Stille sub

Ik ben altijd het stille, verlegen kind geweest. Dat en 3 keer verhuizen op school heeft mijn sociale leven verlamd. Ik ben 1,80 m lang, kort bruin haar dat krult als het lang wordt, bruine ogen en brede schouders. Ik ben hetero en homofoob om eerlijk te zijn. In Californië had ik in groep 8 een vriendin, maar dat was niets serieus, gewoon iemand om mee te wandelen tijdens de lessen. Op mijn middelbare school in Arizona ontmoette ik een paar vrienden in een banenclub, waar je studiepunten kreeg voor een parttime baan. Ze bezorgden me een leuke baan in een bejaardentehuis. Daar ontmoette ik een van mijn beste vrienden van mijn leven.
Randy was mijn collega. Hij was langer dan ik, maar ook erg mager, bijna slungelachtig. Hij had een goed gevoel voor humor, maar hij was een beetje een eikel op het gebied van manieren. Hij spotte vaak met me, noemde me een ‘sukkel’ en dat soort dingen. Mijn eerste indruk van hem was dat hij een soort eikel was, maar niettemin een grappige eikel. Absoluut de meest luie persoon die ik ooit ontmoet heb. Maar ik wist dat ik hem kon tolereren omdat deze baan zo makkelijk en handig was. Pas toen hij me uitnodigde om wiet met hem te komen roken, begon onze vriendschap pas echt.
Het is nu 3 jaar geleden dat we echt begonnen te chillen. 3 jaar van wiet, ruzies over wiet en shit praten tijdens Call of Duty. Onze vriendschap was een rare. We rookten regelmatig wiet, maar we hadden nog steeds ruzie. Randy was erg competitief. Hij probeerde me altijd te verslaan. Hij liep vaak zonder shirt rond met een trainingsbroek en een basketbalbroek eroverheen getrokken. Ik voelde me niet aangetrokken tot hem, ik was hetero. Hij zag eruit als een holocaustslachtoffer na Thanksgiving. Hij zei ‘je zuigt’ tegen me elke keer als ik op zijn Xbox speelde, het gebruikelijke Call of Duty taaltje. De laatste tijd zegt hij dat wel vaker. Ik denk dat hij denkt dat hij me op mijn zenuwen werkt. Het is hem niet onbekend dat ik nog geen vriendin heb gehad sinds ik hem ken.
Er was één vrijdagavond voor nodig om onze vriendschap totaal te veranderen. Ik was bij hem thuis aan het Xbox-en, zittend in zijn Xbox-stoel, die een erg relaxte houding mogelijk maakt. Ik wilde het laatste restje wiet uit de pijp roken, maar ik moest opstaan om erbij te kunnen. Ik ging op mijn knieën zitten en greep naar de pijp. Ik draaide mijn hoofd om, om weer in de stoel te gaan zitten en botste tegen Randy’s kruis. Hij had zijn boxershort aan, dus hij was zich vast aan het omkleden of zoiets en ik had het niet gemerkt. Hij huilde en grimaste terwijl hij op zijn bed viel.
“Je hebt net mijn ballen verbrijzeld met je gezicht, kerel, fuck” zei hij terwijl hij probeerde te vechten tegen zijn lach.
Ik keek alleen maar naar hem terwijl ik op de grond lag en de pijp naar mijn lippen bracht om de kop te verzilveren.
“What the fuck Kyle…” zei hij op een semi-serieuze toon terwijl hij de badkamer in marcheerde.
Nog voor ik kon uitademen kwam Randy poedelnaakt uit de badkamer, met z’n ding in het zicht.
“Kerel Kyle, je hebt mijn linkerbal gekneusd!” zei hij met een grote glimlach terwijl hij zijn 17cm slappe lul vastpakte en probeerde zijn ballen te bewegen om het me te laten zien.
Ik begon onmiddellijk op te staan en voelde me kwetsbaar op de vloer. Ik wilde hem negeren en plaatsnemen in de xbox stoel. Randy is niet het type persoon dat genegeerd wordt als hij denkt dat hij grappig is. Hij komt naar me toe in de stoel, zijn lul zwiept van links naar rechts.
“Zie je die blauwe plek?” vraagt hij met zijn lul recht in mijn gezichtsveld.
“Neem je me in de maling, klootzak?” zei ik terwijl ik hem in de ogen keek terwijl hij boven me uittorende.
“Het is daar!” zei hij spottend terwijl hij naar zijn ballen wees.
Het was moeilijk om hem in de ogen te kijken en een strak gezicht te houden. Ik draaide me om en ging verder met hopeloos sterven in Call of Duty. Op dat moment wiebelde Randy of zoiets. Zijn zachte lul zwaaide in het rond en raakte me op mijn wang. Randy deinsde lachend achteruit. Ik was stomverbaasd over zijn brutaliteit en ook boos op hem.
“Kerel! Ik ga je in elkaar slaan!” dreigde ik zonder echte vastberadenheid.
Voordat ik kon opstaan liep Randy terug de badkamer in. Shit, dacht ik. We roken meestal in de badkamer om de stank te minimaliseren. Ik wilde het niet missen en klopte op de deur.
“Kom op man,” zei ik leunend op de deur in mijn stoned stupor.
“Heb je niet genoeg gehad, Kyle?” vroeg Randy door de deur.
“Kerel hou je bek en laat me binnen je bent me wat schuldig na die shit,” eiste ik.
De deur ging te snel open. Ik viel plat op mijn gezicht.
“Hahahahahaha!” Randy was nu aan het lachen.
Ik keek naar hem op toen hij weer boven me uittorende, poedelnaakt en met een stijve van 20 cm op me neerkeek.
“What the fuck?” vroeg ik verward.
“Als je wilt roken, ga je gang kerel,” zei hij terwijl hij zijn leuter naar mijn gezicht richtte.

Ik wist dat het niet goed zou zijn om ernaar te staren, dus probeerde ik overeind te komen, maar deze badkamer was erg klein en Randy had de deur achter mij op de een of andere manier gesloten. Ik worstelde me op mijn knieën met mijn rug tegen de deur. Ik zag Randy twee stappen naar voren doen. Zijn lul drukte recht op mijn lippen. Mijn ogen volgden de lengte van de schacht tot aan zijn bekkengebied. Ik rukte mijn hoofd achteruit, weg van zijn lul, maar stootte mijn achterhoofd tegen de deur. Ik draaide mijn hoofd om en stond abrupt op. Ik was woedend. Ik duwde Randy met al mijn kracht. Daardoor vloog hij in de badkuip. Ik stormde naar buiten en liet hem lachend achter terwijl hij probeerde op te staan.
Ik was boos en verward. Mijn eigen stijve stond op spanning in mijn broek. De geur van ranzigheid vulde mijn neus. Ik dacht eraan om gewoon weg te lopen en naar huis te gaan. Ik wilde niet gewoon weggaan omdat ik dacht dat het te dramatisch zou zijn. Ik sleepte mijn stoned zelf terug in de xbox stoel en begon mijn kansen opnieuw te wagen.
“Kyle?” Randy brulde nog steeds in de badkamer.
“Kylllllllllle???”
Ik was volledig van plan hem te negeren.
“Oh goed dat je er nog bent, natuurlijk ben je er nog,” zei hij terwijl hij zijn kamer weer binnenkwam.
Hij was nog steeds naakt! Godamnit Randy laat me met rust dacht ik.
“You gonna finish what you started right?” vroeg hij met komische oprechtheid.
Ik keek hem vragend aan en mijn ogen volgden zijn borst naar zijn stijve.
“Zie je wel dat je het wilt.” Zei hij terwijl hij naar me toe kwam in de stoel.
Voordat ik kon reageren zwaaide Randy zijn rechterbeen over de stoel en stond recht boven me in de stoel. Zijn lichaam hing in het volle zicht van mij, in silhouet door het licht van de TV. Ik begon te kronkelen in de stoel en keek omhoog naar Randy.
“Gewoon chillen kerel…” Zei hij terwijl hij zijn stijve langzaam naar mijn mond duwde. Ik keek hem in de ogen en verwachtte dat hij elk moment kon stoppen. Dat deed hij niet. Opnieuw raakte het topje van zijn lul mijn lippen. Ik kromp ineen en kantelde de leunstoel. Randy dook naar voren en greep met zijn handen de rugleuning van de stoel vast. Hij voorkwam dat ik achterover viel. Hij stond gehurkt over me heen, zijn stijve wees recht naar me. Randy trok de stoel verder omhoog in een normale zithouding. Hierdoor kwam zijn lul als een torpedo op mijn gezicht af. Weer contact. Randy hijgde.
Ik fronste en draaide mijn hoofd uitdagend, maar daar bleef het bij. Ik wist dat ik hem van me af moest gooien en zijn gezicht in elkaar moest slaan. Ik liet hem doorgaan. Randy ging weer rechtop staan.
“Dude….” Zei hij terwijl hij op me neerkeek.
Zijn lul zwaaide minder dan een centimeter van mijn gezicht. Mijn ogen waren er op gericht. Zijn ballen leken me enorm.
“Hij heeft je al gekust, maar…’, zei hij. Ik kon hem niet geloven. Ik kon mezelf niet geloven. Mijn eigen stilte terwijl hij in mijn gezicht stond met zijn lul slingerend langs mijn lippen en neus. De stilte was bijna net zo giftig als de geur. Mijn ogen waren gericht op de staaf. Het leek prachtig en glorieus.
“Let op je tanden,” zei hij.
Wat? Wat denkt hij dat hij gaat…
Mijn vragen werden onmiddellijk beantwoord. Ik keek in slow motion toe hoe Randy’s heupen naar voren zwaaiden, zijn eikel scheidde mijn lippen. Mijn kaak ging open.
Mijn kaak ging open!! Wat de fuck??? Dit kan niet waar zijn. Ik was echt naar hem aan het luisteren.
“Ohhhh ja dat klopt,” zuchtte hij zijn lul rustend op mijn tong.
Plotseling pakte Randy mijn hoofd met beide handen vast. Mijn handen grepen hem stevig vast de druk op mijn hoofd joeg me angst aan. De geur van penis overspoelde mijn neus. Ik keek naar de 20 centimeter lul die me binnendrong. Ik opende mijn kaak wijder.
“Dat is het kerel, neem het, neem het allemaal,” hijgde hij. Ik kon zijn gezicht niet zien. Mijn ogen waren in een tunnelvisie gericht op het bekkengebied dat dichter naar me toe kwam en zijn stijve in mijn keel duwde. Ik voelde de kop van zijn lul over mijn tong gaan. De aderen van de schacht gleden gemakkelijk langs mijn lippen. De geur werd sterker. Ik voelde hoe de eikel mijn kokhals reflex schampte en ik werd bang toen mijn keel samentrok.
Randy moet mijn aarzeling gevoeld hebben en hij begon zijn lul terug te trekken. Ik probeerde zijn gezicht te zoeken. Eindelijk maakten we oogcontact.
“Geniet je ervan?” vroeg hij met een strak gezicht.
Hij trok zich terug tot het puntje van zijn lul op mijn tong rustte. Ik keek terug naar de lul voor me.
“Hier komt ie weer Kyle”
Zijn greep op mijn hoofd was intens. Hij stootte zijn lul deze keer nog dieper. Ik kokhalsde maar hij bleef duwen. Ik kon de kop van zijn lul voelen buigen aan de achterkant van mijn keel. Meer van zijn pik gleed mijn mond binnen. Mijn ogen tranen van het binnendringen. Ik concentreerde me op mijn ademhaling. Toen ik mijn ogen opende, zag ik alleen Randy’s geschoren schaamstreek op nog geen centimeter van mijn ogen. Mijn keel was gestopt met samentrekken en ik moest nog een vast ademhalingspatroon vinden.

“Oh dat voelt geweldig,” gromde Randy. Hij hield me daar vast. Mijn ademhaling werd weer normaal ondanks dat ik een stijve in mijn keel had.
Hoe kan dit nu echt gebeuren, dacht ik. Hoe kan ik na twee jaar volstrekt hetero vriendschap nu ineens Randy’s lul diep in mijn keel hebben. Deze gedachten gonsden door mijn hoofd toen Randy zijn lul weer terugtrok. Hij trok hem deze keer maar voor de helft terug en stootte hem toen weer hard naar binnen. Zijn ballen sloegen hard tegen mijn kin en bleven daar rusten. Hij herhaalde dit een paar keer. Ik kon hem horen grommen.
“Oh fuck!” riep Randy uit.
Randy’s greep op mijn hoofd begon pijn te doen. Ik kon bijna geen adem meer halen. Mijn neus was gevuld met zijn geur. Zijn ballen kolkten, ze trokken zich samen tegen mijn kin. Ik voelde zijn spieren spannen. Ik kon hem niet meer horen ademen. Zijn lul pulseerde boven op mijn tong. De kop van z’n pik zat diep in m’n keel en spoot Randy’s sperma over m’n hele keel. Ik kon de warmte voelen en het gleed naar mijn buik.
“Jezus!” Randy barstte luid uit terwijl hij zijn lul zo ver mogelijk naar binnen duwde.
“Ungh,……ungh….ungh” gromde Randy elke keer als zijn lul meer spoot. Hij hield me stevig vast aan zijn lul en wiegde me met kleine stootjes van zijn orgasme.
“Holy shit Kyle dat was geweldig!” zei Randy hijgend.
Ik probeerde hem aan te kijken maar dat kon ik niet door zijn greep. Hij maakte hem net los. De schacht werd zachter in mijn mond. Hij begon hem eruit te schuiven. Ik snakte naar zuurstof. Randy’s lul glinsterde van mijn spuug. Ik maakte oogcontact met Randy.

“Holy shit Kyle, ik heb net je gezicht geneukt. Zeg iets.”
Ik keek hem alleen maar aan. Wat moest ik in godsnaam doen?
“Ik hoestte een beetje, voelde de sperma in mijn keel bewegen.
“Je zat daar gewoon, kerel,” onderbrak Randy me.
Randy zwaaide zijn been over de stoel en zakte in elkaar op zijn bed. Ik had me niet bewogen. Mijn gezicht was bezweet. Ik kon proeven… ik weet niet hoe ik het moet beschrijven. Zout, Pot… Randy. Hij lag op zijn rug, naakt op zijn bed. Ik kon zijn gezicht niet zien. Hij steunde zichzelf op zijn ellebogen. Hij keek me aan met een irritante grijns. Mijn ogen dwaalden af van zijn borst naar zijn dikke lul die over zijn linkerbal lag.
“Geef het gewoon toe Kyle, je bent homo,” zei Randy met zijn grijns die in een glimlach brak.
Ik stond op. Ik kon Randy niet aankijken. Mijn ogen bleven op de grond gericht.
“Vertel het alsjeblieft aan niemand,” smeekte ik schaapachtig.
“Je geheimen zijn veilig bij mij Kyle Haha.”
“Bedankt”
“Oh graag gedaan,” zei hij met een grinnik
“Wat nu?” vroeg ik.
In hemelsnaam, waarom ben je nog steeds naakt, Randy? Opnieuw volgden mijn ogen zijn lichaam tot aan zijn lul. Er was een zekere mannelijke schoonheid aan hem in de huidige pose en hij keek me aan. Nee! Nee, dacht ik. Ik sloot mijn ogen en strafte mezelf mentaal voor die homoseksuele gedachten.
“Nou, als je klaar bent met staren naar mijn lul, en er ook aan te zuigen, dan neem ik mijn beurt op de Xbox.”
Ik krulde mijn vuist in woede terwijl ik plaats nam op zijn bed en hij nam plaats in de xbox stoel.

“Ga je geen kleren aandoen man?” smeekte ik.
“Ik vind het wel leuk zoals het vandaag naakt gaat,” lachte hij, “Wat is er, kan je niet stoppen met naar mijn lul staren?” voegde hij er lachend aan toe.
Dit is gewoon geweldig. Alsof onze gewoonlijke stoere jongenspraat nog niet onaangenaam genoeg was, moest ik het nu ook nog met hem doen, wetende dat ik zijn stijve en zijn slijm in stille onderdanigheid had ingeslikt.
We spraken niet. Na 15 minuten begon Randy gefrustreerd te raken van Call of Duty. Elke keer als hij stierf wreef hij een beetje over zijn nu halfharde lul. Ik keek aandachtig naar hem. Diep in gedachten verzonken probeerde ik nog steeds te bevatten wat ik vandaag had gedaan.
Randy wierp een blik op me.
“Hoe gaat het Kyle, wat ben je aan het doen?” zei hij zelfvoldaan. Ik was in gedachten verzonken en het duurde 6 seconden voor ik een antwoord had geformuleerd.
“Gewoon aan het denken,” zei ik.
“Ik wed dat je dat doet. Veel om over na te denken.” Hij chanteerde me.
Hij begon over zijn lul te wrijven. De dikke 20 centimeter kwam bijna tot zijn navel.
“Kerel je zit al de hele tijd naar mijn lul te staren,” betrapte hij me.
“Ik kan weer gaan, Kyle. Is dat wat je wilt?” Zijn glimlach verspreidde zich van oor tot oor.
Ik was boos op hem maar ik kon het niet opbrengen om nee te zeggen. Weer oogcontact. Ik was sprakeloos.
“Nou?” drong hij aan. Hij ging voorover zitten en stond op om me aan te kijken. Mijn ogen waren aan de grond gekluisterd met snelle blikken op zijn nu volledig opgerichte stijve.
“Hallooooo?? Kyyyyyyle?” zei hij terwijl hij met zijn heupen wiebelde en onhandig met zijn lul zwaaide.
Ik werd gedwongen hem in de ogen te kijken.
“Serieus als jij die mond niet gaat gebruiken dan doe ik het wel Kyle,” zijn glimlach straalde op mij neer.
Ik liet mijn hoofd in opperste schaamte hangen.
“Ga op je knieën Kyle,” eiste Randy terwijl hij zijn lul vastpakte. Ik bewoog eerst niet. Maar mijn lichaam verraadde totaal mijn verstand, mijn waardigheid. Zonder op te kijken gleed ik op mijn knieën.
“Dat is wat ik dacht.”

Ik kon de schaduw van Randy’s lul op de vloer direct onder hem zien. Hij stootte tegen mijn voorhoofd.
“Geef me je hand!” eiste hij. Dat deed ik. Snel bracht hij mijn hand direct naar de basis van zijn schacht. Het voelde heet en levendig in mijn hand. Ik had mijn hoofd nog steeds niet omhoog. Randy leidde mijn hand heen en weer. Zijn huid omhulde zijn penis toen ik aan hem rukte en trok zich toen terug om een uitdijende eikel met een beetje voorvocht te onthullen. Ik richtte mijn ogen op het instrument dat mijn waardigheid, mijn mannelijkheid en mijn geestelijke gezondheid in minder dan 30 minuten had vernietigd.
“Mmmkay doe open,” flapte Randy eruit terwijl hij mijn hand weggooide om zijn lul op mijn lippen te richten. De schacht keek me dreigend aan, met aders die naar beneden leidden naar de twee ballen ter grootte van een golfbal die eronder bungelden. Met zijn andere vrije hand pakte Randy de bovenkant van mijn hoofd vast en trok me naar voren. De lul maakte contact met mijn lippen net voordat ik me opende, en smeerde er voorvocht overheen. De kop van zijn lul rustte voor de tweede keer op mijn tong. Ik moest toegeven dat ik helemaal opgewonden was toen Randy met zijn tweede hand mijn hoofd schoor en zijn pik in mijn keel begon te duwen.
Het uitzicht voor me was verbazingwekkend. In één keer stootte Randy zijn hele vlees in mijn mond. Randy kwam al bij de eerste stoot klaar. Ik kon niet geloven dat ik mijn vriend weer pijpte. Ik zag de lul in me zakken tot Randy’s torso nog geen centimeter van mijn ogen verwijderd was. Ik kokhalsde zelfs nauwelijks een keer.
“Mmmm net zo lekker als de vorige keer,” gromde Randy toen hij zich begon terug te trekken.
Zijn lul gleed langzaam uit mijn keel. Hij trok zich te ver terug en de glinsterende pik begon op mijn lippen en neus te klotsen. Randy liet mijn hoofd niet los.
“Lil’ help Kyle?” Vroeg Randy hees. Ik keek eindelijk weer in zijn ogen. Hij had een oprechte blik van nood op zijn gezicht. Zonder het oogcontact te verbreken pakte ik zijn lul vast. Ik richtte hem op mijn mond en plaatste het topje net voorbij mijn lippen. Nog geen halve seconde later zat Randy’s stijve weer in mijn keel. De kracht van zijn stoten was te veel. Ik voelde tranen opkomen.
“Oh dat was een beetje te hard hehe sorry,” verontschuldigde hij zich terwijl hij zich terugtrok voor nog een stoot.
Hij begon in een langzaam tempo op mijn gezicht te stoten en zorgde ervoor dat hij bij elke stoot zo veel mogelijk naar binnen stootte. Zijn ballen klapten lichtjes tegen mijn kin. Ik was erin geslaagd om op adem te komen. Wat een gezicht zag ik. Randy’s gespierde torso zwaaide die lul met gemak in en uit mijn mond. De aanblik van dikke geaderde lul die voor mijn ogen verscheen en verdween, gecombineerd met de intense geur van man.
Het was duidelijk dat Randy het deze keer veel langer zou volhouden. Ik kon geen klok zien. Ik was de tijd volledig uit het oog verloren terwijl Randy me face neukte. Een klein spoor van kwijl viel van mijn lippen op mijn kin. Ik wilde dat Randy klaarkwam. Ik wilde dat hij zou vrijkomen, maar hij bleef maar stoten met een schijnbaar oneindig uithoudingsvermogen.
“Oh dit is het beste!” Randy hijgde en rolde zijn hoofd naar het plafond terwijl hij doorging met stoten. Ik was verloren in lust terwijl ik naar Randy’s ballen keek en me voorstelde hoeveel ze deze keer zouden produceren.
Randy’s ademhaling versnelde, maar hij was van tactiek veranderd. Zijn bekkenspieren werden zwakker en hij gebruikte zijn handen om mijn hoofd op en neer langs zijn schacht te bewegen, gelijk met zijn kleine mini-stoten.
“Ik hoop dat je er klaar voor bent, Kyle…!”
Met verrassende kracht, stootte Randy zijn lul zo hard in mijn mond dat het pijn deed.
“Ungh………ughn…..”
Met een laatste krachtsinspanning gebruikte Randy zijn handen om me stevig aan zijn lul vast te houden. Zijn ademhaling was gestopt. Ik kon zijn spieren voelen spannen. Zijn testikels hingen op mijn kin, pompend en pompend. Mijn hart ging tekeer en het leek wel heel hard. Het leek alsof mijn hartslag gelijk liep met het pulseren van Randy’s lul terwijl die kronkelde en klopte. Ik opende mijn ogen en staarde recht in Randy’s schaamstreek. Het onvermijdelijke was gekomen. Ik voelde golf na golf van Randy’s sperma mijn keel vullen. Ik hoestte een beetje, waardoor Randy uit zijn extase kwam en naar me keek. Hij was nieuwsgierig om te zien hoe ik met zijn lading omging. Nog steeds pulserend in orgasme, liet Randy zijn handen los van mijn hoofd, zijn stijve zat nog steeds in me. Ik trok m’n hoofd naar achteren en zorgde ervoor dat m’n tong de schacht niet raakte. Toen hij zich terugtrok uit mijn keel, maakte ik oogcontact met Randy. Ik was verward door zijn uitdrukking, maar ik had nog steeds de drang om er nog een keer op te gaan. En dat deed ik dan ook. Vrij van enige invloed, leunde ik moedwillig naar voren waardoor zijn lul mijn keel nog verder opende.
“Mmmm…..dat vind je lekker of niet?” kreunde Randy.
Ik bobberde nog twee keer met mijn hoofd op zijn lul voordat ik hem met mijn hand vastpakte en hem met een hoorbare plop eruit trok! Ik keek op naar Randy die naar me keek.

“Hoe laat kun je morgen langskomen?” vroeg hij.