds dicht bij het mijne, en terwijl ze me aankeek, zei ze: “Denk jij wat ik denk, Erika?”

“Waarschijnlijk,” antwoordde Erika, en Tanya haalde haar hand uit mijn nek en ging weer zitten. “Jouw beurt,” zei ze tegen Erika, die op haar knieën naar voren schuifelde en haar handen op mijn schouders legde, terwijl ze naar me toe leunde om me zelf te kussen. Erika’s kus was net zo warm en opwindend als die van Tanya, en ze hield hem ook even vast, terwijl ik de opwinding door me heen voelde spoelen. Erika verbrak onze kus, en knielde achterover met haar linkerarm rustend over mijn dijen. Ze keek naar Tanya, maar ze sprak tegen mij.

“Zo, Troy,” begon Tanya, “wat vind je ervan om een tijdje met Erika en mij naar de slaapkamer te komen? Misschien kunnen we jou beffen, en jij ons, en we kunnen elkaar beffen, en we kunnen samen allerlei plezier hebben.”

“Alleen kunnen we alleen neuken met een condoom,” voegde Erika eraan toe, “want we zijn niet aan de pil of zo.”

“Maar, we hebben wat condooms opgeborgen,” ging Tanya verder, “dus wat denk je, Troy? Wil je samen met ons wat kwaliteitstijd doorbrengen? Met z’n drieën?”

Ik kon niet geloven wat ik hoorde. Ik wilde meer zeggen dan, “Ja,” of, “Laten we het doen,” bij een gelegenheid als deze, dus ik zei, “Ik voel me een beetje vereerd,” maar Tanya grijnsde en zei, “Nou, dat is leuk om te horen, maar we hopen eigenlijk dat je ons helemaal niet vereert,” en Erika giechelde naar haar, en keek naar mij, en zei, “Dat is schattig, Troy.” Toen stond ze op vanuit haar knielende positie, trok haar spijkerbroek recht, ritste hem dicht en klikte de knoop vast, en nam mijn rechterhand in haar linkerhand. Tanya stond ook op, en ze draaide zich om en nam mijn linkerhand in haar beide handen, en de meisjes trokken me omhoog van de bank. “Kom op,” zei Erika, terwijl ze mijn hand losliet, en ze begon naar de deuropening te lopen. We liepen met z’n drieën de woonkamer uit, en een gang door, naar de kamers van de meisjes. Tanya en ik liepen naast elkaar maar Erika liep voorop en ik zag haar billen wiebelen in dat afgeknipte broekje terwijl ze liep. Haar billen waren slank maar toch mooi gevormd, en ik voelde de opwinding in me opkomen toen ik dacht aan waar dit toe zou kunnen leiden.

De tweeling had me al eerder verteld dat hun vader een bouwvakker was, en hij had voor hen bij elkaar passende slaapkamers gebouwd die een spiegelbeeld van elkaar waren, met een gedeelde en-suite badkamer tussen hen in. Ze hadden elk een tweepersoonsbed in hun kamer, en sinds ik hen had ontmoet was ik er al een paar keer geweest. Ze hadden me al eerder verteld dat ze vaak samen in hetzelfde bed sliepen, maar ik had alleen gedacht dat het een tweeling-ding was, maar nu ik wist van hun sexy-meiden-pleziertjes, kreeg het allemaal een nieuwe betekenis. We sloegen linksaf aan het eind van de gang, naar Erika’s kamer, en ze liep naar binnen en ging op de zijkant van haar bed zitten, tegenover Tanya en mij. Net in de deuropening, stopte Tanya en omhelsde me. Ik ben 1 meter 80 en zij was lang genoeg om me recht in de ogen te kijken, en ze zei, “Weet je, Erika en ik zijn tweelingen, en we delen zo’n beetje alles, maar we hebben nog nooit een man gedeeld.”

“Voor mij is het ook de eerste keer,” antwoordde ik, en vanaf het bed zei Erika: “Het lijkt erop dat het voor ons allemaal de eerste keer is. We moeten het maar verzinnen terwijl we bezig zijn.” Ze glimlachte en klopte op het bed naast haar, aan haar linkerkant. Tanya en ik liepen naar haar bed, en ik ging aan Erika’s linkerkant zitten, en Tanya ging aan mijn andere kant zitten. Ik wist niet zeker wat ik nu moest doen, of ik iets moest doen, maar na een kort moment trok Erika me naar zich toe en kuste mijn mond. Haar kus was warm en sexy, en nadat ze de kus verbrak, zei Tanya: “Waarom ga je niet op het bed liggen, Troy.”

Terwijl Tanya dat zei, legde Erika zachtjes haar hand op mijn borst, een soort aansporing om achterover te leunen, en ik schoof terug naar het midden van het tweepersoonsbed. Tanya schoof terug op het bed om links van mij te knielen, en Erika draaide zich om en knielde rechts van mij. Mijn pik was nu behoorlijk hard en er zat een serieuze bobbel in mijn spijkerbroek, en Erika keek ernaar en hield er even een hand overheen, terwijl ze zei: “Vind je het erg als ik hem aanraak?”

Ik knikte met mijn hoofd, en “Ga je gang,” en Erika plaatste haar duim en wijsvinger aan elke kant van mijn gereedschap door mijn spijkerbroek en streelde zachtjes over de lengte. Ze wierp een blik op Tanya, die ook aandachtig naar mijn erectie keek, en ze zei: “Zullen we deze spijkerbroek uittrekken?”

Ik knikte weer, maar zei niets, en Erika maakte de knoop van mijn spijkerbroek los, en trok toen de rits naar beneden. Beide meisjes begonnen toen mijn spijkerbroek en onderbroek naar beneden te trekken en ik tilde mijn heupen van het bed om te helpen, en Tanya gleed van het bed om mijn schoenen uit te trekken. Toen trok Erika mijn spijkerbroek langs mijn benen uit en liet hem op de grond vallen, terwijl Tanya weer op het bed ging zitten. Mijn stijve pik was nu ontbloot en ik voelde me een beetje zelfbewust, maar ik zei: “Dat is teamwork,” tegen de meisjes, nadat ze me in een mum van tijd half hadden uitgekleed.

De tweeling keek nu naar mijn harde pik, met zijn kleine drupje voorvocht, met Tanya links van mij en Erika rechts van mij. Erika streelde haar duim en wijsvinger opnieuw langs zijn lengte, deze keer zonder mijn jeans aan, en ik huiverde bij de sensatie. Ze zei tegen Tanya: “Wat gaan we hiermee doen?” en Tanya antwoordde: “Ik denk dat als we onze koppen bij elkaar steken, we wel iets bedenken.” Ze leunden beiden naar elkaar toe en kusten elkaar op de mond, waarbij ze de kus een moment vasthielden. Toen verbraken ze hun sexy kus, en Erika deed haar hoofd naar beneden en nam het uiteinde van mijn pik in haar mond. Ze had alleen de gevoelige eikel in haar mond, en ze plaagde zachtjes met haar tong terwijl ze haar hoofd op en neer bewoog. Ik voelde mezelf hijgen bij de zoete sensatie van Erika’s mond op mijn pik, maar toen hief ze haar hoofd op, en Tanya kwam naar binnen, en nam iets meer van mijn harde pik in haar mond dan Erika. Tanya bewoog haar eigen hoofd iets krachtiger op en neer dan Erika, die goedkeurend toekeek, en ik vroeg me af of ik nog veel meer van dit zou kunnen verdragen zonder in Tanya’s mond klaar te komen. Ik zei niets omdat ik het moment niet wilde bederven, maar na een paar momenten van zachtjes zuigen aan mijn pik, hief Tanya haar hoofd op, wierp een blik op mij, en toen kusten de meisjes elkaar weer.

Ze verbraken hun kus, en toen was het Erika’s beurt weer. Ze herhaalde haar vorige techniek, nam alleen de kop in haar mond, gebruikte haar lippen en tong om me dichter bij de rand te brengen, maar toen ging ze naar beneden, nam meer van mijn pik, draaide haar hoofd om met haar tong langs de gevoelige onderkant te gaan. Ik was zo dicht bij klaarkomen als ik tot nu toe was geweest, en vond dat ik ze moest waarschuwen. Ik was een beetje verbaasd over hoe gespannen mijn eigen stem klonk, maar ik zei: “Ik wil je alleen laten weten dat ik misschien in je mond klaarkom als je zo doorgaat. Vind je dat goed?” Erika hief haar hoofd op en glimlachte naar me, en Tanya draaide zich om om hetzelfde te doen.

“Dan doen we het goed,” zei Erika, en terwijl ze naar Tanya keek, voegde ze eraan toe, “maar we kunnen het beter een beetje rustiger aan doen. Laat dit duren.” Tanya bewoog nu haar hoofd naar beneden, draaide zich zijwaarts en plaatste haar lippen rond mijn schacht, en streelde met haar tong, terwijl Erika weer met haar eigen mond de kop van mijn pik bewerkte. Ongelooflijk, ik had nu mijn pik in beide monden van de meisjes en ik kon nauwelijks geloven dat het gebeurde. De zoete sensaties die door me heen gingen bouwden zich op, maar ik realiseerde me dat ik niet echt iets teruggaf, en ik keek links van me naar Tanya’s billen, in dat geruite uniformrokje. Ze was op handen en voeten, met haar benen gebogen en haar hoofd naar mijn pik, dus haar rok was omhoog getrokken en ik kon het kruis van haar witte katoenen slipje zien, gespannen over haar vulva, gevormd naar haar vorm daar beneden. Ik reikte met mijn linkerhand en ging zachtjes langs haar rechterdij in de richting van haar kutje, maar ik pauzeerde even, me afvragend of ik verder moest gaan.

Ik dacht, gezien wat de meisjes met mijn pik deden, was er geen reden voor mij om hun kutjes niet aan te raken, dus streelde ik zachtjes Tanya’s kutje door dat katoenen slipje heen, en tastte toen met mijn duim tussen haar lipjes door het materiaal heen. Zonder zelfs maar haar hoofd op te tillen, wiebelde Tanya een paar keer met haar heupen om aan te geven dat ze ermee instemde, dus werkte ik met de middelvinger van mijn linkerhand rond de linkerkant van haar kruisje, en voelde eerst de haartjes op haar schaamlippen en dan de vochtige, warme slickness van haar kutopening. Ik tastte een beetje naar de ingang van haar vrouwelijkheid, trok toen mijn vinger terug en bracht hem naar mijn mond om van haar sappen te proeven. Ze was zoetig en pittig, en ik voelde een golf van opwinding bij de smaak, en toen reikte ik weer naar haar toe en streelde zachtjes haar kutje, voordat ik onder haar rokje omhoog reikte om de tailleband van haar witte bikinislip te vinden. Ik trok aan de tailleband en ontblootte eerst haar billen, en toen kreeg ik een betere grip op haar slipje, en trok het naar beneden langs haar dijen. Tanya tilde haar hoofd van mijn pik, zodat Erika met haar mond rond de eikel kon blijven werken, en ze keek achterom naar wat ik aan het doen was, glimlachte, en tilde haar rechterbeen op zodat ik haar slipje voorbij haar knie kon krijgen. Toen draaide ze zich om om weer met mijn pik bezig te zijn, maar ze tilde nu haar linkerbeen op zodat ik haar slipje helemaal uit kon trekken, en ik gleed het langs haar lange benen en liet het op de grond naast het bed vallen. Ik keek naar haar kutje, opengetrokken door de positie waarin ze lag, met de roze pucker van haar anus volledig in het zicht. De kleine ingang van haar kutje pruilde lichtjes, sijpelde een straaltje vocht tussen haar gesepareerde binnenste lipjes, en de uitsparing ertussen was glinsterend van haar vocht. Ik werkte mijn vinger opnieuw in haar kutje, zo zacht als ik kon ondanks mijn opwinding, terwijl beide meisjes met hun monden aan mijn harde lul werkten. Toen mijn vinger eenmaal zo ver mogelijk naar binnen was, vingerde ik haar zachtjes, met een licht draaiende beweging, en opnieuw wiebelde ze met haar heupen, de beweging passend bij de zachte stoten van mijn vinger.

Ik keek naar rechts en zag dat Erika’s billen verder weg waren, maar terwijl ik met mijn linkerhand zachtjes mijn vinger in Tanya’s gladde, glibberige vagina stootte, ging ik met mijn rechterhand heel zachtjes langs Erika’s linkeronderbeen, en ze draaide haar hoofd een beetje, terwijl ze mijn pik met haar eigen mond bewerkte, en schuifelde toen een beetje, zodat ze dichter bij me was. Ik ging met mijn hand verder langs haar dij naar haar billen, met die denim short strak gespannen door de positie waarin ze zich bevond, en ik streelde haar kutje door het kruis van haar short. Zelfs met al dat materiaal tussen mijn hand en haar kutje, kon ik de vochtige warmte voelen toen ik mijn hand blaasde en langs de gleuf liet glijden.

Terwijl dit alles gebeurde, was de tweeling nog steeds om de beurt met mijn pik bezig, of hem aan het delen, met Erika’s zoete mondje rond de kop, en Tanya die de schacht verzorgde, en het spelen met hun kutjes hielp om mijn gedachten af te leiden van de geweldige sensaties die ze me gaven, dus ik voelde dat ik dit nog wat langer kon volhouden. Ik begon met mijn lange vinger langs de rechterkant van het kruis van Erika’s spijkerbroekje te gaan en in haar slipje, weer net als bij Tanya, en voelde de haartjes op Erika’s schaamlippen en de warme gladheid van haar geboortekanaal. Met dat broekje aan kon ik mijn vinger maar half in haar krijgen, maar ik voelde een nieuwe hete golf van opwinding terwijl ik daar lag, met twee identieke tweelingen die mijn pik pijpten, terwijl ik met hun soppende kutjes speelde.

Ik keek weer naar Tanya’s kutje, en ik besefte dat ik het wilde proeven. Ik trok voorzichtig mijn vinger terug, en plaatste mijn linkerhandpalm tegen de zijkant van Tanya’s linker dij, en ik duwde zachtjes. Ze tilde haar hoofd op van mijn pik, draaide zich weer om met een half glimlachje, en schuifelde dichter naar me toe, en tilde toen haar rechterbeen over me heen. Ik voelde weer een hete opwinding toen ze me besteeg in de negenenzestigste positie, en terwijl ze dat deed, nam Erika ook haar mond van mijn pik en ik hoorde haar zeggen: “Dat is mijn meisje,” met een toon van goedkeuring in haar stem.

Tanya schuifelde nu naar achteren en duwde haar warme, sijpelende kutje in mijn gezicht, terwijl ik zachtjes met mijn vinger de binnenkant van Erika’s kutje bleef strelen. Ik had mijn gezicht niet meer zo in een meisjeskutje gehad sinds Cindy het uitmaakte met mij, en voor een moment nam ik het allemaal in me op. Tanya’s kutje was wijd opengespreid, centimeters van mijn gezicht, en ik nam de geur in me op, voelde de drang in me groeien om het te hebben, te proeven, te likken, te neuken, en om het helemaal te bezitten. Toen bewoog ik mijn hoofd een beetje, zodat ik zachtjes haar binnenste schaamlippen kon kussen. Ik kuste haar daar kort, verbrak de kus, inhaleerde zachtjes, en kuste haar dan opnieuw, deze keer mijn kus vasthoudend. Toen, nog steeds haar zoenend, gebruikte ik mijn tong om zachtjes in de uitsparing tussen haar binnenste lippen te dringen. Ik proefde de zoetige, pikante smaak van haar nectar, en bewoog toen mijn hoofd iets verder, zodat ik met mijn tong de ingang van haar kutje kon blijven aftasten. Voor een kort moment, ondanks wat er in het heden gebeurde, dacht ik terug aan een eerder moment die dag, in onze Engelse les, voor de lunchpauze op school. Tanya en Erika zaten naast elkaar, zoals ze altijd deden, en ik keek naar hen, en Tanya glimlachte naar me terwijl de lerares doorging, en keek toen weer naar haar boek. De gedachte ging door mijn hoofd dat ze hetzelfde schooluniform had gedragen dat ze nu aanhad, met datzelfde witte slipje, haar kutje omhullend en de geur en de sappen opnemend die van haar daar kwamen. Wie had kunnen denken dat ze later op diezelfde dag op het bed van haar zus zou liggen, mij dat witte slipje van haar af zou laten trekken, en haar zoete, sappige kutje zo in mijn gezicht zou duwen, het aan mij presenterend voor wat liefdevolle aandacht?

Die gedachten gingen snel door mijn hoofd, maar toen was ik weer terug bij het heden, proevend van de binnenwanden van de ingang van Tanya’s kutje. Dit waren de wanden die de pik van een man vastpakten als hij haar neukte, en ik vroeg me kort af of Trevor ooit in haar had mogen klaarkomen als ze neukten. Ik trok mijn hoofd weer iets naar achteren, liet de geur van Tanya’s kutje op me inwerken, terwijl ik naar haar meest private plekjes keek, en schoof toen met mijn linkerhand haar rokje weer omhoog, zodat ik beter kon zien. Ik sloeg mijn linkerarm om haar dij zodat mijn handpalm net boven haar billen rustte, en hield zo ook haar rokje omhoog. Ik wist uit ervaring met Cindy dat als je eenmaal serieus begon te worden met het poesje van een meisje, haar clitoris likte en bewerkte met je mond, ze begon te kronkelen, en ik stond op het punt om serieus te worden met Tanya, dus had ik mijn hand daar om haar op haar plaats te houden.

Tegelijkertijd voelde ik Tanya’s mond op mijn gevoelige pik, en ik realiseerde me dat ik niet alles kon bijhouden wat er gaande was, dus stopte ik met mijn vinger in Erika’s kutje te werken, maar ik liet hem daar rusten zodat ze wist dat ze nog steeds deel uitmaakte van dit hele gebeuren. Toen bewoog ik mijn hoofd een beetje, zodat ik mijn lippen op Tanya’s clit kon zetten. Voor ik dat deed, likte ik zachtjes aan de plas zoete sappen in de uitsparing tussen haar binnenste lippen, en ik proefde het extra scherpe van haar plasbuis terwijl ik dat deed. Ik voelde hoe ze haar rug een beetje naar buiten boog, en haar kutje in mijn gezicht duwde, alsof ze me aanspoorde om haar clitoris te bewerken, dus werkte ik mijn hoofd weer iets verder naar beneden, en plaagde er zachtjes aan, met alleen het puntje van mijn tong. Ik voelde een rilling door haar hele lichaam gaan, en ze maakte een, “Mmmmm,” geluid dat ik hoorde maar ook voelde, terwijl ze zachtjes aan mijn pik zoog. Met wat Tanya met mijn harde pik deed, wist ik dat ik nu zelf bijna klaarkwam, maar ik wilde Tanya laten klaarkomen met mijn mond, dus ik likte aan het zoete, glibberige sap dat uit haar sijpelde, en ik bedekte mijn lippen er lekker mee. Toen plaatste ik mijn lippen rond haar clitoris, waar haar schaamlippen samenkomen om het kapje te vormen, en ik begon mijn mond heen en weer te bewegen, heel zachtjes, met de onderkant van mijn tong deppend tegen haar clitoris.

Met haar mond nog steeds rond mijn pik, begon Tanya een beetje te kronkelen en haar bekken te bewegen, dus gebruikte ik mijn linkerhand op haar billen om te voorkomen dat ze zich los zou trekken van mijn mond. Ze bleef kronkelen en met haar bekken wiebelen, en ze veranderde haar manier van pijpen in lange langzame stoten, terwijl ze begon te kreunen. Ik voelde dat mijn kin bedekt werd met haar sappige kutje terwijl ik met mijn lippen en tong haar clitoris bewerkte, en de warmte straalde nu van haar vulva op mijn gezicht. Ik proefde kutje, rook kutje, likte kutje, hield van kutje, alles wat ik kon zien was kutje, en ik was nu op een missie om Tanya hard te laten klaarkomen met mijn mond, terwijl ze doorging met het zuigen van mijn keiharde pik met langzame, sensuele op en neer bewegingen van haar hoofd.

Tanya’s kreunen veranderde nu in een sidderend, hijgend geluid, en ik voelde hoe ze haar hoofd van mijn pik optilde, dus ik wist dat ze dichtbij was. Ik hoorde Erika’s stem voor het eerst in enkele minuten, en ze zei: “Kom op meisje, ga ervoor!”

Ik moest nu met mijn linkerhand op haar billen duwen om haar op haar plaats te houden, maar ik bleef haar clitje bewerken, mijn hoofd een beetje heen en weer bewegend, met mijn tong in haar kapje geduwd. Ik voelde hoe Tanya haar hoofd hoger optilde, en nu was elke ademteug een sidderende hijg, terwijl ze haar mooie kutje weer in mijn gezicht begon te duwen. Ik bleef aan die clitoris werken, zachtjes zuigend maar mijn mond wat krachtiger heen en weer werkend, en toen hoorde ik Tanya’s stem, en ze riep uit: “Oh, God, Erika! Ohhhh God!!! Ohh, Troy, dat is goed!!!” Toen maakte ze een geluid als een kleine gil, terwijl haar hele lichaam twee keer verkrampte, en ze leek zich een beetje te ontspannen, maar meteen legde ze haar hoofd weer op mijn pik en begon hem weer met haar mond te bewerken, alsof zuigen voor haar op dat moment het allerbelangrijkste in de wereld was.

Dat was het voor mij. Ik had al een tijdje bijna klaargekomen nadat ik had gezien hoe de tweeling aan het vrijen was, en hoe ze om beurten mijn pik in hun mond hadden, om nog maar te zwijgen van het proeven van Tanya’s geurige kutje toen ze het weer in mijn gezicht duwde, maar ik had haar willen laten klaarkomen dus had ik me ingehouden. Nu was ik klaar om aan haar toe te geven, en binnen enkele seconden voelde ik mijn eigen orgasme in me ontbranden. Dat zoete gevoel van vloeibaar genot explodeerde in mijn pik, en ging door me heen in drie of vier stoten van pure gelukzaligheid terwijl ik mijn sperma in Tanya’s mond spoot. Toen de golven van genot afnamen, ontspande Tanya zich boven op me terwijl ik terugviel op het kussen en mijn vinger terugtrok uit Erika’s gladde, glibberige kutje.

“Dat was geweldig, jongens,” zei Erika, terwijl ze op haar knieën overeind kwam van het bed, en vervolgens naast me ging liggen aan mijn rechterzijde. Tanya slaakte een kreuntje van voldoening, terwijl ze zich van me optilde en zich omdraaide om op mijn linkerzij te gaan liggen, en ze zei, een beetje ademloos: “Ik hoop dat je je realiseert dat je nog niet klaar bent, Troy.” Ik keek haar aan en ze voegde eraan toe: “Je moet Erika nog laten klaarkomen.” Ik bracht mijn rechterhand naar mijn gezicht en proefde Erika’s kutsap van mijn vinger om hen te laten zien hoe graag ik Erika’s kutje wilde proeven, en ik zei: “Geef me even de tijd om weer normaal te worden.” Mijn eigen stem klonk een beetje schor en gespannen.

Toen kwam Erika wat dichterbij en met een ondeugende toon in haar stem zei ze: “Troy, als je klaar bent, denk ik dat ik wil dat je me op de ouderwetse manier laat klaarkomen.” Ik draaide me naar haar om, maar voordat ze verder kon gaan, voegde Tanya eraan toe: “Ze bedoelt dat ze op de juiste manier geneukt wil worden.” Erika glimlachte en trok instemmend haar wenkbrauwen op, en ik voelde een koude blos van opwinding toen de gedachte om haar echt te neuken door mijn hoofd ging.

Ik zei: “Daar moet je me misschien een paar minuten voor geven,” en ik wierp een blik op mijn pik, die nu weer half zacht was, maar nog niet was gekrompen. “Dat geeft niet,” zei Erika, terwijl ze naar mijn gereedschap keek en toen weer naar haar tweelingzus, “Tanya en ik kunnen de stemming erin houden terwijl jij je mojo terugkrijgt. Er is geen haast bij.”

Tanya klom over me heen en ging bovenop me liggen, met haar bekken op dat van mij, maar haar borstkas op die van Erika, die plat op het bed was gaan liggen. Hun gezichten waren dicht bij elkaar en ze keken elkaar even aan en kusten elkaar toen zachtjes, waarbij ze de kus vasthielden, van mond tot mond, terwijl ik opgewonden toekeek. Ik herinnerde me dat Tanya geen broek aan had onder haar geruite rok, dus ik bewoog mijn hand zachtjes omhoog om haar billen daaronder kort te strelen, en terwijl de meisjes zachtjes bleven zoenen, vond ik de glibberige natheid van haar kutopening, en ik gleed een vinger naar binnen. Tanya huiverde toen mijn vinger in haar privé-ruimte kwam, en ze verbrak de kus en zei zachtjes tegen Erika: “Troy heeft zijn vinger in me, weet je. Hij vindt dit echt leuk.” Erika draaide zich om, keek naar Tanya’s billen en glimlachte instemmend, voordat de meisjes weer verder gingen met hun zachte, sexy zoenen. Terwijl ik mijn vinger in Tanya’s kutje bewoog, verbrak ze hun kus weer, schuifelde een beetje, en tilde zich toen op aan haar armen. De meisjes maakten weer oogcontact, alsof de een al wist wat de ander dacht, en Erika gebruikte haar linkerhand om de knoopjes van Tanya’s blouse los te maken. Ze trok hem open, alsof ze zeker wilde weten dat ik kon zien wat ze deed, en ik zag dat Tanya een witte sportbeha droeg die aan de voorkant openging.

Toen maakte Erika Tanya’s beha los en vouwde hem naar achteren zodat ik Tanya’s borsten kon zien, voor het eerst blootgesteld aan mij. De borsten van beide meisjes waren tamelijk bescheiden, maar toch voelde ik een golf van opwinding toen ik naar Tanya’s borst staarde. Tanya bewoog zichzelf, schuifelde naar voren en bood haar ontblote borst aan Erika’s mond aan, en Erika nam haar aanbod aan en plaatste zachtjes haar lippen op Tanya’s gezwollen tepel. Erika zoog zachtjes, terwijl Tanya haar ogen sloot met een soort van verrukking op haar gezicht. Ik voelde de opwinding in me opwellen terwijl ik toekeek hoe Erika zachtjes Tanya’s borst behandelde, terwijl ik haar zoete kutje vingerde, en toen reikte Erika met haar rechterhand om Tanya’s schouders, en hield haar dichter tegen zich aan terwijl ze zoog. Beide tweelingen hadden nu diezelfde blik van sereniteit en verrukking op hun gezichten, terwijl ze nog een paar momenten langer in die positie bleven. Tanya’s ademhaling leek een beetje te veranderen, werd dieper en huiverde een beetje, terwijl ze haar ogen sloot. Ik tastte dieper in haar vagina met mijn vinger, maar ik was meer van plan om gewoon te kijken naar dit prachtige ding dat voor me gebeurde, terwijl Erika aan de borst van haar tweelingzus zoog. Niemand sprak, en de enige geluiden in de kamer waren de geluiden van de ademhaling van de meisjes.

Voor mij was de opwinding bijna ondraaglijk, maar na een paar momenten nam Erika haar mond weg van Tanya’s tepel, en rustte met haar hoofd achterover op het kussen, terwijl Tanya haar een moment aankeek. Tanya’s tepel was nog nat van Erika’s speeksel en ze keek naar zichzelf, dan weer naar Erika, voordat ze haar weer op de mond kuste.

Ze verbraken hun kus en Erika wendde zich tot mij vanaf het kussen en zei: “Ik hoop dat je je niet buitengesloten voelt, Troy, we lieten ons een beetje meeslepen.”

“Hij voelt zich helemaal niet buitengesloten,” zei Tanya, terwijl ze naar me glimlachte en toen weer naar Erika keek, “Hij vingert me de hele tijd.”

“Onze tieten zijn heel gevoelig,” zei Erika tegen me, “het is maar dat je het weet.”

“Ik zal het in gedachten houden,” zei ik met een glimlach, en ik was blij dat ze vonden dat ze dat met mij konden delen. Ik was ook echt blij met hoe ontspannen de meisjes met mij waren, en hoe nonchalant Tanya was over het feit dat ze me zomaar haar kutje liet vingeren. Zachtjes trok ik mijn vinger weer terug uit Tanya’s kutje, en terwijl de meisjes goedkeurend toekeken, zoog ik er even aan, de dikke laag van haar liefdessap erop proevend.

Met wat er gaande was tussen de tweeling, begon mijn pik nu in vorm te komen voor zijn volgende optreden, maar hij was nog niet helemaal klaar voor actie, en ik zag Tanya een snelle blik naar beneden werpen, en ze zei: “Terwijl we het daar toch over hebben, en Troy zich klaarmaakt voor de tweede ronde, denk ik dat ik hier maar eens ga zitten en Erika’s kutje een beetje liefde ga geven.” Ze schuifelde het bed af en ging achterover zitten, en maakte toen de knoop van Erika’s denim short los, terwijl Erika naar haar keek. Toen gleed ze het broekje langs Erika’s lange, dunne benen naar beneden, en liet het op de grond naast het bed vallen. Erika tilde haar billen op, oogcontact makend met haar tweelingzus, terwijl Tanya haar witte slipje uittrok, met die lichtpaarse bloemen erop, en ze liet die ook op de grond vallen. Ik keek toe, zonder iets te zeggen, hoe Erika haar benen naar achteren trok en haar kut wijd opende, Tanya uitnodigend om op haar neer te gaan. Ik voelde een droge brok in mijn keel, toen Tanya voorover leunde en zachtjes haar mond plaatste op de speciale plek van haar tweelingzus. Ze kuste zachtjes, en leek de geur even in te ademen voordat ze weer naar binnen ging, om nog een zachte kus op de kut van haar zus te plaatsen. Ik was bijna buiten adem, kijkend naar dit sexy schouwspel, en ik draaide me om om naar Erika’s gezicht te kijken. Ze had dezelfde blik van verrukking als Tanya had gehad toen Erika aan haar tepel had gezogen, maar ze draaide zich naar me toe en gaf me een soort bemoedigende blik, alsof ze wilde dat ik hier deel van uitmaakte.

Ik kwam dichterbij en kuste Erika’s mond, terwijl Tanya’s mond zachtjes haar kutje bewerkte, en ik hield de kus een moment vast. Ik verbrak de kus en schuifelde een beetje dichter op het bed, en gebruikte mijn linkerhand om de zoom van Erika’s topje op te tillen, en trok het omhoog zodat haar beha bloot kwam te liggen. Ze tilde haar schouders een beetje op en reikte toen achter zich om haar beha los te maken, en toen die loskwam schoof ik hem omhoog, waardoor haar rechterborst zichtbaar werd.

Ik nam haar tepel tussen duim en wijsvinger, streelde hem zachtjes, liet hem toen los en ging naar beneden om haar borst te kussen, naast haar tepel. Na Erika’s borst gekust te hebben, plaatste ik mijn lippen over haar tepel, streelde die zachtjes met mijn tong en proefde haar vlees, terwijl ik vanuit mijn ooghoeken naar Tanya’s hoofd tussen haar benen keek, die liefdevol op het kutje van haar tweelingzusje neerging. Opnieuw kon ik de natte geluiden van hun orale vrijpartij horen, terwijl Tanya Erika’s soppende kutje likte, proefde en verkende.

Ik liet Erika’s tepel los van mijn mond, en bewoog mijn hoofd om haar mond opnieuw te kussen. Ze moet nu bijna klaargekomen zijn, want Tanya likte zachtjes aan haar, en toen ik onze kus verbrak, sloot ze haar ogen en kantelde haar hoofd naar achteren, een lange ademteug inhalend. Ze ademde snel uit, haalde nog een keer sidderend adem, nog steeds met haar ogen dicht, en zei: “Tanya! Ik ben er bijna.”

Tanya stopte met likken en tilde haar hoofd op van Erika’s kruis, en zei: “Dat klinkt alsof jij de volgende bent, Troy.” Ze had weer een ondeugende glimlach terwijl ze van het bed afgleed en naar de bovenste lade van Erika’s nachtkastje bewoog. Ze opende de bovenste lade en haalde er een pakje condooms uit, haalde er een uit de verpakking en legde het pakje terug in de lade. Ik was weer op mijn rechterzij gaan liggen, met mijn pik nu weer helemaal stijf, en Tanya keek ernaar en zei: “Als je er klaar voor bent.”

Erika draaide zich op haar linkerzij en duwde zachtjes tegen mijn linkerschouder, mij aansporend om op mijn rug te gaan liggen. Ik schoof over het bed terwijl Tanya naar achteren knielde om Erika en mij wat ruimte te geven, maar ik wilde Erika’s kutje goed proeven voordat ik haar neukte, dus keek ik haar aan en zei: “Vind je het goed als ik eerst een beetje proef?”

“Ik zeg nooit nee tegen het likken van mijn kutje,” zei ze, en ze keek naar Tanya met een wetende glimlach. Ik keek naar Erika’s kutje, dat op me wachtte, wijd uitgespreid door de stand van haar lange benen, maar ik wendde me tot Tanya en zei: “Laat me gewoon eerst je mond proeven, nadat je Erika daar beneden hebt gelikt.”

Tanya glimlachte gretig, kwam dichterbij en ik draaide me om en omhelsde haar, voordat ik haar mond kuste en de sexy zoetheid van Erika’s schaamlippen en haar kutsap op Tanya’s lippen proefde. Ik hield de kus vast, nam het allemaal in me op, terwijl ik haar adem inademde. Ik kuste haar schattige, pruilende mondje met mijn eigen, wetende dat het vers was van haar tweelingzusje’s kutje, en terwijl onze tongen zachtjes tegen elkaar wreven, was het des te opwindender om te bedenken dat slechts enkele ogenblikken eerder, het hare Erika’s muskusachtige geheime plekjes had gepeild.

We verbraken onze kus, en nu was het tijd om Erika’s poesje goed te proeven. Ik draaide me om op het bed en schuifelde naar voren om in positie te komen. De tweeling had hun kutjes natuurlijk gehouden, maar waarschijnlijk wel een beetje getrimd, en Erika had een keurige driehoek van donkerbruin schaamhaar, dat langs de zijkanten van haar buitenste schaamlippen liep. Haar binnenste schaamlippen waren licht gezwollen, en een beetje donkerder van kleur dan de rest van haar kutje, en ze glinsterden van een mengsel van haar eigen seksvocht en het speeksel van haar zusje. Haar kleine clitje was stijf, alsof ze stond te popelen om mee te doen, en er liep al een straaltje vocht uit de pruilende ingang van haar vagina. Erika’s kutje was iets moois, een opvallend mooi kutje, en ik zou de eer krijgen haar daar te neuken, maar eerst wilde ik mijn gezicht erin begraven, het overladen met liefde, het ervaren, het intiem leren kennen, voordat ik haar besteeg en het bezette met mijn pik. Ik was zo opgewonden door Erika’s open kut dat ik me even licht in het hoofd voelde, maar ik bewoog me naar haar toe en kuste haar zachtjes op haar clitoriskap.

Ik kuste het liefdevol, zoals een moeder een baby kust, alsof Erika’s vulva een heilige schat was die met eerbied moest worden behandeld, en ik hield de kus vast zodat ik zachtjes haar geur kon inademen, zoals ik met Tanya had gedaan toen ze me had toevertrouwd haar eigen kutje te bevredigen. Toen, na die heerlijk opwindende kus, bewoog ik mijn hoofd en draaide het naar rechts, zodat ik mijn linkerwang voor een kort moment op Erika’s pluk schaamhaar kon laten rusten, me opnieuw koesterend in de geur van seksuele opwinding die van haar afkomstig was. Ik draaide me nu om, om haar opnieuw te kussen, dit keer in het midden van haar schaamhaar, terwijl ik de geur van haar huid inademde en het gekriebel van haar schaamhaar op mijn gezicht voelde.

Nu was het tijd om haar goed te proeven, dus ik schuifelde een beetje terug op het bed en bewoog mijn hoofd naar haar kruis, terwijl ik het lichtjes kantelde om met mijn tong tussen haar binnenste lippen te peilen. De sappen die uit Erika sijpelden waren zoetig, pittig en opwindend, net als die van haar zus, en ik zwiepte met mijn tong tussen haar gezwollen binnenste schaamlippen, proefde de extra scherpe smaak, terwijl ik dichter naar de opening eronder bewoog, wetend dat die spoedig mijn harde lul zou accepteren. Onderweg bewoog ik mijn hoofd een beetje naar links en kuste zachtjes de zachte, satijnachtige huid van Erika’s binnenste dij, maar daarna ging ik weer aan de slag en streek met het puntje van mijn tong langs de opening van haar kutje.

Geen van beide meisjes had een paar minuten gesproken, maar ik hoorde Tanya luid fluisterend zeggen: “Hij weet daar beneden de weg,” terwijl ze naar haar zus keek, en ik besefte dat ik zo in vervoering was door Erika’s kutje dat ik bijna vergeten was dat Tanya er ook was. Ik was nu bijna klaar met mijn verkenningen, maar ik wilde nog een keer proeven van Erika’s nectar voordat ik mijn pik aan zijn reis in haar wijdde, dus ik zwiepte mijn tong weer tussen haar binnenste lippen, proefde ze, en bedekte mijn tong met haar seksvocht, voordat ik ze in mijn mond spreidde, zodat ik haar volledig kon proeven. Toen, na een laatste kus op haar clitoriskap, schuifelde ik weer bij haar vandaan.

“Vind je het lekker?” zei Tanya, met een glimlach, en vanuit haar liggende positie op het bed, zuchtte Erika en zei: “Ik denk dat ik nu helemaal klaar ben om geneukt te worden.”

Met dat, pelde Tanya de condoomverpakking open, en hield het rubbertje naar me toe. “Laten we je eens goed aankleden,” zei ze. Ik ging achterover liggen, met mijn harde pik fier omhoog, en Tanya knielde links van mij op het bed, en rolde het condoom over mijn harde pik. “Jouw missie,” zei ze, terwijl ze naar mijn pik keek en zich toen naar mij omdraaide, “is om mijn zus zinloos te neuken, en haar helemaal klaar te laten komen.” Ze deed het condoom verder om en streek het met haar rechterduim en -wijsvinger langs de zijkanten glad, waardoor ik ineenkromp van de sensatie, en ze voegde eraan toe: “Accepteer je het?”

“Graag,” antwoordde ik, en Tanya zei, “dan, neem geen gevangenen,” terwijl ze weer op mijn linkerzijde ging liggen. Ik kroop over het bed om tussen Erika’s lange benen te komen, en ik keek neer op haar kutje, open, glinsterend van vocht, wachtend op mij. Ik had haar daarstraks liefdevol gekust en gelikt, maar nu was het tijd om haar mooie poesje eens goed te verwennen met de pik waarnaar het hunkerde. Ik ging naar binnen en leidde mijn stijve pik met mijn rechterhand naar binnen. Haar poesje was warm, behaaglijk en glibberig van binnen, en aangezien het voorspel al was begonnen toen de meisjes voor het eerst begonnen te zoenen en vingeren in de woonkamer, ging ik meteen aan de slag. Ik nam drie halen om goed binnen te komen, en nam toen het gewicht op mijn ellebogen, met mijn linkerhand achter Erika’s hoofd. Ik kwam meteen in een lekker ritme van neuken, niet diep, niet snel of hard, maar gewoon een comfortabel tempo, en ik bewoog me naar beneden om Erika’s mond te kussen, starend in haar ogen terwijl onze lippen samensmolten, en onze tongen elkaar begroetten met een zachte maar sexy streling. We neukten helemaal niet hard, gewoon een lekker opwarmritme, en bij elk van mijn stoten kantelde Erika haar bekken bij de in-stroke, waardoor we net dat beetje extra penetratie kregen, waardoor dit een teamprestatie werd.

Ik zag haar sidderend ademhalen, en ze ademde uit terwijl ze half fluisterend zei: “Dit voelt zo goed, Troy, zo verdomd goed.”

Daardoor aangemoedigd tilde ik haar hoofd iets op, en bewoog me naar beneden om haar hard op de mond te kussen, terwijl we in een lekker rustig tempo neukten, en ik voelde hoe de zijden wanden van haar kutje het genot uit mijn harde pik door dat dunne membraan van rubber heen uitmolten. Erika kuste terug, heet en hard, terwijl ze haar hand achter mijn hoofd legde om me daar even vast te houden, en haar tong aanbood met hetzelfde enthousiasme als waarmee ze haar kutje aan mij aanbood. Toen verbraken we onze kus en ik tilde mijn hoofd op, verdergaand met mijn gestage neukritme, en ik hoorde een hijgend geluid van Tanya, op het bed naast ons. Ik draaide me om, zonder mijn ritme te onderbreken, en ik zag dat ze op haar rechterzij lag, met haar rechterhand omhoog onder haar geruite rok, haar eigen kut vingend, terwijl ze toekeek hoe ik haar zus neukte. Ik kon haar hand niet onder haar uniformrokje zien, maar ik kon wel zien dat ze haar pols gedraaid had, om die vingers precies daar te krijgen waar ze ze nodig had. Alsof het neuken van Erika nog niet genoeg was, ging er nog een opwinding door me heen door de wetenschap dat Tanya zichzelf op hetzelfde moment aan het bevredigen was, vlak naast ons, en Erika wierp ook een blik in haar richting, en met een spanning in haar stem zei ze: “Dat is het, Tanya, ga ervoor!” Ze kantelde nog steeds haar eigen bekken om elke stoot van mij te beantwoorden, maar ze keek naar me op, haalde snel adem en zei: “Vind je het goed dat er publiek is?”

“Het is geweldig,” antwoordde ik snel, terwijl ik haar bleef neuken, en ik voegde eraan toe: “We gaan alle drie snel klaarkomen.” Ik besloot dat het tijd was om het tempo op te voeren, dus begon ik harder en dieper in Erika’s gewillige kutje te stoten, en Erika paste mijn tempo aan met die sexy, gevende kanteling van haar bekken. Toen kantelde ze haar hoofd naar achteren en sloot haar ogen voor een moment, haalde sidderend adem en zei: “Oh-ohh-ohh, God dat is goed.” Ze hield haar ogen een paar tellen gesloten en opende ze toen, terwijl ze naar me opkeek terwijl ik haar neukte. Ze moest slikken voor ze kon spreken, en haar stem begon gespannen te klinken toen ze zei: “Ga je klaarkomen, Troy?” alsof dit een belangrijke vraag was en ze wanhopig het antwoord moest weten?

“Ja,” zei ik, knikkend, “nadat jij klaargekomen bent.”

“Ik kom dichterbij,” zei ze, en ik begon nog harder te stoten, terwijl ze zich naar Tanya draaide, en ze zei, met een stem die bijna klonk alsof hij bang was: “Tannyaaa! Ik ga klaarkomen!!!”

Tanya antwoordde niet, en ik keek om haar te zien met haar eigen hoofd naar achteren, met haar ogen dicht, zachtjes bijtend op haar onderlip, haar borst deinend terwijl ze onder haar rokje naar haar eigen kut harkte. Ik keek terug naar Erika, en haar ogen stonden wijd open, haar onderlip trilde. Haar schattige rechterborstje was nog steeds zichtbaar van waar ik eerder haar topje had opgetild om erop te zuigen, en het wiebelde met de beweging van onze gepassioneerde neukpartij, en Erika reikte met beide armen omhoog en trok me naar zich toe, terwijl ze me weer hard op de mond kuste, maar de kus was van korte duur omdat ze even pauzeerde om adem te halen, en me toen naar zich toe trok voor een tweede hete, sexy kus. Ik kon haar mond proeven, en haar warme adem uit haar neusgaten voelen, en ik wist dat dit het eindpunt was.

Erika had duidelijk behoefte om klaar te komen, en haar lichaam zette alles op alles om dat te laten gebeuren. Bij elke stoot stootte ze terug naar mijn pik, en dreef me in haar, dus verhoogde ik nu mijn neuk tempo tot het maximum. Ik stootte mijn harde, onverzettelijke instrument in haar zoete vagina, wetende dat het een prachtig ding was, een prachtig ding dat ik eerder met zoveel liefdevolle tederheid had behandeld, maar nu moest ik het genadeloos neuken. Ik duwde nu bij elke stoot naar voren, ramde mijn pik dieper dan ooit in haar. Erika’s kutje nam mijn pik, mijn hele pik, en niets anders dan mijn pik, terwijl we hard neukten op dat bed, in haar kamer, met haar tweelingzus naast ons, haar eigen hand tussen haar benen, waardoor het gebeurde voor haarzelf daar beneden.

We haalden nu allebei hard adem, in feite ademden we alle drie hard, terwijl Tanya haar eigen lieve kleine neukdoos friste, schijnbaar verloren in haar eigen wereld, terwijl ze op het bed naast ons kronkelde. Ik kon nog steeds haar hand onder haar rok niet zien, maar het leek alsof ze daar beneden op een omgekeerde piano Tsjaikovski speelde, dus ik wist dat ze net zo dicht bij het klaarkomen was als Erika.

“Ik ga klaarkomen, Troy,” verklaarde Erika, “Ik ga klaarkomen,” herhaalde ze, deze keer ongeveer een octaaf hoger, haar stem trilde, haar borst trilde, en toen sloeg ze haar lange benen om me heen, en haar bekkenstoten werden ragfijn, willekeurig en uitzinnig, terwijl haar orgasme toesloeg.

Ik wist dat ik niet ver achter lag, maar ik hield vol, terwijl Erika’s hele lichaam verstijfde, haar gezicht die blik van verrukking aannam, en ze riep, “Ohh, Troy!,” en haar borst drie keer schokte, toen ik losliet en mijn eigen uitbarsting van genot in mij explodeerde. Voor een paar kostbare momenten, alles wat ik wist was vloeibare gelukzaligheid, terwijl Erika’s kutwanden het sperma uit me molken, spurt na spurt, in dat condoom, het enige wat haar kut beschermde tegen overspoeld te worden met mijn zaad.

Ik was me er maar half van bewust, maar op hetzelfde moment had Tanya’s eigen climax haar geraakt terwijl ze zichzelf wanhopig vingerde, en ze tilde haar bekken van het bed, kantelde haar hoofd naar achteren, hijgend en sidderend terwijl haar borstkas zwaar werd, met haar ogen nog steeds dicht, dan ontspannen maar zwaar ademend in het nagenieten van haar door haarzelf opgewekte orgasme.

Ik keerde terug naar de werkelijkheid toen Erika’s lichaam zich onder me ontspande, en ik mijn rechterhand gebruikte om het condoom op zijn plaats te houden en mijn pik uit haar te trekken. Ik liet het van me afglijden, en liet het bovenop Erika’s spijkerbroekje naast het bed vallen, waar Tanya het eerder had neergegooid. Tanya lag nu op haar rug, maar haar hand lag nog steeds tussen haar in, onder haar rok, maar Erika draaide zich op haar linkerzij en schoof een stukje naar achteren om mij ruimte te geven om tussen hen in te gaan liggen. Ik schoof tussen Erika’s benen vandaan en ging op mijn rug tussen de tweeling in liggen, en Erika legde haar rechterhand op mijn borst. “Goed gedaan, Troy,” zei ze, terwijl ze naar me glimlachte, maar nog steeds op adem aan het komen was.

Tanya zuchtte alleen maar, maar ik reikte met mijn linkerhand naar haar toe, haalde voorzichtig haar rechterhand onder haar rok vandaan en zei: “Afval niet, wil niet,” terwijl ik hem over mijn gezicht legde en de zoute, pittige zoetheid van haar vulva van haar vingers inhaleerde. Toen stopte ik haar eerste twee kleverige vingers in mijn mond en proefde ze terwijl beide meisjes toekeken. Ik genoot even van de smaak, haalde ze uit mijn mond en liet Tanya’s hand los, waarop Erika zei: “Je vindt de smaak van onze kutjes lekker, hè?”

“Natuurlijk,” antwoordde ik, “wie zou dat niet?”

“Nou, we hebben het hele weekend voor de boeg, en je weet waar je ons kunt vinden,” zei ze met een glimlach, terwijl ze weer op het bed ging liggen. We lagen een tijdje met z’n drieën in Erika’s tweepersoonsbed, zachtjes pratend over wat we net hadden gedaan, en wat we in de toekomst zouden kunnen gaan doen. Opnieuw beviel het me waar het gesprek heen ging. Ik was de tijd uit het oog verloren, maar het was nu donker buiten, en Tanya zei: “Ik denk dat we aan het avondeten moeten gaan denken. Al dit sexy plezier heeft me hongerig gemaakt.”

De tweeling was van plan pannenkoeken te bakken voor het avondeten en ze nodigden me uit om te zeggen, maar ik kreeg een telefoontje van mijn moeder op mijn mobiel, dat zij en mijn vader op weg waren naar huis met afhaalmaaltijden, dus ik vertelde de meisjes dat ik beter naar huis kon gaan. We stonden op en begonnen ons weer aan te kleden. Erika deed haar slipje en korte broek weer aan, en ik mijn spijkerbroek, maar Tanya stond gewoon op en streek haar geruite rok naar beneden zonder slipje eronder aan.

We liepen met z’n drieën naar de voordeur, en Erika nam me in haar armen en gaf me een warme sexy kus, terwijl ze zachtjes in mijn gereedschap kneep door mijn spijkerbroek. Met onze gezichten dicht bij elkaar en oogcontact makend, glimlachte ze terwijl ze zei: “Geen rukken vanavond. We willen dit ding mooi en hard als we je morgen zien.”

Terwijl Erika een stap achteruit deed om Tanya haar afscheidskus te laten geven, voegde Tanya eraan toe: “Maar als je besluit om er een uit te wrijven, vinden we het niet erg als je aan ons denkt terwijl je het doet.” Ze kuste me ook op de mond, en zei: “Trouwens, als Erika en ik elkaar vanavond vingeren, zullen we je naam roepen als we klaarkomen. Vind je dat een goed idee?”

“Dat lijkt me geweldig,” zei ik, en grinnikend draaide ik me om om te gaan. Ik begon naar de poort te lopen en keek achterom om ze allebei in de deuropening te zien staan en naar me te kijken. “Tot morgen,” zei ik, en ik liep naar mijn eigen huis in het maanlicht, mijn voetstappen krakend in het grind. Wat een dag! Ik kon nog steeds de smaak van het poesje op mijn lippen proeven, en ik voelde me helemaal bevredigd, maar er was een belofte van meer van dit morgen. Ik had het gevoel dat ik iets had ontdekt dat niemand anders wist. De Szabo tweeling was leuk, ze waren sexy en slim, en het leven zag er beter uit dan ooit.

Ik was blij een “bergman” te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *