De dochter van de pastoor

Ik was nooit zo’n religieus persoon. Ik ging gewoon naar de kerk omdat het van thuis uit gebruikelijk was. Maar ik ontdekte al snel dat het een geweldige plek was om meisjes op te pikken. Maar omdat ik eenentwintig was, was het moeilijk om een meisje van mijn leeftijd te ontmoeten. Toch bleef ik gaan, in de hoop dat ik geluk zou hebben.
Ik was al even niet meer geweest toen in de kerk de zeventienjarige dochter van de pastoor me opviel. Ze was erg mooi voor haar leeftijd. Ze had lang, krullend blond haar en prachtige blauwe ogen die boekdelen spraken tot mijn ziel. Haar figuur was slank, met licht gerijpte borsten en een slanke rug die delicaat naar een ronde, gespierde kont kromde. Ik genoot ervan om naar haar te kijken in haar schaarse zondagse jurkjes. Ze deed haar benen zelden dicht als ze ging zitten, zodat ik voortdurend zicht had op haar slipje met bloemenprint.
Er gingen nog twee maanden voorbij en mijn lust voor Marly groeide. Op een dag hadden ze een picknick in de kerk. En zij zat aan de tafel tegenover de mijne. Toen ik langs haar rok omhoog keek, moest ik een glimlach inhouden. Ze droeg geen slipje en liet haar sappige, geschoren kut zien. Alleen al door ernaar te kijken, kon ik zien dat ze zeker geen maagd meer was.
Toen iedereen begon in te pakken om te vertrekken, hield de pastoor me tegen. “Hé, Bart! Ik zou het fijn vinden al je mijn dochter naar huis brengt. Mijn vrouw en ik gaan uit met wat vrienden. Dat zouden we erg op prijs stellen.”

Ik kon geen nee zeggen, ook al was mijn idee moreel verkeerd. Dus stemde ik toe en ging naar Marly toe. Toen ik haar buiten op het bankje achter de kerk vond, grijnsde ze naar me. “Hé, Marly . Je vader heeft me gevraagd je naar huis te brengen.”
Er was niemand in de buurt, wat goed was. Ze spreidde plotseling haar benen en trok haar rok zo hoog op dat ik het poesje kon zien waar ik al twee maanden van droomde. “Vind je dat ik er goed geschoren uitzie?” vroeg ze, me verbluffend aankijkend.
Ik stamelde, niet wetend wat ik moest zeggen. Dit was verkeerd. Ik kon de dochter van de pastoor niet neuken. Maar in plaats van haar tegen te houden, knielde ik en gleed een vinger bij haar naar binnen. Toen ik het nauwe vochtige gaatje ontdekte, kon ik een kreun niet onderdrukken. Ze kreunde zachtjes. “Dat voelt goed, Bart. Neem me mee naar huis en neuk me hard.”
Dat was alle aanmoediging die ik nodig had. Ik pakte haar hand, stapte in mijn auto en we reden weg. De hele weg probeerde ik me op de weg te concentreren terwijl ze met zichzelf speelde. Het geluid van haar vingers die in haar natte kut bewogen was oorverdovend. Ik voelde me zo hard. Ik wist dat ik zou barsten als ik haar niet snel zou neuken.

Ze zag er zo schattig en onschuldig uit in haar jurkje met ruches, maar met haar benen wijd gespreid en haar voeten op mijn dashboard terwijl ze zichzelf neukte, verdween die onschuld. Toen ik bij haar huis aankwam, stapten we snel uit de auto en gingen naar binnen. Maar toen we de keuken passeerden, reikte ze naar achteren en ritste de jurk los, waardoor hij van haar schouders op de grond viel.
Mijn pik klopte toen ik haar harde roze tepels vasthield. Ik kreunde en trok mijn shirt uit, waarna ik haar hard kuste en in een zachte borst in mijn hand kneep. Toen ik knielde en een van haar harde knoppen proefde, jankte ze van behoefte. Ik legde een hand op haar kut en kreunde bij het voelen van haar vochtige warmte. “Marly, ik ga je zo hard neuken.”
“Mm. Pak me, Bart!”
Ik pakte haar op bij haar lekkere kontje en ze sloeg haar benen om mijn heupen terwijl we kusten. Ze schurkte tegen me aan terwijl we zoenden en ik liep met haar naar de toonbank. Daar aangekomen zette ik haar neer en stapte achteruit. Haar naakte lichaam glinsterde van het zweet en ze glimlachte sletterig. Toen ik mijn broek en boxer liet zakken, viel haar kaak open. “Je bent enorm,” zei ze, terwijl ze mijn grote lul herkende.
Ik palmde hem in en wreef hem tegen haar natte kutlippen. “En ik sta op het punt om hem helemaal in je te stoppen.”

Ze hijgde toen ik het topje naar binnen drukte. “Oh, Bart. Plaag me alsjeblieft niet.”
Met een zachte grom drukte ik in haar nauwe gaatje. De warmte overspoelde me en zoog me dieper naar binnen. Ik stootte zachtjes, wilde van elk moment genieten. Ze was zoveel warmer dan ik had verwacht. Ze was nat en met elke stoot werd ze strakker. Ik kreunde terwijl ik haar harder en harder neukte.
Marly schreeuwde het uit en zette haar handen tegen de muur toen ik haar sneller neukte. De impact waarmee mijn heupen de hare raakten was sterk. Ik vond het heerlijk om in dit tienerkutje begraven te zijn. Het was zo nat en strak, net een hete perzik. Ze gilde toen ze klaarkwam, mijn lul omhullend met haar zoete sappen.
Uiteindelijk trok ik me terug en ramde in haar strakke kontgaatje. Ze gilde en begon te kreunen toen mijn stoten harder en sneller werden. “Fuck ja! Harder Bart!”
Ik glimlachte. De kleine slet vond het heerlijk om hard geneukt te worden. Al die tijd was ze zo gretig geweest. Ik wou dat ik haar eerder had geneukt. Ik trok me terug en spoot mijn sperma over haar platte buik.
Terwijl ze haar vingers door mijn sperma haalde en ze schoonlikte, kleedde ik me aan. De kerk was het beste wat me ooit was overkomen. Na die dag neukte ik Marly bijna elke dag. Toen ze 20 was en ik haar per abuis zwanger had gemaakt, trouwden we. Nu hebben we vier kinderen en nemen ze elke zondag mee naar de kerk, goed oplettend of mijn dochters niet hetzelfde doen als hun moeder Marly.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *