Ik en die vreemde chick

Wonend in een boerendorpje in het zuiden van Limburg maakte het leven saai en traag. Mijn belangrijkste bezigheid tot de 3e jaar was quads en crossmotoren rijden. Ik was er vrij goed in en scheurde rond op mijn Yamaha en mijn vader volgde me van achteren om ervoor te zorgen dat ik veilig was op zijn Quad. Dit was echter de enige relatie die ik en mijn vader hadden, want hij werkte tot ongeveer 6 uur en als hij dan thuiskwam, was alles gericht op mijn zus omdat zij haar zin moest krijgen. Ze belde constant de politie en maakte altijd een sc├Ęne als mijn moeder (nog zo’n kreng) haar niet met haar vrienden uit liet gaan. Dus zodra mijn vader thuiskwam, ging hij drinken en buiten met zijn lantaarn zitten kijken hoe insecten binnenvlogen en opbrandden en ik ging naar mijn kamer om videospelletjes te spelen totdat mijn moeder en zus besloten om het geschreeuw voor de nacht te stoppen. Ik was altijd een grappig kind dat veel vrienden had. In de 3e klas stierf mijn vader ongeveer 2 weken nadat de school weer begon aan een hartaanval en ik wilde met niemand praten. Ik bleef rustig en de meeste van mijn vrienden verdwenen langzaam. Behalve 2 goede buren, maar die waren allebei ouder dan ik. De ene was 2 jaar ouder en de andere was 3 jaar ouder. De enige vriend die ik nog had die in mijn klas zat, was Timmy die verhuisde en Tristan.

Tristan was een beetje vreemd, maar hij was grappig en ik was al sinds groep 5 bevriend met hem. Hij was ook een extreme wietroker. Hij liet filmstereotypes er nuchter uitzien. Hij rookte al sinds de 1e zeker 3 keer per klas en was altijd high. Hij was erg goed in het overtuigen van mij om met hem mee te roken. Ik bleef de hele tijd met hem roken. Halverwege 4e was ik een heel rustig kind dat hockey speelde omdat ik niemand meer had om mee te dirtbiken. Dat ik hockey speelde was deels omdat ik van het spel hield en nu ik wat ouder ben beheerst het eigenlijk mijn leven, maar op dat moment hoopte ik dat meisjes me zouden opmerken omdat ik zo nerveus was en een slecht zelfbeeld had. Hockey zorgde er niet voor dat een meisje me opmerkte, maar een meisje wel. Op een avond kwam ik thuis van de training en ging op Insta. Ik kreeg een berichtje van een meisje dat Jamie heette, ze was knap (misschien een 7/10) en een beetje vreemd. Er stond: “Ik ga je neuken tot je flauwvalt, sexy beest.” Ik zei “wat?” en het bleek dat Tristan en zij samen rookten en ze had hem verteld dat ze verliefd op me was. Dus Tristan nam de vrijheid om het bericht te sturen om het ijs voor haar te breken. Ik was een beetje geschokt en had helemaal geen gevoelens voor Jamie, maar ik was een beetje wanhopig op zoek naar een meisje. Ik had nog nooit gezoend of met meisjes omgegaan omdat ik zo onhandig was geworden sinds ik mezelf had afgezonderd.

Inclusief het afwijzen van een van de knapste meisjes van mijn school toen ze me mee uit vroeg omdat ik zo bang was (grootste fout van mijn leven). Na ongeveer een uur met Jamie gepraat te hebben zei ze dat Tristan, Jamie en haar vriendin Arianne een plan hadden en dat ze mij erin wilden hebben.
Het plan was dat Jamie en Arianne 2 meiden waren die single waren en erg geil. Arianne was de lekkerste van de groep met enorme tieten en een ietwat gespierde kont, maar ze had de hots voor Tristan en Jamie voor mij. Tristan en ik wilden niets homoseksueels doen en de meiden stonden open om van jongens te wisselen, maar het hete was dat ze open stonden om dingen met elkaar te doen. Hoewel het nooit gebeurde, was het nog steeds een gek idee voor mij als een beschermd maagdelijk kind. Ik stemde ermee in en het volgende weekend gingen we met z’n allen uit.
Tristan en ik wachtten bij zijn huis op hen, maar het bleek dat Jamie’s moeder, die zou rijden, te laat zou zijn. Dus ze kwamen ongeveer 3 uur na de afgesproken tijd aan en ik moest over een half uur naar huis dus we konden niet roken. Dus hingen we allemaal in Tristan’s kamer en niemand maakte aanstalten om iets seksueels te beginnen omdat Tristan op me wachtte en ik wachtte tot hij Arianne ergens mee naartoe zou nemen omdat ik nerveus was.

Dat was de enige keer dat we alle 4 samen optrokken. Tristan en Arianne gingen een paar keer met elkaar om voordat Jamie en ik dat deden. Tristan had me verteld dat hij al bij Arianne was voordat ik Jamie had gezoend. Dit moest veranderen.
Ik maakte plannen om op een zondagmiddag met Jamie uit te gaan. Ik had die ochtend vroeg training voor hockey dus ik besloot de hele nacht op te blijven en sms’te haar omdat ik het haat om vroeg op te staan. Rond 2 uur ’s nachts maakte ze het gesprek heel open over morgen voor mij en ik begon mijn grenzen met haar te testen.
Jamie: Wil je morgen iets leuks doen?
Ik: Wat bedoel je met leuk?
Jamie: Wat denk je dat ik bedoel met leuk ­čśë ?
Ik: Nou ik hoopte eigenlijk dat we konden zoenen.
Jamie: Goed. Denk je dat je me gaat betasten en over mijn kont of mijn tieten gaat wrijven?
Ik: Nou, ik wilde kijken hoe het zou gaan (om op veilig te spelen).
Jamie: Ik zou het fijn vinden als je dat deed. Heel graag.
Dat is alles wat ik ga zeggen, want ik wil de lezers niet vervelen.

We spraken morgen af bij het plaatselijke winkelcentrum en liepen het bos in. We vonden een vrij plekje in het bos waar niemand ons zou vinden en gingen zitten wachten tot de ander iets zou doen. Ik zei “Ok fuck dit.” en leunde voorover, trok haar naar me toe en kuste haar. Haar lippen waren zo zacht en ze duwde me op mijn rug terwijl zij bovenop me ging liggen. We zoenden lichtjes en begonnen langzaam onze tongen te gebruiken. Uiteindelijk durfde ik naar haar toe te bewegen en haar kont te pakken. Ik ging langzaam langs haar rug naar beneden en pakte haar rechterwang stevig vast. Ze kreunde meteen en begon me heel hartstochtelijk te zoenen. Ik wreef een paar minuten over haar kont totdat ik verder wilde gaan. Ik schoof mijn hand in haar shirt en wreef haar door haar beha terwijl we nog steeds zoenden en toen ging ze van me af en schoof haar beha naar beneden maar liet haar shirt aan. Ik leunde haar tegen een boom en wreef en kneep in haar tieten terwijl ik haar nek kuste. Toen wilde ik mijn hand in haar broek laten glijden toen mijn telefoon ging. Het was mijn moeder die zei dat ik moest gaan. We hebben anderhalf uur lang alleen gezoendÔÇŽ
Een paar maanden later sms’te ik haar dat we nog eens moesten afspreken.

Zij had nu een vriendje maar ik drong aan op een meisje. Dit was ook nadat ze naar een nabijgelegen maar andere middelbare school was verhuisd en ik nu een populair kind was omdat ik uit mijn schulp was gekropen toen ik naar een nieuwe school ging. Ze zei echter dat ze deze keer verder wilde gaan. Ik vroeg hoe ver en ze zei “nou gewoon all the way” Ik vroeg haar of ze seks bedoelde en ze zei ja. Ik was op zijn zachtst gezegd opgewonden.

Het was december en koud. Ze kwam op een weekend naar mijn huis en we liepen ongeveer anderhalve kilometer het bos in naar een oud verlaten tankstation. Ze liep voor me uit naar het balkon van het tankstation en ik pakte haar bij haar middel, leunde voorover en kuste haar nek. Ik deed dit ongeveer 2 minuten omdat ze zei dat het een enorme opwinding was. Ze zei dat ze er niet meer tegen kon en draaide zich om. Ze leunde tegen me aan toen ze me kuste met haar zijdezachte lippen. Onze tongen dansten samen en huppelden van mond naar mond. Deze keer verspilde ik geen tijd aan voorspel. Ik trok haar shirt uit en gooide haar beha weg. Ik ging langs haar lichaam naar beneden en kuste haar nek, sleutelbeen, borst en rond haar borsten. Ik begon haar rechtertiet te likken en wreef met mijn hand over de andere. Ik ging naar beneden en knoopte haar broek los. Ik gleed haar rode kanten string naar beneden en zag een perfect geschoren klein kutje. Ik likte haar lippen om haar te plagen en toen gleed ik met mijn tong haar kutje in en begon haar clitje te verslinden. Ze begon te schreeuwen en te kreunen van genot. Ik bleef likken en begon haar te vingeren. Nadat ik de avond ervoor een video online had bekeken, was ik een pro in het vinden van haar G-spot

Ze kwam heel snel klaar en haar sappen zaten over mijn hele gezicht. Ze zei dat we nu verder konden gaan. Ik wilde mijn broek uittrekken toen ze mijn handen wegtrok en mijn spijkerbroek naar beneden schoof. Toen trok ze mijn broek naar beneden en mijn harde pik kwam tevoorschijn en raakte haar in haar wang. Ze zei dat hij groter was dan die van haar vriendjes en de grootste die ze had gehad van de 3 verschillende mannen met wie ze was geweest. Ik had moeite om een goede positie te vinden omdat ik veel langer was dan zij. Uiteindelijk ging ik liggen en zei dat ze me moest berijden. Ze had moeite omdat ik zo breed was en niet zo hard als ik zou moeten zijn om haar te penetreren. De koude wind was funest voor mijn stijve. Uiteindelijk ging ze er bovenop liggen en gleed hem bij haar naar binnen. Ze begon op en neer te stuiteren. Het was ongelooflijk. Ze was warm en strakker dan mijn hand, maar wel lekker nat. Na ongeveer 10 keer op en neer bewegen stuiterde ze eraf en kon er niet meer in. Ik was een beetje boos en ik denk dat ze dat wel zag. Ze zei meteen dat het goed was en begon me toen te pijpen alsof het een lolly was. Ik kon zien dat ze dit vaker had gedaan en na ongeveer 4 minuten kwam ik klaar. We stonden daar en zoenden nog wat en toen ging ze naar huis.

Nu het weer warmer is besloot ze het weer te proberen. Ze kwam naar me toe en zei dat het nu beter zou gaan. Ik nam een boomstam mee en een deken zodat ik een geïmproviseerd bed kon maken waarop ze kon gaan liggen en ik haar zo kon neuken. Ze zat op mijn schoot en we kusten en wreven en likten om wat voorspel te krijgen voor ongeveer een half uur. toen stond ze op kleedde zich uit en toen deed ik mijn kleren uit. We stonden daar naakt en ze bewoog me om te gaan liggen en ging bovenop me liggen in een 69-positie. We deden dit alleen om op te warmen. Ik pakte haar op en kuste haar een keer, waarna ik haar op haar rug legde. Ik vingerde haar een beetje om haar uit te rekken en gleed toen in haar. Ze was net zo strak als eerst en ik had haar als mijn eigen neukpop voor vandaag. Ik stootte zo hard als ik kon in haar en haar tieten begonnen haar in het gezicht te slaan en ze schreeuwde het uit van genot. Ik was in seksuele gelukzaligheid. Ik realiseerde me dat ik op het punt stond om klaar te komen en ik had geen condoom om.

Ik trok me terug en ze stond op en duwde mijn lul in haar mond en ze likte de kop van mijn lul en ik verloor alle controle. Ik kwam en kwam en kwam in haar mond en ze slikte alles door alsof het snoep was. Ze bleef zuigen tot ik weer hard was en toen ging ze bovenop me zitten en bereed me ongeveer 20 minuten lang (nadat ik was klaargekomen duurt het even voordat ik voor de tweede keer klaarkom). Ik vond het heerlijk dat mijn lul ongeveer een half uur in een lekker strak kutje zat. Ik trok me terug en kwam nauwelijks klaar op haar tieten en deed haar bh weer aan en kleedde me aan en we liepen het bos uit en zij ging weer naar huis.
Bedankt aan alle lezers en ik weet zeker dat dit niet het beste verhaal is dat je ooit hebt gelezen, maar het is allemaal waar en ik wilde weten wat mensen ervan vonden. Als jullie willen dat ik verder ga met het verhaal. Ze komt deze week langs met haar vriendin Sophia en ik wil jullie er graag alles over vertellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *