Zomervakantie bij Newfound Lake

Dit sexverhaal is ingezonden door een van onze vaste bezoekers van de website. We hebben het verhaal gelezen en kunnen oprecht zeggen dat het 100% de moeite waard is! Laat je meeslepen in een erotisch verhaal met opbouwende romantiek, erotiek en sexuele spanning.

Vooraf: Hier is een zomerverhaal. Lang, veel opbouw, en nog meer seks. Laat alsjeblieft commentaar en feedback achter, want dat is deels waarom ik schrijf. Dit is ook een testverhaal voor mij, als jullie niet zeggen dat jullie het leuk vinden, zal het mijn laatste bericht zijn op deze site.

De hoofdpersonen, Evan en Jane zijn tussen de 21 en 22 jaar oud, hoewel dat nooit in het verhaal gespecificeerd is. Alle personages die betrokken zijn bij seksuele activiteit zijn 18+.

Juni

Evan liep naar de drukke keuken om nog een biertje te pakken. Zijn vriend Zack had hem overgehaald om nog één keer naar een feestje te komen voordat hij deze zomer weg zou gaan. Evan wist niet zeker waarom, want Zack had hem binnen 15 minuten gedumpt om met een meisje te praten dat hij wilde neuken. Het moet goed gegaan zijn, want hij was de rest van de avond alleen, waar hij inmiddels aan gewend was. Normaal gesproken zou hij zich niet zo ongemakkelijk voelen als nu, maar elk jaar vond hij dat hij er meer klaar voor was om zijn geboortestad en iedereen die daar woonde achter zich te laten.

Op weg naar de achtertuin zag hij een halfbekend gezicht langs hem heen gaan. Hij wierp een blik omhoog en glimlachte zoals ze altijd deed. Hij kende Jane al sinds de eerste klas, helemaal tot aan de middelbare school. Het college waar hij naartoe ging was groot genoeg om haar daar ook heen te sturen, voor zover hij wist. Hij zag haar op de meeste feestjes waar hij heen ging en ze hadden veel gemeenschappelijke vrienden. Om wat voor reden dan ook hadden ze nooit meer dan een zin tegen elkaar gezegd; misschien een paar alinea’s als hij het schooltoneelstuk van de vijfde klas meetelde.

Jane leek altijd onderweg te zijn, op weg naar iets belangrijkers waar niemand anders was uitgenodigd. Hij had het altijd een beetje grappig gevonden dat een meisje de bijnaam ‘hippie’ kon krijgen terwijl ze zo verwaand leek te zijn. Ze waren er zelfs in geslaagd elkaar niet te spreken in de kantoorboekhandel waar ze tijdens hun studie werkten. Dezelfde winkel waar Evan net was ‘ontslagen’. Hij volgde Jane, zich realiserend dat ze eindelijk iets hadden om over te praten.

Hij liep de voordeur uit, in de hoop dat ze nog niet weg was. Er waren maar een handjevol feestvierders buiten en al snel vond hij haar alleen zittend aan het einde van de veranda, met haar gezicht in haar telefoon begraven. Hij aarzelde een paar momenten toen een vreemde kinderlijke nervositeit hem in zijn greep kreeg. Hij had een kleine, snelle verliefdheid op haar toen ze 14 waren, helemaal niets serieus, maar voor Evan was Jane altijd al ongenaakbaar geweest.

Ze had vuilblond haar tot halverwege haar rug, meestal steil of in een paardenstaart; altijd een beetje rommelig omdat ze er altijd met haar handen doorheen liep. Het hippie-etiket was waarschijnlijk te danken aan haar kledingstijl, want ze leek een specifieke smaak te hebben die af en toe overging in wat meer gewone kleding. Die avond was het een strakke bruine werkbroek en een geel shirt met bloemen erop dat eruit zag alsof het was overgeleverd uit de jaren ’60. Al deze details zouden veel jongens doen geloven dat Jane meer benaderbaar was, maar hij zag haar niet op die manier. Naar zijn mening was de meest onaantrekkelijke eigenschap aan haar hoe bewust ze was dat ze eruit zag als een model zonder dat ze het hoefde te proberen.

Jane stak een sigaret op en merkte dat Evan naar haar toe liep. Ze weerstond een oogrol, want ze had ook niet de beste mening over hem. Hij had altijd al een arrogantie over zich gehad die alleen haar opviel. Hij was slecht betrokken bij school en liet zelfs mensen, zoals zij, slecht overkomen op het werk. Evan was een klassieke uitslover, wat alleen maar erger werd doordat haar vrienden nooit iets slechts over hem te zeggen hadden.

Hij had in de loop der jaren een paar van haar vriendinnen aan de haak geslagen, waar ze van walgde omdat ze over hem kletsten alsof hij een geschenk van God was of zoiets. Evan was zeker hot, maar alles aan zijn persoonlijkheid kwam op haar over als nep. Ze voelde zich gerechtvaardigd in haar veronderstellingen over hem, omdat ze zichzelf beschouwde als een goede mensenkenner; behalve als het ging om de jongens met wie ze uitging. Hij zou waarschijnlijk eindigen als een toekomstige seriemoordenaar, omdat te veel mensen hem leuk vonden, het was gewoon niet normaal.

Ondanks al haar bedenkingen bood ze aan, “Wil je er ook een?” in verwijzing naar haar sigaret.

“Nee dank je, ik rook niet. Sigaretten tenminste niet,” zei hij nonchalant. Jane vatte het op als morele superioriteit.

“Normaal gesproken doe ik dat ook niet, maar het is de laatste tijd een strijd.”

“Dus jij bent ook ontslagen, hè?” vroeg hij haar, want dat was de enige reden die hij had voor hun interactie.

Jane lachte bitter. “Ik weet niets van ontslagen. Ik ben net een week geleden ontslagen,” legde ze uit.

“Serieus? Wat is er met jou gebeurd?” vroeg hij.

“Jij eerst, waarom zouden ze Wonder Boy laten gaan?”

“Wonder jongen?” Dit was gemakkelijk het langste dat ze ooit alleen hadden gepraat. Evan vroeg zich af of er misschien een geldige reden was waarom hij haar de afgelopen jaren had vermeden.

“Sorry, waarom ben je ontslagen,” vroeg Jane beleefder. Misschien had Evan haar op het verkeerde been gezet, maar hij was niet degene op wie ze echt boos was.

“Ik kreeg een voicemail dat ze gingen bezuinigen op het personeel; alle part-timers wegdoen. Ik kwam Bill tegen toen ik mijn laatste cheque ging halen.”

“Ik heb Bill altijd gemogen,” onderbrak Jane.

“Ja, hetzelfde, hoe dan ook, hij wist zijn baan te behouden. Hij vertelde me dat die klootzak, Chad, achter de ontslagen zat, vlak nadat hij gepromoveerd was tot manager. Bill hoorde hem praten over het vervangen van iedereen door zijn maatjes en ‘lekkere wijven’.”

Jane keek grondig in verlegenheid gebracht toen ze toegaf: “Ik wist daar niets van, maar het verbaast me niet.” Ze wierp hem een berekenende blik toe voordat ze besloot hem haar verhaal te vertellen. “Ik had bijna een jaar een soort relatie met die goon. Trouwens, dat is een geweldige deion van hem, goon, ik steel dat. Ik kwam er een week geleden achter dat hij met een paar andere meisjes uitging, terwijl we exclusief zouden zijn. Ik heb hem meteen gedumpt. Later die avond, postte hij op mijn muur dat hij het uitmaakte, en dat hij geen moeite meer moest doen om te komen werken.

“Verdomme, dat is klote,” zei hij. Hij dacht dat zij een van die meiden was die altijd achter die klootzakken aanging, maar ze pikte tenminste hun shit niet.

“Weet je wat nog meer klote is? Ik haat sociale media. Ik vind het gewoon tijdverspilling, niet slecht bedoeld voor anderen. Ik heb alleen een account aangemaakt omdat Chad zei dat hij zich dan prettiger voelde om met me uit te gaan. Jane was nog steeds in de woede fase en dat was begrijpelijk.

“Ik hoop dat je het dan verwijderd hebt,” zei Evan.

Jane keek naar hem op en glimlachte. “Direct nadat ik de post zag.”

“Is het je gelukt om een andere baan voor de zomer te regelen?” vroeg hij.

“Nee, overal waar ik heb geprobeerd zit het voor juni al vol. Ik ben helemaal de klos. Ik moet de hele zomer geld verdienen voordat ik weer naar school ga. En jij?

“Ik weet niet of er hier iets is in de zomer. Ik ben meestal weg tot september.”

“Laat me raden, jij en de familie gaan elke zomer op vakantie in Italië of zo?” zei Jane met een grijns.

Evan werd bijna defensief, tot hij zich realiseerde dat Jane hem misschien gewoon aan het plagen was. “Wie denk je verdomme dat ik ben? Ik ben elke zomer weg omdat ik sinds mijn vijftiende een baan in het noorden heb,” legde hij uit.

“Wat voor baan?” vroeg ze, duidelijk wanhopig.

“Mijn oom heeft een restaurant aan de oever van het meer. In de zomer is het er meestal drie keer zo druk, dus ga ik erheen om te helpen,” legde hij uit.

“Wow, dat klinkt eigenlijk best cool,” gaf ze toe.

Evan aarzelde voordat hij het aanbod deed: “Kijk, hij zegt altijd tegen me dat ik een vriend of twee mee moet nemen om in de zomer te helpen. Je krijgt gratis kost en inwoning. Ik weet dat we elkaar niet zo goed kennen, maar je ziet er wanhopig uit.”

“Dat ben ik, maar moet ik daar blijven?”

“Niemand zal je dwingen, maar het zou zonde van je geld zijn om heen en weer te gaan. Het is bijna 4 uur heen en terug.”

“Ja, dat zou een totale verspilling zijn. Dus we wonen in een huis met je oom? Hij is toch niet pervers, hé? Iedereen heeft een perverse oom.”

Evan lachte voor hij zei, “Nee, dat is hij niet. Eigenlijk heb ik een perverse tante. Maar ik heb ook mijn eigen appartementje boven de garage, dus, ja.”

Jane wierp hem een vragende blik toe en vroeg: “Dus ik zou alleen in een huis wonen met je oom?”

Evan grinnikte en zei: “Hij is meestal zelf niet alleen, als je begrijpt wat ik bedoel. Maar de tweede verdieping is allemaal gastenkamers en voor zover ik weet, verblijft daar deze zomer niemand anders. Je hebt de verdieping voor jezelf en je eigen badkamer.”

Jane dacht even na toen ze plotseling dat misselijke gevoel kreeg. “Ik ben je toch niets verschuldigd als ik dit doe?” vroeg ze onhandig.

Haar vraag ging bijna over zijn hoofd heen. “Wat geen denken aan! Begrijp me niet verkeerd, je bent een aantrekkelijke meid, maar als ik daarheen ga, hou ik graag mijn opties open. Je weet wel, leuke lokale bevolking, meisjes op vakantie op zoek naar zo veel plezier als ze kunnen voordat ze terug naar huis gaan. Ik weet zeker dat als jij ook iets zou willen, je veel meer opties zou hebben dan ik.”

“Het spijt me, ik moest het vragen. Sommige jongens…

“Sommige jongens zijn verdomde engerds,” zei hij tegen haar.

Jane glimlachte en knikte instemmend. “Wanneer zouden we vertrekken?”

“Ik vertrek woensdag, maar je zou een week later kunnen gaan als je wilt.”

“Nah, als ik dit ga doen, heb ik al het geld nodig dat ik kan krijgen.”

“Je hebt mijn nummer toch?”

“Waarom zou ik je nummer hebben?” vroeg Jane, verward.

“De oproeplijst van het personeel op het werk? Daarom heb ik het jouwe.”

“Oh,” giechelde ze. “Sms me, kan ik je hierover terugbellen?”

Evan haalde zijn telefoon tevoorschijn, op zoek naar haar naam. “Ja, laat het me dinsdagavond maar weten.”

“Zal ik doen,” zei ze, terwijl ze op haar telefoon keek om er zeker van te zijn dat ze zijn smsje kreeg. Het trilde in haar hand, maar in plaats van een nummer, was ze verbaasd te horen dat hij al in haar telefoon stond vermeld als ‘Kiss-Ass’. Jane hield een lach in, omdat ze zich niet kon herinneren wanneer ze zijn nummer in het verleden had gekregen.

De tekst luidde: “Aangezien ik al heb toegegeven dat je aantrekkelijk bent, hoop ik dat je dit niet verkeerd opvat. Je zult een moord doen voor deze plek met fooien. Ik heb het vaak genoeg gezien.”

Jane keek op toen hij het huis weer binnenliep, zijn hand boven zijn hoofd zwaaiend om gedag te zeggen.


De volgende dag belde Jane haar vriendin Maria om wat meer informatie over Evan te krijgen. Ze dacht dat ze zou gaan, maar ze had niet veel keus. Een paar jaar geleden waren Maria en Evan een paar maanden uit geweest. Ze waren niet zozeer uit elkaar gegaan, maar hadden besloten dat ze betere vrienden zouden zijn dan iets anders. Op dat moment was Evan het enige waar Jane nog niet aan gehecht was, maar ze wist dat haar vriendin daar wel voor zou zorgen.

“Heya, wat is er goed? Hoe gaat het met je?” vroeg Maria aan Chad.

“Het ziet ernaar uit dat ik nog een jaar overleef. Ik denk dat ik misschien een baan heb gevonden voor de zomer,” zei ze, het gesprek met de man vermijdend.

“Geweldig, wat is het?”

“Ik zou naar het noorden gaan, naar een meer en in een restaurant werken. Ik denk dat ik daar ook zou wonen, maar ik kom waarschijnlijk minstens één keer per week naar huis.”

“Dat is cool, waar heb je dit gehoord?”

“Evan,” gaf Jane toe.

“Evan, wie,” vroeg Maria, niet denkend dat het dezelfde was.

“De Evan die je vroeger neukte,” zei Jane onomwonden.

“Oh…Ga, Jane, goed voor je meisje. Hij is een geweldige neuker en jullie zullen de hele zomer bij het meer zijn. Dit klinkt net als een van mijn stoute romans.”

“Eew, absoluut niet in de hel. Ik ga niet met hem neuken. Ik heb mijn les geleerd van Chad. Ik heb nooit seks of ga uit met iemand waarmee ik werk, nooit.”

“Fuck, relax. Ik bedoelde er niets mee. Wat is je probleem met Evan eigenlijk?”

Jane zuchtte, “Ik heb niet echt een probleem. Ik heb gewoon altijd een vals gevoel over hem gehad. Ik kan niet echt uitleggen wat het is, maar het is alsof hij iets achterhoudt of verbergt.”

“Misschien komt dat omdat je hem helemaal niet kent. En je bent erg paranoïde,” gaf Maria haar eerlijke mening.

“Nou, dat is waarom ik belde. Dit klinkt allemaal perfect. Het enige waar ik niet zeker van ben is hem.”

“Oké, dus je geeft hem in ieder geval eindelijk een kans,” zei Maria.

“Om vrienden te zijn, eventueel, ja,” verduidelijkte Jane.

“Hmm, nou hij is echt een aardige vent, maar niet zo aardig dat mensen misbruik van hem maken, weet je. Hij is slim, en charmant, en sexy-“

“Hou het in Maria,” zei Jane, terwijl ze met haar ogen rolde.

“Ja, ja, hij is ook erg leuk, maar dat weet je al,” plaagde ze.

“UGH!” Jane veinsde woede.

“In alle ernst, ik heb altijd gedacht dat jullie het goed met elkaar zouden kunnen vinden. Jullie hebben meer gemeen dan je zou denken,” zei ze voor Jane al te pissig werd.

“Zoals wat?”

“Uh-uh, als ik het je vertel, leer je hem zelf niet kennen. Dat is hoe je vrienden maakt, lieverd,” verzekerde Maria haar.

“Bedankt, mam, dus om duidelijk te maken, wat je zegt is dat Evan en ik het potentieel hebben om goed genoeg met elkaar overweg te kunnen zodat ik een paar maanden praktisch bij hem kan wonen. En, als mijn lichaam huidloos in een rivier drijft, is het jouw schuld?”

“Als dat gebeurt, is het je eigen schuld dat je uitgaat met de jongens die jij doet.”


Jane belde Evan de volgende avond om hem te vertellen dat ze klaar was om te gaan. Ze vroeg zijn mening over een lijst van dingen die ze mee moest nemen en leerde wat het eerste was dat ze gemeen hadden: het buitenleven. Hij vertelde haar dat hij zijn kampeerspullen, badpakken en een heleboel andere dingen zou meenemen, waardoor het meer op vakantie leek dan op werk. Toen ze ernaar vroeg, vertelde hij haar dat het geen sweatshop was en dat ze genoeg vrije tijd zouden hebben. Hij gaf haar zelfs een officiële uitnodiging om met hem mee te gaan naar feestjes of dingen die zijn vrienden deden.

Woensdag kwam en Jane sprong in haar auto om naar Evan’s huis te gaan. Ze zocht de route op haar telefoon op en toen ze zag hoe ver weg het was, zei ze: “Dat meen je niet.” Evan woonde minder dan 5 minuten met de auto bij haar vandaan. Ze was niet al te verbaasd toen ze Evan’s vader en moeder buiten zag staan, zwaaiend toen ze wegreden. Ze herkende wel dat ze hem de week ervoor misschien een mietje had genoemd, maar het was eigenlijk wel lief.

Ze volgde in haar auto, zette haar muziek hard en genoot van de rit. Tot haar ergernis, net toen er overal bergen en bomen waren, kreeg ze weer een willekeurige sms van Chad. Deze luidde: “Als je je baan wilt, kun je me beter terug sms’en.” Ze wiste hem onmiddellijk en gooide haar telefoon op de passagiersstoel. Ze zette haar muziek nog harder, om er zeker van te zijn dat ze de trilling niet zou horen.

Een reeks snelle felle flitsen trok haar aandacht vanuit haar ooghoek. “Het kan verdomme beter niet zo zijn,” zei ze hardop. Terwijl ze haar telefoon pakte, zag ze dat hij het weer was. “Heb je me geblokkeerd?” stond er, waardoor Jane in de lach schoot. Ze verwijderde die ook en gooide hem bijna op de achterbank, in plaats daarvan belde ze Evan.

“Hé, dat ben jij nog steeds achter me, nietwaar?” antwoordde hij.

“Ja, hier. Ik verveelde me gewoon en dacht, ik zal eens zien hoe onderhoudend je kunt zijn,” zei ze speels. Maria die zei dat ze blij was dat ze Evan een kans gaf, bleef in haar hoofd rondspoken tot ze besloten had precies dat te doen. Hoewel ze hem geen seksuele gunsten verschuldigd was, was ze hem wel iets verschuldigd omdat ze haar mee liet gaan op deze hoognodige ervaring.

Evan ging er in mee. “Eh, oké. Wacht, probeer je te zeggen dat je nu niet verliefd bent op dit uitzicht? Ik ben altijd verbaasd als ik daar boven kom zonder neer te storten omdat ik me vergaap aan hoe geweldig de natuur is.”

Jane keek om zich heen, want het was echt een prachtig landschap. “Magnifiek lijkt er meer op. Maar eigenlijk heb ik besloten dat ik je beter moet leren kennen. Je zult de enige persoon zijn die ik daarboven ken voor een tijdje. Trouwens, hoe moeten we anders voor elkaar zorgen als we niet kunnen communiceren?”

“Ah, maar je gaat ervan uit dat ik een wingman nodig heb. Dit meer, is mijn gebied.”

“Oh, worden we nu eigenwijs?” plaagde ze, hoewel hij op de een of andere manier niet goed leek.

“Een beetje, ik voel me zo anders als ik hier ben. Het is alsof ik thuis niet de echte ik ben, maar hier ben ik dat wel,” gaf Evan toe.

Jane zweeg, zich realiserend dat ze al die tijd gelijk had, maar fout zat door te denken dat hij nep was om mensen voor de gek te houden. “Bedankt dat je me dat hebt verteld. Het verklaart een hoop eerlijk gezegd,” zei ze.

“Graag gedaan? Oh, kijk eens naar deze blokhut aan de rechterkant. Ze verkopen vuurwerk, vreemd speelgoed dat je alleen hier kunt vinden, en andere willekeurige coole dingen. Het was een van mijn favoriete plaatsen op weg naar het meer als kind.”

Jane luisterde en leerde veel over haar nieuwe/oude vriend. Hij wees op alles waar hij iets over wist, waardoor het op de een of andere manier interessant voor haar werd, ongeacht het verhaal erachter. Het was gemakkelijk te merken toen ze bij het meer aankwamen, ook al was het gemakkelijk te zien omdat Evan sneller begon te praten in een poging om het aantal verhalen dat hij had bij te houden. Niet alleen was hij blijkbaar zijn ‘ware zelf’ maar ook weer een kind.

Evan zag het bord in de verte. “Hier zijn we,” waarschuwde hij.

Op het bord stond Lake House Bar & Grill. Jane voelde zich stom omdat ze zich niet had gerealiseerd dat het om een groot meerhuis ging en dacht dat het alleen maar een naam was. Ze overwoog even of ze daar zou verblijven toen ze voorbij de onverharde parkeerplaats verder reden naar een tweede huis aan het meer met een garage die vroeger een schuur geweest moest zijn. Evan zei haar dat ze bij hem in de garage kon parkeren en hij drukte op de knop die hij altijd in zijn truck had om de deur voor hen te openen. De schuur-garage was wettelijk eigendom van Evan. Hij had ervoor betaald door klusjes te doen en andere dingen die met de zaak van het restaurant te maken hadden.

Evan en Jane strekten zich allebei uit na de lange rit. Jane liep naar buiten om de hele nieuwe situatie te bekijken terwijl Evan toekeek, blij om haar blik van verbazing te zien.

“Ik dacht dat je deze tent te duur vond, maar nu vind ik eigenlijk dat je hem te duur hebt verkocht,” zei ze. Klassieke rock was goed te horen vanuit het Lake House en Jane begon er naar toe te lopen, bijna alsof ze gehypnotiseerd was.

Evan zag iets wits op de deur van het andere huis. “Wacht, volg mij,” zei hij, terwijl hij er naar toe liep.

Toen ze dichterbij kwamen, zag Evan dat er een briefje op de deur hing, waarschijnlijk voor hem. Nog dichterbij was de muziek zachter, waardoor ze de geluiden van uitzinnige seks binnen konden horen.

Op het briefje stond: “Evan, als we het nog steeds doen, sla dan de deur dicht als je binnenkomt. Hoogachtend, Je zult zien.”

“Evan,” zei Jane om zijn aandacht te trekken. “Het is sexy mysterie tijd,” vervolgde ze opgewonden.

Ze stapten binnen, sloegen de deur dicht zoals opgedragen, en de seks stopte. Evan schraapte zijn keel zodat ze wisten wat ze gehoord hadden, er volgden geluiden van geklungel. Het mysterieuze meisje zei: “Hij is hier!” op zo’n manier dat Evan dacht dat hij haar wel moest kennen. Een jong brunette meisje verscheen uit de gang voorbij de keuken, met niets anders aan dan een slipje en een enorme grijns. Haar haar zat in de war en haar lichaam glinsterde van het zweet. Het meisje negeerde haar rommelige, naakte staat.

Ze schreeuwde: “Evan!” voordat ze de kamer door rende en in zijn armen sprong.

“Lisa,” verklaarde hij, meer begrijpend dan verbaasd.

Evan zwaaide haar zelfs een paar keer rond terwijl ze giechelde. Jane was aangenaam verrast, want ze had nog nooit zoiets gezien als waar ze zojuist in was gelopen. Toen hij haar weer neerzette, deed hij een stap achteruit en bekeek haar. “Lisa, je ziet er nog steeds goed uit. En bezweet,” knipoogde hij naar haar.

Lisa bloosde, en Jane staarde Evan aan met de gedachte: “Wie ben jij?”

“Dank je, en ja. Mike weet echt hoe hij moet neuken. Ik denk dat het in de familie zit,” merkte ze op. Dat was toen ze merkte dat Jane er was. “Shit, het spijt me, ik ben met Mike, er is niets aan de hand tussen Evan en mij,” legde ze haar uit. Ze deed geen nieuwe moeite om haar lichaam te bedekken.

“Geen zorgen, Evan en ik zijn gewoon oude vrienden. Ik ben het echter wel met hem eens dat je er verdomd goed uitziet. Ik ben trouwens Jane,” zei ze tegen haar, terwijl ze een blik op Evan wierp.

“Ik ben Lisa, de gastvrouw slash barman in het huis.”

“Dus het is eindelijk gelukt tussen jou en Mike. Gefeliciteerd, Lisa,” zei Evan.

Lisa giechelde: “Ja, en ik raakte de tel kwijt hoe vaak hij me afwees, maar ik gaf nooit op.”

Een man kwam uit de gang waar Lisa vandaan was gekomen. Hij had ruig bruin haar en een getrimde baard. Hij had geen shirt aan, droeg een spijkerbroek en zag eruit alsof hij net wakker was geworden. Hij liep recht op Jane af met zijn hand uitgestoken. “Maak je geen zorgen, ik heb mijn handen gewassen. Mijn naam is Mike, Jane toch?” zei hij.

Jane lachte voordat ze zijn hand schudde. “Leuk je te ontmoeten en heel erg bedankt voor deze kans,” zei ze.

“Elke vriend van Evan’s blah, blah. Je hebt er toch geen probleem mee dat ze halfnaakt is?” vroeg Mike, terwijl hij naar Lisa gebaarde.

Jane wierp een blik op Lisa, die haar handen op haar heupen legde, glimlachte en in een pose naar het plafond keek. Ze grinnikte en zei: “Nee, helemaal niet, maar ik moet weten waarom je een vrouw als zij zo vaak afwijst.”

Mike mopperde voordat hij begon, “Er is een 17 jarige-“

“ZESTIEN!” corrigeerde Lisa hem.

Mike keek haar komisch aan, terwijl Lisa onschuldig met haar ogen naar hem knipperde. Terugkijkend naar Jane compromitteerde hij, “16 en een half jaar verschil tussen ons. Deze plaats is anders in de zomer, maar het is nog steeds een kleine stad. Dingen raken snel verspreid. Een zaak hebben terwijl mensen denken dat je een griezel bent die misbruik maakt van een 19-jarige kan ertoe leiden dat ik moet verhuizen. Hoewel ik van haar hou en ze met me mee zou gaan.”

Jane zei: “Persoonlijk heb ik geen probleem met jullie. Ik bedoel, je ziet eruit als Evan’s oudere broer, niet zijn oom, dus het is gewoon niet raar voor mij. Hoe zit het met … Sorry, het zijn mijn zaken niet,” Jane sloot haar mond.

“Nee, het is oke. Zeg wat je denkt,” spoorde Lisa haar aan.

“Ondervinden jullie enige tegenreacties? Ik vraag het voor het geval dit op een laag pitje zou moeten staan of zo.”

Mike zuchtte en liep naar de keuken. Lisa nam het over: “Iedereen op het werk vindt het goed. Ik heb al een oogje op Mike sinds ik een klein meisje was, dus niemand was verbaasd. De enige die er een bliksemafleider over heeft is mijn vader. Maar ik woon niet meer onder zijn dak, dus hij kan weer de pot op met zijn mening.”

Jane en Evan lachten terwijl Mike terug naar buiten kwam met een kop koffie en Lisa een kus op het hoofd gaf.

Mike zei tegen Jane: “Ik weet zeker dat Evan je alles heeft verteld maar ik hou van herhaling. Ik neem aan dat je hier bent gekomen omdat je het geld nodig hebt?” Jane knikte. “Goed, je zult zeker wat verdienen. Er zullen vrije dagen zijn, ik moedig je aan die te behandelen als een vakantie, want daar gaat het om, ja? Je mag kiezen uit de kamers op de tweede verdieping, niemand anders verblijft hier, dus neem elke nacht een andere kamer als je wilt. Er is een groot ontbijt elke ochtend hier en alle andere maaltijden zijn gratis voor u in het huis. Oh, en kijk uit voor de slaapkamer die uitkijkt op de garage. Als je de gordijnen open laat, begluurt Evan je misschien.”

“Waarom zou ik haar begluren als er naakte meisjes uit je kamer komen? Niet kwaad bedoeld Lisa,” verdedigde Evan zich.

“None taken,” zei ze.

Jane gebaarde naar hen alle drie en zei: “Ik moet zeggen, ik vind deze hele situatie geweldig en ik voel me hier tien keer beter bij dan een paar dagen geleden.”


Evan en Jane pakten uit voordat ze naar het Huis gingen, zoals de werknemers en stamgasten de plek noemden. Jane ervoer geen druk op haar eerste avond, want ze werd alleen opgeleid. De andere barman/kok, Scarlett, had Jane onder haar hoede genomen. Ze werkte er al sinds de opening 15 jaar geleden. Ze was een oudere vrouw en spijkerhard; Jane bewonderde haar bijna onmiddellijk.

Er waren nog drie andere serveersters die avond. Jenna, Cindy, en Blair waren allemaal erg gastvrij; hoewel Blair bijzonder gespannen met haar leek te zijn. Evan liep rond in de zaak en luisterde naar Mike terwijl hij nieuwe toevoegingen of ideeën uitlegde. Toen het later werd en Evan weer bijgepraat was, stal hij haar weg bij Cindy die Jane haar tafels liet zien.

“Neem plaats. Wat wil je hebben?” vroeg Evan haar voordat hij achter de bar ging staan.

“Wat is je favoriete drankje?” vroeg Jane toen hij weer voor haar stond.

“Eigenlijk, wil je nog een geheim over mij weten?”

“Ja, eigenlijk wel,” antwoordde ze, meespelend.

“Ik drink alleen sterke drank tijdens de zomer; hier eigenlijk. En mijn favoriet is een rum die Kraken heet.” Hij hief een fles op om te laten zien waar hij voor ging.

“Dan neem ik wat jij neemt,” vroeg ze.

Evan schonk hun drankjes in en ze raakten hun glazen tegen elkaar aan voordat ze hun slokjes namen. “En wat is nu je indruk? Denk je nog steeds dat iemand je als seksslaaf gaat verkopen?” grapte hij.

Jane keek rond met een glimlach op haar gezicht. “Deze plek is beter dan ik me had voorgesteld,” zei ze.

Evan zag haar plotseling het restaurant binnenlopen. Jane volgde zijn blik en zag een hete kleine rondborstige roodharige de zaak scannen op zoek naar iemand.

“Ik ben over een paar minuten terug, oké?” zei Evan tegen Jane.

Ze knikte en hij vertrok om het meisje te ontmoeten. Jane deed geen moeite om te doen alsof ze niet naar hun interactie keek en draaide rondjes op de kruk. Zodra de roodharige hem zag, gilde ze: “Evan!”, waardoor Jane zich afvroeg hoeveel meisjes dat in de eerste week zouden gillen. In tegenstelling tot het eerste meisje, was dit meisje gekleed in een korte broek en een doorschijnend wit shirt dat iedereen vertelde dat ze een groene beha droeg. Ze besprong hem in het midden van een paar overvolle tafels, iets waar Evan zich maar een beetje aan leek te ergeren.

“Dat is Maggie. 120 pond bitchy, psycho, slet,” verduidelijkte Lisa van achter de bar.

Jane wierp een blik achterom en vroeg: “Is ze soms Evan’s zomervriendinnetje?”

“Echt niet, Evan zou het niet willen. Als Maggie haar zin kreeg, zou het dat wel zijn. Ze gaan met elkaar en met andere jongens en meisjes om. Maar Maggie ziet wel eens een meisje naar hem lonken en dan springt ze over hem heen om ze weg te jagen.”

Jane knikte, ze kende heel wat van dat soort meisjes. “Hoe erg is ze precies?” vroeg Jane, die bezitterige en rechthebbende meisjes heel goed begreep.

“Ze zou je geen lichamelijk letsel willen of kunnen toebrengen, maar ze kan wel een gezicht trekken alsof ze in haar broek gaat schijten,” zei Lisa, giechelend voordat ze klaar was.

Jane lachte ook. “Moet ik daarheen gaan?” vroeg ze, meer hopend dat ze het zou durven.

Lisa leunde over de bar om haar samenzweerderig in het oor te fluisteren: “Vraag hem wat JOUW plannen zijn vanavond.”

Jane wierp haar een kwade grijns toe voordat ze naar Evan liep. Lisa keek vanaf de bar toe hoe Scarlett naast haar kwam staan. “Ze heeft tenminste ballen,” zei Lisa, wetend dat ze ook keek.

“Misschien wel, maar als ze Evan iets aandoet, vinden ze het lijk nooit,” bevestigde Scarlett.

Lisa hield haar vuist omhoog en Scarlett sloeg erop voordat ze wegliep.

Jane liep recht op Evan af en negeerde Maggie opzettelijk. Ze vroeg hem: “Wat zijn onze plannen voor vanavond?” Ze knipoogde zodat Maggie het niet kon zien om hem te verzekeren dat ze gewoon aan het rotzooien was. Maggie staarde haar beledigd aan en maakte een geluid alsof ze haar keel schraapte om op haar te spugen. Jane keek haar aan met een uitdrukking die zei: ‘Wat is verdomme jouw probleem’.

“We hebben een welkom thuis feestje voor ons eigenlijk. Ik vergat het je te vertellen,” antwoordde Evan, grijnzend.

Maggie duwde zich tussen hen in. “Dan kan ik je gewoon je welkom thuis cadeautje geven voor het feest.”

Zonder Jane aan te kijken, zei hij: “Ja, natuurlijk.” Hij glimlachte en ze dook op om hem een kus op de wang te geven.

“Sms me als je klaar bent om te vertrekken,” zei ze voordat ze zich weer omdraaide om Jane aan te staren. Ze keek haar op en neer alsof ze de concurrentie aan het beoordelen was voordat ze wegliep.

“Je bent zo’n kerel,” zei Jane wetend.

“Hey, in mijn verdediging ze geeft echt goed … Welkom thuis cadeautjes,” grapte hij.

“Ik weet zeker dat ze dat doet. Is er echt een feest?”

“Ja, maar het is pas vrijdag. Het is ook voor jou, als een welkom in onze wereld,” informeerde Evan haar.

Evan hoefde Maggie niet te sms’en, want ze had gewacht. Maggie was niet erg opvallend, maar Jane merkte toch dat ze meer oogcontact maakten dan normaal.

Toen ze dicht gingen, kwam Evan naar Jane toe. “Gaat het goed met je zonder mij?” vroeg hij.

“Ja, Lisa heeft me al uitgenodigd voor een drankje in het andere huis. Ik denk dat ze me leuk vindt.”

“Ik ben blij dat te horen. Ik zie je later of morgen dan.”

“Ik hoop dat je geniet,” plaagde Jane hem. Ze keek toe hoe Maggie hem praktisch aan zijn hand naar buiten sleepte.

Maggie leidde hem over het terrein naar zijn huis. Toen ze boven aan de trap kwamen, nam ze zelfs zijn sleutels van hem over om zelf de deur van het slot te doen. Ze stapten binnen en ze ging meteen naar zijn koelkast. Evan was een beetje geïrriteerd door hoe ze hem het gevoel gaf dat ze net haar appartement waren binnengelopen. Wetende wat er komen ging, besloot hij er maar niet over te beginnen.

“Wil je een biertje?” Vroeg Maggie.

“Ik zou wel een biertje lusten, bedankt,” zei hij sarcastisch.

“Nou, ga zitten,” beval ze hem.

Evan voldeed en ging op de bank zitten. Hij was gewend dat Maggie bazig was. Hij zette haar altijd aan de kant als ze uit de hand liep, maar af en toe liet hij haar begaan. Ze toonde altijd haar waardering als hij dat deed.

Ze gaf hem zijn bier. Terwijl ze daar stond, dronk ze ter plekke de helft van het hare op. Ze zette de fles op de grond, weg van hen en knielde tussen zijn benen. Ze kon niet wachten en maakte zijn korte broek los. Ze probeerde ze uit te trekken op een manier die Evan zei weer op te staan, dat deed hij, ze trok ze en de boxershort naar beneden toen hij eruit stapte.

Maggie likte zijn schacht al voordat hij weer ging zitten. Ze wreef haar gezicht ertegen terwijl hij toekeek hoe hij hard werd. Ze likte hem helemaal naar boven, net toen hij dacht dat ze hem naar binnen zou zuigen, likte ze hem weer naar beneden. Ze wist hoe ze voor hem moest zorgen, dus hij leunde achterover en ontspande zich. Ze likte en zoog aan zijn ballen terwijl ze hem aftrok, het enige wat hij deed was kreunen als antwoord.

Ze likte haar weg terug naar boven, en ging langzamer om hem meer te plagen. Evan wist dat dit betekende dat ze er nu aan toe was. Ze liet haar hand langs zijn zak glijden en omcirkelde de basis met haar duim en wijsvinger. Ze glimlachte naar hem voordat ze met haar tong rond de kop ging, recht naar beneden op zijn lengte. Hij keek toe hoe elke keer als ze weer naar beneden ging, haar tong voor haar mond uitstak en likte waar ze maar bij kon.

“Verdomme, dit had ik nodig,” zei Evan tegen haar. Maggie gaf hem nu al jaren een welkom thuis-hoofd, ze zoog precies zoals hij haar geleerd had. Hij had een geheime traditie die erbij hoorde. Hij spaarde zijn sperma zo lang mogelijk op, meestal een week lang, om haar die eerste nacht te zien worstelen met zijn grote lading. Het was wraak voor de vele keren dat ze opzettelijk met hem had geneukt of hem kwaad had gemaakt om wat voor reden dan ook.

Ze trok hem lang genoeg uit haar mond om te zeggen: “Is Blondie niet goed genoeg voor je?” Ze ging meteen weer op hem zitten zodat hij minder snel zou reageren.

Het kostte Evan een paar momenten om te berekenen wat ze zei terwijl ze hem steeds harder bewerkte als afleiding. “Jane is gewoon een oude…uh…vriendin. Fuck yeah. Ze had een baan nodig, dus heb ik geholpen.”

Maggie trok zich weer af, “Yeah right,” zei ze voordat ze weer naar beneden ging.

Tot haar verbazing duwde Evan haar bij haar voorhoofd en trok zijn pik uit haar mond. “Luister naar me. Deze welkom terug pijpbeurten waren jouw idee. Hoewel ik de dingen die je met me doet, of voor me doet, zeer waardeer, is dit slechts een terloops iets, alleen tijdens de zomer. Ik heb het al zo vaak gezegd en blijkbaar moet ik het nog een keer zeggen; je hebt verdomme een vriendje!” riep Evan uit, zeer geïrriteerd. Ze waren allebei verbaasd over hoe snel hij zacht werd.

“Maar het is anders-” Ze probeerde te protesteren, maar stopte toen Evan zijn hand ophief om te zeggen dat hij het niet nog een keer hoefde te horen.

“Ik weet het, je hebt een open relatie, dat is de enige reden dat het cool is dat we elkaar ontmoeten. Maar het simpele feit dat je überhaupt een vriendje hebt, betekent dat ik iets tussen jou en mij niet serieus kan nemen. Je neukt andere jongens tijdens de zomer, je weet dat ik andere meisjes neuk. Ondervraging is niet wat ik wil op mijn eerste avond terug; eigenlijk, wil ik er helemaal niet mee te maken hebben in de zomer. Dus voor de 248ste keer, kan je dat goed vinden?”

“Maggie ging weer op haar voeten zitten voor ze zei: “Ik weet het, het spijt me, je weet dat ik niet altijd blij ben met Tom. Als ik het voor het zeggen had, zouden we geen open relatie hebben, maar dat hebben we wel. Ik denk… dat ik me in jou verlies, zoals de fantasie dat we samen zijn tijdens de zomer, ook al is dat niet zo.”

Evan ging bijna tegen haar tekeer toen ze dat zei, maar hij begreep het maar al te goed. De omgang met seks en relaties aan het meer kon bijzonder moeilijk zijn voor de plaatselijke bevolking. De vakantiegangers kon het niets schelen, want die stonden altijd op het punt om te vertrekken. Hij voelde zeker mee met Maggie, hoe ongezond haar fantasie ook was, soms hadden mensen een goede fantasie nodig om hen op de been te houden.

“Ik snap het, Maggs. Echt waar,” zei hij terwijl hij wat van haar rode haar uit haar gezicht borstelde.

“Ik zal proberen me in te houden, oké?” zei ze tegen hem.

“Er is geen proberen,” grapte hij.

“Ik zal me inhouden, dat beloof ik. Maar, gewoon uit nieuwsgierigheid, wat is er met Jane aan de hand?” ze probeerde er schattig en onschuldig uit te zien zodat Evan zou weten dat ze er echt niets mee bedoelde.

Evan rolde met zijn ogen, ook al was hij niet echt boos. “Ik ga al sinds de eerste klas met Jane naar school en we hebben elkaar nauwelijks gesproken tot een week geleden. Ze is wanhopig om wat geld te verdienen deze zomer dus heb ik haar uitgenodigd. En voordat je nog meer vragen stelt, ik weet zeker dat ze van plan is om haar eigen toeristen en de lokale bevolking te neuken, ze is helemaal niet geïnteresseerd in mij.”

Maggie pakte zijn slappe pik weer vast en ging er met haar vingers op en neer. Evan glimlachte goedkeurend naar haar terwijl ze naar voren leunde om te kijken of het gesprek klaar was.

Met haar lippen nat op zijn paal, vroeg ze: “Mag ik hem nu blijven pijpen?”

“Graag?” Vroeg Evan blij.

Maggie giechelde voordat ze zijn pik vastpakte, hem weer op haar mond richtte en hem naar binnen zoog. Hij keek toe hoe ze hem naar binnen trok, haar gezicht naar beneden dwong om hem dieper te duwen terwijl ze hem met gemak weer hard kreeg. Ze vond het eigenlijk wel lekker om Evan te pijpen, want ze was een fan van zijn pik. Zacht was hij misschien 5 cm, maar hard was hij ergens rond de 10 cm. Als hij opgewondener werd, leek hij ook twee keer zo dik te worden.

Ze moest haar kaak wat wijder openzetten toen zijn genot zich opbouwde. Terwijl ze hem bij de basis steviger vastpakte, trok ze zich weer terug om rondom zijn kop te likken. Hij was op volle kracht, dus het zou niet veel langer duren, tenzij Maggie besloot het uit te rekken. Evan hoefde alleen maar zijn hand op haar achterhoofd te leggen en ze duwde zich op hem neer. Ze was nooit in staat geweest hem diep te stoten vanwege zijn dikke eikel, maar het voelde altijd ongelooflijk in haar kutje.

Kokhalzend trok ze zich terug om op adem te komen. Toen ze weer op adem kwam, glinsterden haar ogen van lust voordat ze haar gezicht weer op hem liet vallen. Evan kon zijn kreunen van waardering niet inhouden, terwijl hij dacht dat dit de definitie van hoofd was. Hij voelde dat bekende gevoel terwijl Maggie hem nog dikker voelde worden.

“Ik ben er bijna,” pufte Evan uit.

Maggie’s gedobber nam in snelheid toe met elk deel van zijn pik, dat niet in haar mond werd afgetrokken. Evan’s ogen rolden naar zijn achterhoofd terwijl hij zich klaarmaakte om een lading van 8 dagen in haar mond te blazen.

“Nu,” waarschuwde hij haar. Ze ging hands-free en zoog hem zo hard en snel als ze kon. Evan slaakte een luide kreunende zucht toen hij begon klaar te komen. Maggie moest bij elke spurt een stukje van hem af, zijn sperma vulde haar mond zo snel dat ze haar lippen om hem heen moest openen om het eruit te laten lopen. Hoewel Evan altijd wenste dat ze het zou doorslikken, was er iets sexy’s aan het kijken hoe het uit haar mond stroomde en langs zijn schacht naar beneden druppelde.

Maggie bleef nog een halve minuut nadat hij klaargekomen was. Ze trok zich van hem af, pakte haar bier, nam een slok en draaide het rond in haar mond. Toen spuugde ze het bier-cum mengsel terug in de fles, zoals Evan haar al vele malen eerder had zien doen.

Jane liep na het douchen terug naar haar kamer en liet haar handdoek vallen zodra ze de deur dicht deed. Het was een traditie voor haar thuis, als haar slaapkamerdeur op slot was, was ze naakt binnen. De lucht voelde een beetje muf aan, dus opende ze het raam, stak haar bovenlichaam naar buiten en voelde de lucht van het meer rond haar vochtige haren en naakte lichaam spoelen. Plotseling besefte ze dat iedereen buiten haar kon zien en ze keek in paniek om zich heen. Gelukkig was die kant van het huis niet gericht op haar nieuwe werkplek, en de parkeerplaats was ver genoeg weg om toch niets te kunnen zien.

Ondanks Mike’s grapje nam ze de slaapkamer tegenover de garage, omdat die het verst van de trap lag, en het makkelijkst te bereiken was via de badkamer. Ze wilde zeker de binnenkant van Evan’s appartement zien, omdat het zeker een geweldig uitzicht had, omringd door ramen. Toen zag ze Evan op de bank zitten met Maggie tussen zijn benen. Ze wilde hen net hun privacy geven toen ze merkte dat Maggie eigenlijk niets deed en dat ze in plaats daarvan ruzie maakten. Jane vroeg zich af of hij er van langs kreeg dat hij haar had uitgenodigd, totdat ze hem met verve begon te pijpen.

“Ga, Evan,” juichte Jane hem toe. Ze wist dat ze op dat moment weg moest lopen, maar dat deed ze niet en bleef tot het einde. Daarna was ze zo geil dat ze wist dat ze de eerste leuke jongen die dat weekend naar haar keek zou bespringen.


Bijna twee weken later kwam Jane weer thuis voor haar tweede wekelijkse controle van haar vader. Hij was gezond genoeg, maar ze was de moeder van hun huis sinds ze 11 was. Ze vond hem in de garage van hun familie, waar zij en haar twee jongste broers ook hadden gewerkt. Toen haar vader haar zag, liep hij meteen naar buiten, het terrein op, naar haar toe.

Jane maakte zich klaar om hem te omhelzen, toen hij vroeg: “Wat doe jij hier in godsnaam?”

Ze stopte toen. “Ik heb je gezegd dat ik één keer per week naar huis zou komen.”

“En ik heb je gezegd dat het een verspilling van benzine was,” zei haar vader terwijl hij toch maar zijn armen uitstak.

Ze omhelsden elkaar en gingen op weg naar zijn kantoor. Zittend aan zijn bureau, staarde Jane’s vader haar wantrouwend aan.

“Wat?” vroeg ze, zenuwachtig dat hij wist van iets waarvan ze dacht dat ze er als kind mee weg was gekomen.

“Waarom zou je niet de hele zomer aan een prachtig meer willen liggen, werken, bruin worden-“

“Ik word bijna nooit bruin,” onderbrak ze.

“Mijn punt is, je bent een prachtige jonge vrouw, en dit is je laatste zomervakantie. Ja, je hebt een baan, maar je hebt de kans om daar een geweldige tijd te hebben. In plaats daarvan, kom je terug op je vrije dagen. Denk je echt dat ik dood neerval? Zo oud ben ik niet.”

“Ik heb echt deels heimwee. Vooral omdat ik altijd heb geweten dat Jessie op een dag het huis zou afbranden. Misschien is het nog niet gebeurd omdat ik hier was? Adams vrienden zijn erger dan hij. En jij bent meer in de garage dan in het huis,” zei ze gebarend naar het bed in de hoek van zijn kantoor.

“Adam mag dan een jaar ouder zijn, maar hij kijkt naar jou voor antwoorden. Niet alleen lijkt hij in sommige opzichten op jou, maar hij gaat verder waar jij ophoudt, elke keer als je weg bent,” legde hij uit.

Jane had altijd beter met Adam kunnen opschieten dan met een van haar andere broers. Toch was ze verrast dat hij haar verantwoordelijkheden had aanvaard tijdens haar afwezigheid.

“Oké, ik zal proberen te kalmeren,” probeerde Jane hem te sussen.

“Ja, dat zal je, aan het meer. Dit is je laatste bezoek aan huis. Ik schop je officieel het huis uit tot september.” Jane gaf haar vader een blik van afschuw en hij vervolgde: “Kijk niet zo naar me, ik hou nog steeds van je. Ik wil gewoon dat je een leven hebt buiten deze garage. Kun je dat?”

Juli

Juni vloog voorbij zoals het altijd deed. De vierde juli was een complete gekte voor iedereen die in het Lake House werkte. Mike had zijn eigen feest georganiseerd voor de lokale bevolking, maar het was een bedrijfstraditie om toeristen het gevoel te geven dat ze geluk hadden bij een privé-evenement aanwezig te zijn. Hoewel het nog steeds een feest was voor werknemers en hun gezinnen, werkten ze nog steeds tot op zekere hoogte. Aan het meer duurde de 4e bijna een hele week; het was bijna voorbij.

Het was vrijdag de 6e en het begon net wat rustiger te worden toen een gezin van vier in Jane’s afdeling ging zitten. Zodra ze hen begroette, negeerde zoon Todd zijn familie en flirtte openlijk met haar. Jane hield het professioneel waar zij bij waren, maar als hij iets zou proberen zonder hen in de buurt, zou ze het laten gebeuren. De laatste man met wie ze seks had gehad was haar ex, bijna anderhalve maand geleden. Ze was niet bekend met het idee van informele seks in de traditionele zin, maar het zou vroeg of laat gebeuren.

Toen ze terugkwam met hun bestellingen zag ze Todd’s zus, Rachel, hongerig naar iets staren. Toen ze haar blik volgde, was ze niet verbaasd dat het Evan was die haar aandacht had. Ze vroeg aan de tafel of ze voorlopig goed zaten, voordat ze meteen naar hem toeging.

“Super schatje aan een van mijn tafels heeft naar je zitten kijken,” zei Jane tegen hem.

Hij keek op van wat hij aan de bar aan het schrijven was en zei: “Het viel me op, dat is toch niet haar vriendje naast haar?”

“Beter van niet, want hij kijkt naar mij alsof ik op het menu sta.”

Evan glimlachte, “Dat belooft veel goeds voor ons beiden dan,” zei hij.

“Dus, wat is de verhuizing precies?” vroeg Jane, hopend dat hij haar niet zou plagen omdat ze hulp nodig had.

“Vraag je het voor mij, of voor jou?”

“Allebei, denk ik. Ik ben benieuwd hoe jij het zou aanpakken. En geloof het of niet, ik ben niet zo’n toevallige ontmoeting-meid,” legde ze uit.

“Je weet dat het niet hoeft. Ik bedoel, als je je er niet prettig bij voelt.”

“Ik zal niet in details treden, maar ja, ik moet wel,” liet ze doorschemeren.

“Ah, ik hoor je. Nou, er is echt niets te doen, tenzij hun ouders vertrekken en ze hier blijven. Heb je ID’s van ze?”

“Ja, ze zijn allebei 24, ik denk een tweeling? Dat zou onze nieuwe vriendschap pas echt verstevigen; samen een tweeling inpakken,” grapte Jane half.

Evan grinnikte, “Dan is de kans groot dat ze later komen dan de huurders. Dan komen ze allebei naar ons toe, dat is de zet,” zei hij.

Jane wierp een blik terug op de tafel en Rachel keek weg om niet betrapt te worden. “Ik kan zien dat die kerel me probeert te versieren, maar de zus ziet er zo verlegen en onschuldig uit.”

“Een onschuldig meisje op vakantie?” opperde hij met een grijns.

Jane keek hem terug aan met een sluwe glimlach. “Whoa, goed punt,” zei ze. Evan gaf haar zijn eigen onschuldige schouderophalen voordat hij wegging om wat dan ook te gaan doen.

40 minuten verstreken en de tafel van vier zag er klaar uit om te gaan. Jane wilde net gaan vragen of ze de rekening wilden, toen Blair, een van de andere serveersters, riep: “Handen af, fuck-boy!”

Blair was een beetje een trut in het algemeen, maar fooien waren een geweldige motivator als het op een zonniger humeur aankwam. Als ze haar werkloze imago aannam, betekende dat dat iemand het verknald had. Evan en Mike stonden in een oogwenk aan Blair’s zijde, wat de situatie alleen maar leek te doen escaleren toen de tafel vol jonge kerels allemaal hun dronken, betastende vriend stonden te verdedigen. De stemmen verhieven zich snel en hoewel er maar één was die het probleem was begonnen, was de rest net dronken genoeg om het af te maken.

Ben, die in de keuken werkte, begon zijn gebruikelijke optreden toen het uit de hand dreigde te lopen. Hij kwam naar de groep toe, schreeuwde in het Spaans en zwaaide met een hakmes boven zijn hoofd. Jane probeerde het spelletje mee te spelen en niet te giechelen om het tafereel, dat ze al vier keer had gezien sinds ze was begonnen. Het was altijd 100% effectief, want de herrieschoppers vertrokken vreedzaam en lieten een royalere fooi achter als verontschuldiging. Na hun vertrek draaide Ben zich om en maakte een buiging voor alle aanwezigen in het restaurant.

In zijn echte Boston accent zei hij: “Alstublieft iedereen, geniet van uw drankjes en maaltijden; niets te zien hea.” Dat veroorzaakte altijd een paar lachsalvo’s en een applaus, waardoor de gezellige sfeer terugkeerde.

Eenmaal tot rust gekomen keek Jane terug naar haar tafel en zag dat die helemaal leeg was.

“Fuck!” zei ze, wetend dat ze zojuist was bedrogen tijdens de afleiding.

“Het is al goed, ik ben hier.” Ze draaide zich om naar Todd die zich eerder had voorgesteld.

“Ik hoop met geld?” vroeg ze.

Hij overhandigde haar twee biljetten, een van 100 en een van 20. “Dit is zo’n 50% fooi?” merkte ze op, al gaf ze het niet terug.

“Ja, mijn vader wilde hier als de sodemieter weg, maar hij is altijd een gulle fooier geweest,” legde hij uit.

“Wow, zeg hem dan maar dat ik hem bedankt heb.”

“Dat zal ik doen. Ik ben ook gebleven omdat ik met je wilde praten,” begon hij.

“Oh ja, waarom dat? Oh, en is je zus toevallig ook gebleven?” vroeg ze aan Evan.

“Nee hoor, mijn vader is echt beschermend over haar. Hij nam haar mee naar huis toen de ruzie begon. Hoezo, heb je meer interesse in haar?”

“Ze is lekker maar nee ik vroeg om een vriendin,” zei Jane.

Todd sloeg zijn slag toen hij zei: “Hoe laat ben je vrij?”

Jane grijnsde, “Ik heb nog zo’n anderhalf uur,” zei ze.

“Zou je het leuk vinden om daarna nog wat rond te hangen?” vroeg hij eigenwijs.

“Ik denk dat je gewoon moet wachten om erachter te komen,” zei ze, zich omdraaiend om weg te lopen.

“Ik denk dat ik dat zal doen.”

Jane was eerder weg dan afgesproken en ontmoette Todd buiten. Hij volgde haar naar het andere huis aan het meer, recht naar haar kamer. Toen de deur dicht was, draaide Jane zich om en zag dat Todd zijn broek losmaakte. Even dacht ze dat het veel te snel ging, maar ze besloot dankbaar te zijn dat Todd meteen ter zake kwam. Ze liep naar hem toe, zakte op haar knieën en nam zijn pik meteen in haar mond toen hij vrij was.

Hij was misschien 8 centimeter lang en dik genoeg om te weten dat ze hem in ieder geval zou voelen als hij niet wist hoe hij hem moest gebruiken. Ze zoog hem zo diep als ze kon naar binnen, trok hem dan terug en herhaalde het proces. Het duurde helemaal niet lang voor hij hard was, maar ze plaagde hem langer omdat haar eigen opwinding snel toenam.

Ze was verrast toen hij nauwelijks een minuut later zei: “Als je zo doorgaat kom ik klaar.”

Ze stopte onmiddellijk want dat wilde ze niet. Jane stond op en trok in een oogwenk al haar kleren uit. Zittend op de rand van het bed wachtte ze tot hij zijn korte broek uittrok voordat hij zijn pik vastpakte en hem recht op haar kutje richtte. Ze was teleurgesteld dat hij niet eens overwogen had om haar te beffen, maar ze trok haar benen open en was blij dat ze toch nog wat kreeg. Todd bewoog langzaam totdat het topje van zijn lengte op zijn plaats zat, voordat hij hem ongemakkelijk bij haar naar binnen schoof.

Het duurde ongeveer 20 seconden van kwelling tot hij zich goed begon te voelen in haar. Het enige wat Todd deed was in haar stoten en haar bij haar dijen vasthouden. Zijn lul deed al het werk, wat ze al vermoedde, dus deed ze wat ze kon om hem te gebruiken als de dildo die hij was. Ze duwde haar bekken in de zijne als hij naar binnen duwde en Jane kreeg eindelijk wat ze nodig had. Ze gingen nog een paar minuten in deze positie door, terwijl Todd retorische vragen stelde, zoals: “Je houdt van deze lul, nietwaar?”

Plotseling ging hij sneller en trok zich uit haar terug. Jane wilde net in een ander standje gaan liggen toen ze zag dat hij met zijn ogen dicht met zijn lul vuistte.

“Wat ben je aan het doen?” vroeg ze, biddend dat het niet was wat ze dacht.

“Klaarkomen, wat doet het…oh fuck yeah,” zei hij voordat hij meerdere touwen sperma van haar middel naar haar borsten spoot.

Jane staarde ongelovig voor zich uit toen hij klaarkwam op haar. Toen hij klaar was, draaide hij zich om en ging op de rand van het bed zitten om op adem te komen.

“Kun je die handdoek op de stoel voor je pakken?” vroeg ze.

“Jeetje, geef me even een minuutje, wil je,” zei hij nog steeds buiten adem.

Jane schudde haar hoofd en stond op om het zelf te pakken en zijn sperma af te vegen. Hoewel ze niet meer geil was, omdat ze volledig was uitgeschakeld door de hele ontmoeting, was ze wel kwaad.

Gewoon om te zien wat hij zou zeggen, vroeg ze: “Dus je kunt weer gaan, toch?”

Todd pufte nog een paar keer voor hij opstond en zijn broek weer omhoog trok. “Ik ben morgen wel een keer vrij,” zei hij, niet wetend dat hij zichzelf belachelijk maakte.

“Nee, ik denk niet dat ik een minuutje over heb,” grapte ze, nog steeds verbaasd over zijn onwetendheid.

Totdat hij zijn schoenen aantrok en zei: “Jouw verlies, ik ga ervandoor. Ik ken mijn wachttijd.”

Jane’s kaak viel van schrik open. Hij was of onwetend, apathisch, of allebei. “Dat mag ik hopen, je bent hier nog maar een paar minuten.”

Jane luisterde en wachtte tot hij het huis uit was, voordat ze naar haar raam ging om hem door het lege terrein te zien lopen. Zonder aarzelen liep ze naar de douche om het mislukte experiment van zich af te wassen. Het was gemakkelijk de meest onbevredigende seksuele situatie waarin ze ooit had verkeerd. Zich afvragend of ze het nog eens zou proberen met iemand anders, besloot ze Maria te vragen wat zij ervan vond. Ze beëindigde haar douche, droogde zich af in haar kamer, en belde Maria op de luidspreker.

Ze nam niet op en herinnerde haar eraan dat ze met haar vriend ergens in Europa was. Ze scande door de rest van haar contacten en gooide de telefoon op het bed. Ze stond op en liep naar haar bureau om een van de joints te pakken die ze had ingepakt. Toen ze hem tevoorschijn haalde, zag ze vanuit haar ooghoek een flikkerend licht door haar raam schijnen. Evan’s appartement was meestal donker en het was te vroeg voor hem om te slapen; het licht dat ze had gezien kwam van achter de garage.

Ze pakte haar telefoon en sms’te hem: “Is dat vuur jou?”

“It is, wanna join?” antwoordde hij snel daarna.

“Tuurlijk, ben je alleen?” Alleen? Waarom vroeg ze hem dat? Nee, het was gewoon om er zeker van te zijn dat ze zijn plezier niet zou verstoren.

“Yup.”

“Down in a min,” antwoordde ze, terwijl ze haar telefoon weer op het bed gooide.

Ze zat daar een moment na te denken over dingen. In rap tempo bouwde zich een zaak op waarom het goed zou zijn om Evan maar één keer te neuken. Ze moest de gedachten uit haar hoofd schudden tot ze haar hoofd met succes had leeggemaakt.

“Je gaat Evan niet neuken. Je hebt deze baan nodig, en je hebt het geld nog harder nodig. Het is nog begin juli; er zullen genoeg jongens zijn. Evan is verboden terrein,” zei ze hardop tegen zichzelf, in een poging het te onthouden. Ze stond op en bereikte de deuropening voordat ze zich realiseerde dat de eerste manier om ervoor te zorgen dat ze geen seks met hem zou hebben, was om wat kleren over haar naakte lichaam aan te trekken.

Een paar minuten later liep Jane naar de achterkant van de garage. Er was een kleine omgevallen boom waar je onderdoor moest duiken, als een verborgen ingang naar een clubhuis, hoewel het vuur van achteren goed te zien was. Toen ze daar doorheen liep, zag ze een geweldig plekje. Omringd door struiken, bomen en de garage was een klein stukje strand. Er stonden al twee strandstoelen opgesteld tegenover Jane, met het vuur ertussen.

Evan keek toe hoe ze naar beneden dook en toen ze weer omhoog kwam leek ze zeker onder de indruk terwijl ze de plek bekeek. Hij was ook onder de indruk, maar meer van haar lichaam. Om wat voor reden dan ook droeg ze een groot, bijna doorschijnend wit shirt en een korte broek; duidelijk zonder beha, want hij moest zijn ogen losrukken van haar tepels. Evan had door de jaren heen verschillende delen van haar lichaam gezien, maar nog nooit zoveel in één keer als die zomer. Lange benen, een lekkere kont, een stevige buik en borsten waarvan hij altijd had gedacht dat ze aan de kleine kant waren, maar dat waren ze niet; plus een gevoel dat hem het gevoel gaf dat hij er tot over zijn oren in zat als hij met haar praatte, maakte hem altijd nerveus opgewonden.

“Welkom op mijn geheime plekje. Ik heb rum en bier, wat wil jij hebben?” verwelkomde hij haar.

“Zeker rum, bedankt,” zei ze en nam plaats naast hem. Ze kon van daaruit over het meer uitkijken en het geluid van het water ontspande haar al snel.

“Zo, hoe was het,” vroeg hij, terwijl hij haar het glas overhandigde.

“Hoe opgefokt ben je?”

Evan glimlachte, “Ik ben op weg,” zei hij.

Jane giechelde naar hem. “Nou, we zijn nog niet lang genoeg gestopt met werken om een orgasme te krijgen, dus wat zegt dat jou?”

“Ooh, shit, het spijt me,” kwamen de woorden eruit maar hij grinnikte nog steeds. “Vakantie-afspraken zijn nog steeds seks. Je weet nooit of het goed of slecht zal zijn tot je het doet,” ging hij verder.

Zijn opmerking deed haar afvragen of dat betekende dat hij een van de getalenteerden was; ze duwde de gedachte uit haar hoofd voordat ze de stemmen van haar vriendinnen kon horen die haar vertelden dat hij dat was. “Ja ik denk het, maar dat was een totale blindganger. Hij had een mooie pik en zo, maar hij kon het gewoon niet volhouden. Toen had hij het lef om me compleet te negeren alsof ik er duidelijk van genoten had…Fuck ik voel me nu gewoon een gat,” tierde ze.

Evan haalde een joint uit zijn zak en bood die aan haar aan. Ze haalde de hare tevoorschijn en ze lachten. Jane stak de hare aan om te beginnen.

Nadat ze haar tweede trekje had uitgeademd, gaf ze hem aan Evan en zei: “Bedankt, daarom rook ik. Ik raak soms zo gestrest over van alles.” Ze keek nog eens om zich heen en vroeg: “En, is dit jouw plek?”

Evan ademde uit voordat hij zei: “Het is een van mijn favorieten, en het makkelijkst te bereiken, maar ik heb een heleboel plekken over het hele meer. Op deze 15 vierkante meter, heb ik de grootste kans om in de vuilnisbak te belanden.”

Jane lachte, maar besefte ook dat ze altijd had gedacht dat hij een stok in zijn reet had; deze Evan was extreem relaxed. “Weet je, deze zomer heeft de persoon die ik dacht dat je was al aan diggelen geslagen,” gaf ze toe.

“Veroordelend kreng,” zei Evan met een strak gezicht.

Ze lachte ondanks zijn ernst, hij deed snel daarna mee. “Ja, en wat dan nog, jij denkt vast ook dat ik iemand anders ben,” plaagde ze.

“Misschien, zullen we het elkaar vertellen? Het wordt vast hilarisch,” waagde hij.

Jane vernauwde haar ogen naar hem en zei: “Je hebt gelijk. Ik dacht altijd dat je een slijmbal was op het werk en op school. Het liet mensen zoals ik er altijd slecht uitzien, toegegeven, toen kon het me nog niet zoveel schelen.”

“Ten eerste was ik een kei op het werk omdat ik van de oude manager drie maanden vrij mocht nemen om hierheen te komen. En wat school betreft, ik ben een beetje een nerd.”

Jane lachte, “Dat is niet noodzakelijk een slecht ding,” vertelde ze hem. “Ik heb je ook nooit echt los zien gaan zoals je hier doet, zoals op al die feestjes waar we samen waren, of in dezelfde tijd.”

Evan dacht na over haar opmerking voordat hij antwoordde: “Nou, ik hou van mijn vrienden thuis…”

“Maar?” drong ze aan.

“Maar zij zijn altijd degenen die dronken worden en ik ben niet geïnteresseerd om dat het hele weekend te doen, elk weekend weet je? Trouwens, ik heb het te druk om te voorkomen dat ze zelfmoord plegen door van iets af te springen of gearresteerd worden voor vandalisme.

Jane zuchtte: “Ja, ik voel hetzelfde over mijn broers bij mij thuis of in mijn vaders garage. Ik ben daar net de moeder,” onthulde ze. Het was geen groot geheim, maar ze was vaak kieskeurig over wie ze bij haar thuis uitnodigde, want alleen haar beste vrienden wisten van de hele situatie.

“Wacht, wat doe je in de garage?” vroeg hij. Hij wist van haar vaders garage, maar was ervan uitgegaan dat zij er niets mee te maken had.

“Ik werk aan de balie, bestel onderdelen en maak de boel dommer voor de klanten; af en toe werk ik aan de auto’s als we het echt te druk hebben.”

Evan hield de rum omhoog en bood haar meer aan, ze nam het aan. “Ik dacht altijd dat je wegging omdat je betere dingen te doen had,” zei hij.

Jane was blij dat ze zijn ongelijk had bewezen. “Dat waren meestal de dingen die ik te doen had; dat en proberen om de familie en het bedrijf niet te laten verdrinken.”

Evan hield zijn glas omhoog en na een moment botsten hun glazen een beetje ruw tegen elkaar. “Ik ben echt blij dat je me dat allemaal verteld hebt, want ik mag je nu veel meer als persoon; zweer dat het niet alleen de rum en de bud is.”

Jane lachte. Terugkijkend naar het meer, herinnerde ze zich een vraag die ze hem al had willen stellen sinds ze daar aankwamen. “Evan, wat is er met het meer dat je zo anders doet lijken?” vroeg ze, hopend dat hij niet ging zeggen dat hij aan het eind van de zomer in een pompoen zou veranderen. Ze genoot oprecht van zijn gezelschap.

Het duurde niet lang voor hij antwoordde: “Iedereen hier is als familie. Ik ben hier al eens flauwgevallen. In plaats van wakker te worden, drijvend in het midden van het meer met lullen op me getekend, had iemand een deken over me heen gegooid of ze zouden me binnenbrengen. Ik ben ook niet zo slordig als ik het laat klinken.”

“Nee, dat ben je niet. Ik heb je gezien en je bent niet alleen een vrolijke dronkaard, maar soms ben je ook gewoon verrukkelijk om naar te kijken,” grapte ze.

“Nou, bedankt. Mijn punt is, mensen hier hebben mijn rug, wat er ook gebeurt. Het is als mijn echte thuis, niet dat ik niet van mijn ouders hou.”

“Het klinkt alsof je van plan bent om hier ooit te gaan wonen.”

Evan zei stellig: “Dat ben ik ook, misschien over een paar jaar. Ik ga naar school voor bedrijfsmanagement. Daarna krijg ik een baan of banen en zodra ik minstens 10 K heb, verhuis ik hier permanent heen en word ik partner in het Lake House.”

Jane was echt onder de indruk van zijn plan; hij werd toen aantrekkelijker voor haar, dus keek ze weg. “Je hebt het echt allemaal uitgestippeld. Ik ben echt jaloers. Ik heb altijd gedacht dat als ik me ooit zou vestigen, het op een strand zou zijn, een meer, of gewoon ergens in de buurt van water eigenlijk. Ik ga eigenlijk ook naar school om het familiebedrijf te helpen.”

“Echt, wat is je plan?” vroeg hij, even onder de indruk.

Jane werd een heel klein beetje verlegen. Ze praatte er niet echt over dat de meeste van haar plannen voor haar leven om haar vader en broers draaiden. Evan had toevallig dezelfde dingen gemeen en het was ook vrij gemakkelijk om met hem te praten.

“Ik ga naar school voor boekhouding zodat ik de garage kan helpen. Ik heb zelfs wat lessen in marketing gevolgd om ideeën op te doen over hoe we de zaak kunnen uitbreiden, zodat we meer mensen kunnen bedienen en misschien wat hulp kunnen inhuren. Mijn vader, hij slaapt vaak in de garage. Ik wil ons naar een plek brengen waar hij dat nooit meer hoeft te doen,” onthulde Jane.

“Dat is echt cool, Jane. Ik ben blij dat ik dat ook van jou weet.”

Jane glimlachte naar hem. “Wat is iets anders wat je vroeger over me dacht?”

Zijn gedachten dwaalden terug naar ruwweg zeven jaar eerder. “Toen we veertien waren, op de eerstejaars oriëntatie, was ik super nerveus. Ja, iedereen was dat, maar ik keek in paniek rond in de gymzaal op zoek naar iemand die ik kende. Toen ik jou zag, dacht ik eerst niet eens dat jij het was. Ik denk dat je een stuk groter bent geworden of zoiets. Maar ik vond je het mooiste meisje in de hele zaal.”

Jane riep hem uit: “Oké, nu weet ik dat je dronken bent of me voor de gek houdt, want ik was toen zo’n kleine nietsnut.”

“Ik denk het niet voor mij,” zei hij, heel nuchter.

Jane’s uitdrukking werd ernstig, ze zweeg en liet hem verder gaan.

“Er waren een heleboel andere mooie meisjes op onze school, ja. Maar je zag er nooit uit alsof je zo je best moest doen als zij,” gaf hij toe.

“Wat eindigde de verliefdheid?” vroeg Jane, gefascineerd.

“Ik realiseerde me dat ik je type niet was. Aan het eind van het jaar werd je steeds opgepikt door oudere jongens. Ik heb het gewoon laten vallen.”

“Ja, dat waren helaas meestal de vrienden van mijn broer; het was een ding voor een tijdje.”

Ze waren een minuut of zo stil voordat Evan vroeg: “Het is nu toch niet raar meer?”

“Welk deel?” Jane grapte.

“Het verliefdheidsgedeelte, je bent toch niet bang dat ik gevoelens koester of zo?” vroeg hij, terwijl hij het gevoel had dat hij misschien te veel had gezegd.

Jane lachte opnieuw. “Een of andere shit? Nee, niet na dat. Ik ben eerlijk gezegd gevleid. Ik denk steeds meer dat jij en ik tot nu toe misschien geen vrienden hadden moeten zijn. Misschien zouden we elkaar toen gehaat hebben.”

“Ja misschien,” zei Evan, terwijl hij terugkeek naar het meer.

Daarna viel er een aangename stilte. Af en toe maakten ze een grapje of vertelden ze een verhaal, maar het waren gewoon goede oude tijden. Ze bleven nog 40 minuten samen buiten voordat ze zich terugtrokken in hun eigen kamer.


De volgende middag leek de gekte van de vierde af te nemen, ook al was het zaterdag. Rachel, Todd’s tweelingzus, kwam alleen het Lake House binnen, op weg naar de bar. Scarlett was de barman, en nadat ze het ID van het meisje had gecheckt, was ze erg vriendelijk tegen haar. Jane merkte haar op op haar weg terug naar de keuken. Ze stond op het punt haar te ontwijken toen ze in plaats daarvan aan Evan dacht.

Rachel zag haar voordat ze haar bereikte en zei: “Oh goed, ik was op zoek naar jou.”

Jane was verward, “Voor mij?” vroeg ze.

“Ja, um, niet kwaad bedoeld maar heb je met mijn broer uitgehangen gisterenavond, Todd.”

Jane kromp een beetje ineen maar kon toch lachen. “Ten eerste, bedankt dat je het zo zegt. Maar ja, ik heb met hem rondgehangen, heel even.”

Rachel rolde met haar ogen en zei: “Het spijt me echt. Hij heeft een reputatie bij de meisjes thuis als een ‘No-hit Non-Wonder’. Dat is ook zijn bijnaam. Ik vond dat ik even langs moest komen om me te verontschuldigen.”

“Wow, dat had je echt niet hoeven doen, maar toch bedankt. Hij was gewoon de zoveelste in een lange rij van teleurstellende hangplekken,” zei Jane, beide meisjes lachten. Rachel nam een slokje van haar drankje, alsof ze het eruit wilde trekken. “Is er nog iets anders waar ik je mee kan helpen, wat dan ook?” vroeg ze.

Rachel bloosde en zei: “Nou, de barman van gisteravond, degene die het gevecht probeerde te stoppen? Die jonge…”

Jane wist waar ze heen wilde. “Dat is Evan, wil je dat ik hem voor je ga halen?”

Een paar minuten later, nadat Jane door Rachels verlegenheid heen was gegraven, klopte ze op de deur van Mike’s kantoor.

“Kom binnen,” riep Mike.

Jane liep naar binnen, ging rechtop staan en deed alsof ze een soldaat was. Ze zei tegen Mike: “Ik heb dringend nieuws over Evan’s maagdelijkheid.” Mike barstte in lachen uit terwijl Evan zijn hoofd schudde naar Jane voor de goede verbranding.

Toen Mike weer gekalmeerd was, legde Jane aan Evan uit: “Die tweeling, Rachel staat aan de bar en vraagt naar je.”

“Oh? Lief, ik was een beetje teleurgesteld dat ze gisteravond niet is gebleven. Weet je wanneer ze vertrekt?”

“Ergens morgenmiddag,” informeerde Jane hem.

“Nou, tenzij ze later vanavond nog wat wil rondhangen, of morgenochtend voordat ze vertrekt, kan ik niet,” zei Evan, klaar om over te gaan tot de volgende orde van zaken.

Op dat moment zag Jane de oude Evan terugkomen. Ze wilde die versie van hem in zijn ballen trappen. Gelukkig deed Mike dat voor haar, verbaal.

“Evan, je bent ontslagen,” vertelde Mike hem in alle ernst.

Evan keek zijn oom aan alsof hij gek was. “Pardon?”

“Je bent ontslagen tot morgenmiddag. Ga jij dat meisje maar een leuke tijd bezorgen; misschien heb je er zelf ook wel een.”

Evan protesteerde, “Ik kan niet weg. Het is de zaterdag na de 4e en elke zaterdag in juli is-“

“Niet jouw probleem tot morgen om 2 uur,” bevestigde Mike.

Evan staarde hem aan en keek terug naar Jane, alsof ze zijn kant zou kiezen. Uiteindelijk gaf hij het op toen hij zei: “Prima, maar ik neem de boot.” Hij pakte de sleutels van de haak in het kantoor en vertrok.

Jane was nog steeds een beetje verontrust door wat ze zag. Gelukkig voelde ze zich op haar gemak bij haar baas om te vragen: “Mike, net nu Evan zich gedroeg als de Evan die ik vroeger kende. Zoals, de rest van het jaar Evan, denk ik. Waar gaat dat over?”

Mike keek even naar Jane om haar bedoelingen te evalueren voor hij antwoordde: “Hij voelt zich soms verantwoordelijk voor alles. Het is ook niet zijn schuld, maar hij is zo gewend om overal de last van anderen op zich te nemen. Soms valt hij er weer in terug. Maar jij en ik, we hebben het gestopt, en hem wat plezier laten maken. Dat is alles wat hij nodig heeft.

Jane knikte en dacht na over hoe het zou zijn om thuis met hem om te gaan.

Evan nam Rachel mee in de boot voor een vaag tochtje over het meer. Hun eerste stop was een autobandschommel bij een brug bij de ingang van het meer naar alle hutten en huizen van de huurders. Evan was blij te zien dat zodra Rachel haar kleren uittrok, ze veel minder verlegen was. Ze had donkerbruin haar, sproeten, en als je haar eenmaal leerde kennen, een sprankelende persoonlijkheid die meer opgewonden was over haar toekomst dan vervelend voor anderen. Waarschijnlijk ergens rond de 5’6-7, had ze een rond, maar atletisch figuur; geaccentueerd door een schaarse oranje bikini.

Rachel had al meer plezier met Evan op haar gedwongen familievakantie dan op enig ander moment. Ze wenste al vroeg dat ze hem eerder had ontmoet, of dat ze langer was gebleven. Ze was een leuk en lief meisje, Evan dacht dat als ze elkaar thuis hadden ontmoet, ze het type zou zijn dat hij mee uit zou vragen en serieus zou nemen. Na jaren van oefening herinnerde hij zichzelf eraan dat ze de volgende dag zou vertrekken, maar dat betekende niet dat hij haar niet de beste tijd zou laten zien die hij kon.

Ze gingen naar een diepere plek in het meer, waar ze konden ankeren en zwemmen. Rachel voelde zich in de buurt van Evan alsof ze in een smerig tienerromannetje zat. Ze hoopte dat het het soort was waar hij ’s nachts in een beest veranderde. Hun flirten werd agressiever, totdat zij de boel in beweging bracht door zo sexy mogelijk terug op de boot te klimmen en haar kont naar hem uit te steken. Instinct zorgde ervoor dat Evan haar heupen volgde.

Toen hij aan boord was geklommen, zat Rachel daar op hem te wachten. Ze trok hem met haar vinger naar zich toe en toen hij dichtbij was, greep ze de tailleband van zijn zwembroek om hem naar de stoel naast haar te trekken. Evan’s kont had nauwelijks het kussen geraakt voordat Rachel’s tong in zijn mond zat. Ze maakte haar bedoelingen kenbaar toen ze zijn hand vastpakte en die ruw in haar tiet duwde. Hoewel haar agressie nieuw was, verwachtte hij nog steeds niet dat ze zijn pik door het pak heen zou grijpen.

Hij trok zich terug en zei: “Ik vind het echt leuk waar dit naartoe gaat, maar we zouden het waarschijnlijk niet hier moeten doen. Er varen te veel boten voorbij, weet je?”

“Ja, dat dacht ik al. Ik wilde je alleen laten zien waar ik hoop dat dit eindigt. Ik heb al zo’n geweldige tijd met je gehad,” legde ze uit.

“Nou, ik ben blij dat te weten,” zei hij, terwijl hij haar een snelle kus gaf. “Wanneer moet je terug naar je familie?”

“Pas morgen voor we vertrekken. Niet dat we tot dan met elkaar moeten optrekken…” begon ze verlegen.

Evan hoorde zowel wat ze zei als wat ze wilde zeggen. “Goed, dit is wat ik denk. We gaan terug naar mijn appartement om te douchen.

“Samen?” vroeg ze geniepig.

“Klinkt goed,” zei hij glimlachend. “Na de douche kunnen we naar het restaurant gaan en wat eten, op mijn kosten. Dan kunnen we wat rondhangen, wat drinken, en later teruggaan naar mijn huis voor de rest van de nacht?”

Rachel kuste Evan voordat ze zei: “Dat klinkt als een fantastisch plan.” Ze leek ergens over na te denken tot ze vervolgde: “Ik weet niet zeker of ik je moet vragen om het wat rustiger aan te doen. Niet dat je iets verkeerd hebt gedaan, eerder alles goed. Ik verwacht misschien meer van de jongens thuis na de manier waarop je me behandelt.”

Evan was erg gevleid en zei: “Misschien moet je dat maar doen.”

Het tijdelijke paar ging terug naar Evan’s huis om te douchen. Er waren ruwweg 10 minuten van schoonmaken met nog eens 20 van betasten. Rachel stond erop om de hele tijd lui zijn glibberige lengte te strelen en maakte vieze opmerkingen over hoeveel meer opgewonden ze was voor die nacht daardoor. Evan verplaatste zijn hand naar haar kutje om haar terug te plagen, op het moment dat hij haar clitje aanraakte liet ze hem los en zei dat ze klaar wilde komen. Een paar minuten later kwam ze harder klaar dan een van hen had verwacht, haar geschreeuw maakte hem doof van het stuiteren tegen de muren in de kleine ruimte.

Daarna gingen ze terug naar het huis om te eten. Evan vond het nogal vreemd, klant zijn op een drukke zaterdagavond. Vanuit dat perspectief stroomden de ideeën zijn hoofd binnen. Hij zou Mike eens moeten overhalen hetzelfde te doen om te zien waar hij mee kwam. Er waren een paar momenten tijdens de avond dat het bijzonder druk was geworden en hij moest de drang weerstaan om te helpen.

De interactie tussen Rachel en Evan leek niemand af te schrikken, behalve Jane. Als ze al nieuwsgierig was hoe dit kon lijken op een echt goed eerste afspraakje, dat allemaal leidde tot haar vertrek de volgende dag. Wat zou er op een dag gebeuren als het meisje wilde blijven?

Na middernacht was Rachel klaar voor Evan, meer dan klaar in feite. Ze lag praktisch bovenop hem, alsof ze hem wilde neuken, daar in het hokje. Het meisje wist echt hoe ze hem moest plagen, langzaam streelde ze de omtrek van zijn pik door zijn korte broek, waardoor hij hard bleef. Ze bracht hem op zijn omslagpunt; hij moest in haar zijn.

“Wil je hier weg?” vroeg hij haar terwijl ze aan zijn oorlel knabbelde.

“Heel graag,” zei ze wellustig.

Ze liepen beiden snel over het terrein naar Evan’s, zielig genoeg niet in staat om onderweg te stoppen met elkaar aan te raken. Rachel deed haar shirt uit op weg naar de trap en trok haar korte broek uit toen ze eenmaal in het appartement was. Terug in haar oranje bikini keek ze toe hoe Evan zijn schoenen uittrapte en zijn shirt uittrok. Ze maakte haar topje los en liet haar heerlijke borsten weer aan hem zien. Ze stapte op hem af en maakte zijn broekje voor hem los.

“Ik wil dat je weet dat ik nog nooit een jongen heb gepijpt die niet mijn vriendje was,” gaf ze toe, terwijl ze zijn broekje naar beneden trok.

“Dat hoef je niet te doen,” zei hij als formaliteit.

“Evan,” ze trok zijn boxershort naar beneden en knielde ermee neer, zijn pik stak voor haar gezicht omhoog. “Ik wil je echt pijpen. Ik wil je goed laten voelen, zoals je mij de hele dag hebt laten voelen.

Zonder nog langer te aarzelen, sloeg ze haar lippen om zijn vlees, terwijl ze het topje met haar tong masseerde. Evan zuchtte, legde zijn hand zachtjes op haar achterhoofd en moedigde haar aan. Rachel kwam uit haar schulp, kwijlde op zijn schacht, sporadisch deep-throating zo veel van hem als ze kon met haar handen op zijn dijen. De slordige geluiden van haar gepijp klonken hem als muziek in de oren, samen met haar gekreun dat meer was dan hij; ze wilde hem echt pijpen, besefte hij. Geen van beiden had gemerkt of er iets om gegeven dat de deur van het appartement nog wijd open stond terwijl zij hem een paar meter verderop velde.

Na hoe lang ook, Evan was zo hard en nat als het maar zijn kon. Ze gaf hem nog een laatste lik voordat ze opstond.

“Ik wil dat je me neukt zoals ik nog nooit geneukt ben,” spoorde ze hem aan, terwijl ze haar bikinibroekje losknoopte en op de grond liet vallen.

“Ik zal alles doen wat in mijn macht ligt,” verzekerde hij haar.

Ze zoenden terwijl Evan haar met zijn handen op haar heupen naar de bank dirigeerde. Toen ze stopten, draaide Rachel zich om en klom over de bank in de doggy positie. Ze glimlachte ondeugend terug en draaide met haar kont naar hem voor het geval hij nog meer overtuiging nodig had. Evan verspilde geen tijd om op zijn knieën te vallen en verslond haar kleine perzik als een uitgehongerde man.

“Oh fuck, ik hoopte zo dat je dat zou doen, mmm,” spinde ze.

Evan voelde hetzelfde als zij, hij wilde haar zo goed mogelijk laten voelen. Hij zou haar na de volgende dag nooit meer zien, maar hij ontleende er een vreemd genoegen aan om een meisje een hopelijk gedenkwaardige ervaring te bezorgen. Evan kon een trotse grijns niet inhouden toen ze het uitschreeuwde toen hij voor de eerste keer aan haar clitje zoog. Ze drukte zich tegen hem aan en vroeg of hij haar wilde tongneuken; dat deed hij. Rachel giechelde en piepte toen zijn tong omhoog ging en rond haar kont draaide, nog iets wat ze niemand anders zou hebben laten doen.

“Alsjeblieft, neuk me, Evan. Ik heb je nodig,” smeekte ze hem.

Zwijgend stond hij op en richtte zijn paal op haar opening.

Even vroeg ze zich af of hij wel in haar zou passen, maar ze schudde die gedachte van zich af en besloot dat ze hem wel zou laten passen. Ze hoefde hem niet te zeggen dat hij rustig aan moest doen, want ze wist dat ze in goede handen was. Hij duwde het topje tegen haar aan totdat het naar binnen stootte, waardoor Rachel diep inademde. Verstijfd wachtte hij op het startsein om dieper te gaan. Toen ze knikte, duwde hij in één lange, langzame haal zijn hele lengte, op één centimeter na, in haar opening.

“Fuuuuck…ik heb me nog nooit zo vol gevoeld,” zei Rachel blij.

“Je bent zo strak,” merkte hij op, terwijl hij zachtjes in en uit ging.

“Je bent niet bepaald van gemiddelde grootte, weet je,” plaagde ze hem. Evan grijnsde bij haar compliment.

Na een paar minuten aan hem gewend te zijn, commandeerde ze: “Sneller.” Evan voldeed, greep haar achterste vast en begon haar eindelijk te neuken zoals zij dat wilde. Een onophoudelijke reeks obsceniteiten vloog uit haar mond terwijl Evan probeerde zijn lachen in te houden om het feit dat ze de hele dag nog niet eens ‘verdomme’ of ‘hel’ had gezegd. De manier waarop ze zich tegen zijn kruis drukte, terwijl ze probeerde zo goed te geven als ze kreeg, zette hem aan tot lachen. Bij het zien van haar romige kutje dat een puinhoop maakte van zijn pik, wist hij dat de eerste ronde voor hem niet lang meer zou duren.

Aan de overkant van de binnenplaats stapte Jane haar slaapkamer binnen na de lange zaterdagdienst. Haar werkhemd en beha uittrekken had de hoogste prioriteit. Ze opende het raam naar de garage om het briesje tegen haar blote borst te voelen, haar nieuwe traditie, maar werd getrakteerd op een blik van Evan die Rachel, gebogen over de bank, aan het beffen was. Alleen de ramen naar het restaurant en de parkeerplaats waren meestal gesloten; Jane vroeg zich af of Mike’s waarschuwing voor de slaapkamer te wijten was aan Evan’s klaarblijkelijke exhibitionisme. Ze rationaliseerde dat met zichzelf spelen terwijl ze twee hete mensen zag neuken gewoon zoveel beter was dan porno, dus trok ze haar slipje uit.

Ze deed het korte zwarte rokje aan dat ze alleen voor haar werk had gekocht, trok haar gympen uit en zette haar stoel in haar kamer met het gezicht naar het raam. Dankbaar dat Evan niet naar haar keek, stelde ze zich voor dat het gewoon een andere sexy vreemdeling was terwijl ze haar vingers tussen haar lippen bewoog. Masturberen was een routine geworden voor haar aan het meer. Ze speelde voor het ontbijt, ’s avonds na het werk, en soms sloop ze zelfs ’s middags weg om klaar te komen waar ze maar privacy had. De echte live porno kon niet op een beter moment komen, want Jane was al doorweekt.

Rachel was super schattig en ze had Evan’s kont al een paar keer bewonderd; nog nooit voor die zomer natuurlijk. Die twee samen waren gewoon zo behoeftig en rauw dat het dom zou zijn om zo’n show te verspillen.

Evan neukte haar zo hard als hij kon en hij moest weten wat hij moest doen. “Waar wil je dat ik klaarkom?” vroeg hij.

“Overal behalve…In mij,” pufte ze uit, klaar voor een derde en veel groter orgasme van haarzelf.

Evan voelde hoe ze zich spande, hem op de een of andere manier steviger vastpakte. Hij verhoogde het tempo, het kleine beetje dat hij nog over had, wanhopig proberend om haar te laten klaarkomen zodat hij dat ook kon. Ze was gestopt met vloeken en gromde of kreunde toen alleen nog maar, volledig verloren in genot. Evan paste zijn hoek op een of andere manier aan, waardoor de dikke kop van zijn lul voortdurend op het meest perfecte plekje in haar stootte. Rachel voelde zich alsof ze in duizend stukjes ontplofte terwijl haar orgasme door haar hele lichaam gierde.

“Fuck, fuck, FUCK!” gilde ze terwijl haar vingers zich in de rugleuning van de bank groeven. Ze verzette zich tegen het in elkaar zakken, alsof ze wanhopig in positie moest blijven tot hij klaarkwam.

Hij liet haar niet wachten, terwijl hij zich terugtrok, zei hij: “Ja!” terwijl hij zijn sperma over haar kontgat en heuveltje spoot. Het was een verrassend gevoel, maar zeker niet onaangenaam voor haar. Ze voelde zich zo ondeugend toen ze hem langs haar dijen voelde druppelen, hopend dat hij nog niet klaar was met haar voor de nacht. Toen Evan klaar was met het delen van zijn lading met haar, liep hij naar een handdoek om haar schoon te maken. Toen ze brandschoon was, rolde ze zich om op de bank en veinsde dat ze uitgeput was.

Hij glimlachte naar haar terwijl hij naar adem hapte. “Je kunt vannacht hier slapen als je wilt. Ik wil dat je dat doet, bedoel ik,” zei hij tegen haar.

Ze opende haar ogen en vroeg: “Ik zou graag de nacht doorbrengen, als je me maar wilt.”

“Ik wil jou, Rachel. Als je er klaar voor bent, vannacht nog twee keer en morgenochtend nog een keer?” plaagde hij.

“Mhm, ik ben game. We kunnen maar beter beginnen,” speelde ze mee. Evan tilde haar op van de bank waardoor ze begon te giechelen. Op weg naar zijn slaapkamer gaf ze toe: “Ik ga deze dag nooit vergeten Evan. Ik wil dat je dat weet,” zei ze met een kleine hoeveelheid liefde in haar ogen.

“Dat is precies waar ik op uit was,” zei hij voordat hij haar kuste en haar op zijn bed gooide.

Jane had een klein orgasme gekregen van het kijken naar hoe ze beiden klaarkwamen. Het weerhield haar er niet van om erg geïrriteerd te zijn dat ze het naar een andere kamer brachten waar ze niet in kon kijken. In plaats van de stemming te verpesten, sloot ze haar ogen om alles wat ze gezien had nog eens af te spelen. Ze liet haar vingers naar binnen glijden en trok met haar andere hand cirkels rond haar clitoris, om er weer helemaal in op te gaan.

In het begin deed ze mee met haar hersenspinsels. Rachel vrat haar op terwijl ze toekeek hoe Evan van achteren op haar inbeukte. Ze drukte haar kutje tegen Rachels gezicht en trok haar hoofd aan haar haren naar binnen. Ze voegde een derde vinger toe aan haar nattigheid en alsof er een schakelaar was omgegaan, verdween Rachel en was het Evan die haar neukte. Ze kon zelfs de geluiden horen van hem die in haar sloeg.

“Oh Evan,” kreunde ze hardop.

Haar gedachten waren een puinhoop na dat. “Nee, niet Evan, jullie zijn gewoon vrienden. Je wilt hem niet op die manier. Je wilt niet…Ik wil niet…Fuck, het kan me verdomme niets schelen,” dacht ze.

“Ja, neuk Evan, neuk me,” piepte ze, aan het begin van haar eigen sterke orgasme. Haar vingers bewogen in een flits en ze drukte direct op haar clit om zichzelf nog verder te duwen. De spasmen vouwden haar op in de stoel met haar knieën bij haar hoofd en haar tenen gekruld op de rand van de zitting. Terwijl ze neerkwam, schoten haar knieën af en toe terug naar haar borst, waardoor ze glimlachte om de intensiteit van dit alles. Tenslotte ging ze als een klontje achterover in de stoel zitten en keek naar de met sterren gevulde hemel.

Ze besloot dat de gedachte aan Evan die haar neukte op geen enkele manier de regels overtrad. Het was gewoon het feit dat hij verboden terrein was dat haar zo opwond, dat was waarom ze het deed. Ja, ze voelde zich tot hem aangetrokken, maar meer dan fantaseren zou haar niet goed doen.


De volgende dinsdag gaf Jane eindelijk toe. Ze moest seks hebben, comfortabele, vertrouwde seks; met iemand die ze langer dan een week kende. Geen mislukte pogingen meer om vreemden aan de haak te slaan. De tijd van trots was voorbij, het zou toch nooit meer gebeuren. Om 2 uur ’s middags sms’te ze Chad, om naar het meer te komen.

“We komen nooit meer bij elkaar. Ik kan je niet vergeven voor wat je me hebt aangedaan en dat zal ik ook niet doen. Een eenmalig aanbod vanavond, je komt naar Newfound Lake in NH, sluipt naar mijn kamer en neukt me… voor de allerlaatste keer. Je vertelt het niemand of ik vertel mijn broers wat je hebt gedaan.”

Ze wilde niet dat iemand wist hoe laag ze zou zinken en had meteen spijt van de sms. Hij had haar minder sms’jes gestuurd naarmate de zomer vorderde, en dat was precies wat ze wilde door ze allemaal te negeren. Toch vroeg ze zich af of hij het niet achter haar rug om online zou zetten. Hij zou haar nog meer voor schut zetten dan hij al had gedaan.

“Alles, ik mis je, schat,” antwoordde hij.

Jane rolde met haar ogen en begon een paar keer boos aan haar antwoord voor ze besloot tot: “De laatste keer verdomme. En zoek de routebeschrijving naar het meer op voordat je reageert, zodat je weet wat je te wachten staat.”

Hij deed er langer over om op haar terug te komen, zo natuurlijk; ze nam aan dat het door de stommiteit kwam. Hij zeurde over de 4 uur heen en weer rijden maar zei uiteindelijk wat dingen over dat zij het perfecte poesje had, wat uiteindelijk zijn mening deed overhellen. Ze gaf hem het adres van het restaurant met uitdrukkelijke instructies om haar te sms’en wanneer hij aankwam en GPS de rit, zodat hij er niet eerder dan 1:00 in de ochtend zou zijn.

Jane zat in haar bed te wachten tot haar ex zou komen terwijl ze luisterde naar muziek en rookte in haar kamer. Het gevoel van het briesje van het water dat door haar open raam kwam was hypnotiserend. Na een tijdje had ze zichzelf er bijna van overtuigd dat de wind tegen haar sprak, zo high was ze.

“Niet bewegen verdomme!” zei de wind.

Jane giechelde een paar seconden voordat haar ogen open schoten. Ze ging naar haar raam en zag wie ze dacht dat Mike was, een geweer vasthouden op wie ze dacht dat Chad was.

“Mike ik ken hem, ik kom zo beneden,” schreeuwde ze uit het raam. Jane haastte zich naar beneden, naar de voordeur, waar Lisa door het raam toekeek. Lisa probeerde haar te waarschuwen voor de indringer, maar Jane zei: “Hij is mijn ex.” Ze opende de deur en vervolgde: “Een moment van zwakte.”

Lisa grapte tegen zichzelf, “Deze week op Lakeside!” voordat ze volgde om te kijken wat er gebeurde.

Mike hield nog steeds het geweer op Chad gericht, dus herhaalde Jane, “Mike, hij is mijn ex. Ik heb hem hier uitgenodigd.”

Hij liet het geweer zakken. Om wat voor reden dan ook, Chad hield zijn handen omhoog. Zonder van hem weg te kijken, vroeg Mike: “Je mag bezoek ontvangen. Hij hoefde niet stiekem binnen te komen.”

Op dat moment kwam Evan erbij, waarop Jane met haar ogen rolde. Aan Mike legde ze uit: “Ik schaamde me om met een klote ex om te gaan. Doe verdomme je handen naar beneden,” richtte Jane zich tot de indringer.

Mike grinnikte: “Eerlijke waarschuwing, ik ben er vrij zeker van dat hij in zijn broek heeft gepist toen hij het pistool zag.”

Jane wierp een blik op zijn kruis en het licht dat Lisa had aangestoken verlichtte zijn zielige hachelijke situatie. Ze schudde haar hoofd en vroeg hem: “Meen je dat?”

“Wat moet ik verdomme anders doen als iemand een pistool op me richt,” verdedigde Chad zich.

Jane lachte, “Niet in je broek pissen,” hoonde ze. Hoofdschuddend vervolgde ze: “Het was een vergissing om je mee te vragen. Je moet gaan.” Lisa stond naast haar voor stille steun. Evan keek toe, onder de indruk.

Chad was daar niet blij mee. “Ik ben drie uur hierheen gereden. Ik kom naar binnen,” dreigde hij. Mike richtte het geweer weer op hem, waardoor hij weer zijn kleine zelf werd.

Jane glimlachte, zich volledig realiserend dat ze in feite een deel van de familie was daarboven. “Kijk, het was een vergissing om je te vertellen dat je moest komen. Ik was zo geil dat het mijn gezond verstand en mijn zelfrespect aantastte.” Ze wierp een blik op zijn kruis en voegde eraan toe: “Toen jouw vagina nat werd, droogde de mijne op.”

Mike, Evan en Lisa schoten allemaal in de lach, terwijl Jane het gevoel in zich opnam dat ze die lul had uitgescholden.

“Je bent een fucking bitch!” riep Chad uit. Die keer spande Mike de haan van het geweer. Chad rende uiteindelijk weg.

De vier lachten samen als een team. Toen het wat minder werd, verontschuldigde Jane zich, “Het spijt me.”

“Niet nodig, dat was grondig vermakelijk,” zei Mike.

“Ik denk dat we dat allemaal hebben meegemaakt,” verzekerde Lisa haar.

Mike en Lisa trokken zich terug in het huis terwijl Evan op hun privacy wachtte, want Jane leek hem iets te moeten vertellen. Toen de kust veilig was zei ze: “Jij was de belangrijkste persoon voor wie ik die gangster probeerde te verbergen.”

Evan was verbaasd. “Waarom? Het kan me niet schelen wie je… Je weet wel,” zei hij verlegen.

“Ik weet dat ik gewoon niet wilde horen hoe dom ik was, want ik was me er volledig van bewust.”

“Jane, ik ben echt niet zo veroordelend. Jullie zijn nog niet zo lang uit elkaar dus ik snap de behoefte aan iets vertrouwds. Persoonlijk hoop ik dat je nooit meer met die goon uitgaat na wat hij je heeft aangedaan. Maar het is wat het is.”

Jane was zo tevreden met haar nieuwe beste vriend dat ze hem haastig omhelsde. Hij omhelsde haar en tilde haar een paar centimeter van de grond om zijn liefde te tonen. Ze zuchtte en kneep hem terug.

“Ik hou je zeker in de buurt als we weer naar huis gaan,” beloofde ze hem.

Evan glimlachte en hoopte dat ze dat meende. “Ik ben blij dat te horen,” zei hij, en kneep haar opnieuw.

Jane onderdrukte een kreun, zonder na te denken leunde ze voorover en kuste hem sensueel op zijn sleutelbeen. Ze wilde het net nog een keer in zijn nek doen toen ze wegsprong.

“Verdomme, ik moet echt naar bed,” probeerde ze te verdoezelen wat ze had gedaan.

“Ja, ik hoor je wel. Welterusten Jane,” zei Evan terwijl hij zich omdraaide om terug te gaan naar de garage.

Jane keek toe hoe hij een paar stappen zette voordat hij ook weer naar binnen ging.

“Oh, en soms is het enige wat ik nodig heb om de dingen weer in perspectief te krijgen…Je weet wel, eentje uitwrijven, het gif eruit halen,” bood Evan een beetje ongemakkelijk aan.

Jane glimlachte toen hij haar masturbatie-advies gaf. “Bedankt, ik zal dat in gedachten houden,” zei ze. Elke avond dat ze die zomer alleen was geweest, had ze iets dergelijks gedaan om zichzelf te plezieren. Wat ze ook meemaakte, het was een geheel nieuwe aandoening die nog gediagnosticeerd moest worden.


Jane was eindelijk haar weg aan het leren in de bar, toen op woensdagmiddag een grote voetballer het Lake House binnenliep. Hij scande de kamer en kwam op Jane af.

“Excuseer me, is Maggie in de buurt?” vroeg hij.

“Ja, ik heb haar eerder ergens gezien,” zei Jane tegen hem, terwijl ze er niet aan dacht.

“Welke tafels zijn van haar? Of, welke sectie?”

Jane zei verward: “Ze werkt hier niet, of in ieder geval deze zomer niet. Voor zover ik weet, is ze gewoon een vaste klant.”

Het was de beurt van de man om verward te zijn. Jane keek om zich heen en zag Karen, een van Maggie’s vriendinnen. “Dat is een van haar vriendinnen daar in het hokje in de hoek. Ze zit waarschijnlijk daar,” wees Jane hem aan.

Tom, Maggie’s vriend, liep naar het hokje toe.

“Maggie…Maggie…Maggie,” probeerde Karen haar te waarschuwen.

Toen Tom aankwam, keek hij naar de overkant van de tafel en zag dat Maggie’s rode hoofd tegen een man aan lag, duidelijk aan het zoenen. Tot overmaat van ramp kon hij vanuit zijn gezichtspunt zien dat zijn pik eruit was en Maggie’s met spuug ingesmeerde hand erin pompte.

“Maggie!” schreeuwde hij in wat bijna klonk als afschuw.

Ze draaide zich om, de stem herkennend. Haar uitdrukking was zeker ontzet, want hij was haar daar nog nooit komen zoeken. In een poging de pik te verbergen, voor het geval hij hem nog niet gezien had, legde ze haar hand erop en duwde hem naar beneden. Afschuwelijk, was precies hoe Maggie voor altijd aan die dag zou denken; de manier waarop ze het uiteinde van de andere man vastpakte, zorgde ervoor dat hij uit angst klaarkwam, daar in haar hand. De man maakte meisjesachtige geluiden, terwijl hij zijn orgasme uitte en Maggie probeerde haar hand nog steeds onder de tafel te verbergen.

“Je neemt me in de maling. Is hij echt net klaargekomen?” vroeg Tom.

“Tom, ik…” Maggie was in shock.

Tom draaide zich om, snel gevolgd door Maggie die aan zijn arm trok om hem tegen te houden. Hij trok zich van haar los, “Raak me verdomme niet aan met het sperma van een andere kerel aan je handen jij psycho slet.” Hij keek rond naar de ongeveer twintig mensen in het Lake House. “Het is nu allemaal duidelijk. De reden waarom je altijd zeurt en me beschuldigt van bedrog; jij bent de bedrieger dus je dumpt je schuldgevoel op mij. Wat een stuk stront,” snauwde hij naar Maggie.

De ejaculator verdween tijdens de commotie. Tom wachtte alleen af wat Maggie zou zeggen, toen ze niets zei, liep hij naar buiten. Maggie stond daar met stomheid geslagen, tranen stroomden over haar gezicht terwijl ze zag hoe haar leven instortte onder al haar leugens. Een paar mensen begonnen te klappen om haar nog meer te beschamen.

“Genoeg!” schreeuwde Evan naar hen in een ongewone beweging. De zaal werd stil. Hij stapte op Maggie af en ze weigerde hem in de ogen te kijken. Hij nam zijn tijd om te bedenken wat hij zou gaan zeggen; de eerste paar dingen die in hem opkwamen waren misschien een beetje te hard.

“Dus je hebt nooit een open relatie gehad, hè?” vroeg hij zo kalm als hij kon. Ze reageerde niet dus vervolgde hij: “Ga weg.”

“Wat, voor hoe lang?” vroeg Maggie, in paniek.

“Dat kan me niet schelen. Ik wil je een tijdje niet zien,” gromde Evan.

Maggie behield zoveel mogelijk van haar waardigheid na alles door de rest van haar tranen in te houden tot ze wegging. De meesten begonnen te klappen en te juichen voor Evan, maar hij maakte er weer een eind aan.

“Schei uit,” snauwde hij, terwijl hij zich omdraaide om terug te lopen naar het kantoor.

Jane kreeg het gevoel dat niet velen Evan ooit zo kwaad hadden gezien. Ze besloot dat Maggie er iets te gemakkelijk vanaf was gekomen en volgde haar naar buiten, naar de parkeerplaats. Jane trok haar aandacht door haar naam te roepen. Maggie stopte maar draaide zich niet om.

“Je bent een echt stuk vreten, weet je dat?” zei ze, zich realiserend dat ze Evan behandelde alsof hij een van haar broers was in dezelfde situatie.

Maggie draaide zich om, jammerend met tranen in haar nek. “Kun je alsjeblieft niet nu. Dit is nu al de ergste dag van mijn leven en ja, ik weet dat het allemaal mijn schuld is. Alsjeblieft, op een andere dag kun je zeggen wat je wilt; alsjeblieft niet vandaag,” smeekte ze.

“Oké,” zei Jane, terwijl ze zich terugtrok. Ze had eigenlijk een beetje sympathie voor het meisje. Maggie draaide zich om, maar Jane nam weer het woord: “Ik weet dat je je nu heel rot voelt, maar je kunt het gebruiken om dingen te veranderen. Je kunt anders zijn; maak je eigen tweede kans.”

Maggie keek terug naar haar en knikte begrijpend. Ze voelde dat Jane misschien iets soortgelijks had meegemaakt. Jane keek toe hoe ze wegliep, zich realiserend dat zij dat jaren geleden was.

Later die avond, na sluitingstijd, zat Evan op zijn strandplekje en probeerde te vergeten wat er die dag was gebeurd. Omdat hij de volgende dag vrij was, besloot hij te werken aan een kater voor de ochtend. Hij had medelijden met Tom, het zeer exclusieve vriendje van Maggie, maar zij gebruikte en loog ook tegen hem.

Net toen hij op het punt stond om naar die negatieve plek te gaan, kreeg hij een sms. Zijn telefoon lag met zijn gezicht naar beneden op de tafel naast hem, dus hij kon niet meteen zien wie het was. Er was een ziek gevoel in zijn maag dat het Maggie was, of erger nog, Tom omdat hij van hen wist. Niet weten was altijd erger dan weten, dus hij pakte het, zeer opgelucht.

“Wil je wat gezelschap?” Jane had een sms gestuurd.

“Ik zou niet al te leuk zijn om vanavond mee rond te hangen,” sms’te hij terug.

“Dat betwijfel ik,” zei Jane van vlak voor hem, waardoor Evan schrok.

“Verdomme, doe dat nou niet,” begon hij te protesteren tot hij haar opmerkte.

Jane hield een 6-pack van zijn favoriete bier omhoog als een geschenk zodat ze kon blijven; het was het laatste wat hij opmerkte. Ze droeg een strak bruin vest dat minder bedekte dan een sportbeha met slechts twee luie knoopjes die het tussen haar borsten bijeenhielden. Daaronder zat een schraal kort spijkerbroekje dat hij nog niet eerder had gezien. Zelfs haar vuilblonde haar zag er op de een of andere manier anders uit, misschien krulleriger? Het vuur weerkaatste op haar lange benen, helemaal tot aan haar blote voeten.

“Evan, ben je me aan het bekijken?” vroeg ze blij.

Hij keek op en zag dat haar uitdrukking net zo flirterig was als haar toon. “Hoe zou ik dat niet kunnen? Ga je ergens heen?” vroeg hij, haar nog steeds op en neer kijkend.

“Ik wel, hier, dat wil zeggen als ik welkom ben,” vroeg ze, terwijl ze het biertje omhoog hield.

“Alsjeblieft,” zei hij, gebarend naar de stoel naast hem.

Ze zette het bier op het zand tussen zijn voeten voordat ze zich omdraaide en de andere strandstoel dichter naar die van Evan schoof. Ze ging langzaam genoeg zitten zodat hij de billen van haar kont uit haar korte broek zag komen en de kuiltjes op haar onderrug die hij altijd zo graag zag. Ze glimlachte alsof ze hem bedankte voor zijn reactie. Ze dronken een paar biertjes en praatten over van alles en nog wat, behalve over die dag. Beiden hadden de volgende dag vrij, dus er zat geen limiet aan de nacht.

“Hé, kan ik wat rum krijgen,” vroeg ze, afleidend van het bier. Evan pakte de fles, vulde 1/4 van het kleine glas, en overhandigde het aan haar. Ze dronk het leeg en bood hem haar glas terug aan om het opnieuw te vullen. Hij deed dat met dezelfde hoeveelheid en zij dronk het weer achterover en gaf hem nu het glas terug.

“Je staat op het punt om te gaan naaktzwemmen, of je hebt iets te zeggen,” merkte Evan op.

Jane giechelde en zei: “Durf je me te naaktzwemmen? Ik ben graag naakt als ik nuchter ben, dus dat is niets.”

“Ik zou er genoegen mee nemen je naakt te zien, je hoeft het water niet in,” antwoordde hij, wachtend om haar reactie te peilen.

“Ben je met mij aan het flirten?” vroeg Jane, die het vreemd vond dat hij juist die avond zou kiezen om te beginnen.

“Dat ben ik, maar alleen omdat dit de eerste keer is dat je flirterig tegen me doet. Dus wat is de deal?” vroeg hij als een vriend zou doen.

Jane bloosde en vroeg: “Ben ik echt zo opvallend?”

“Niet echt, het valt gewoon op, dat is alles,” liet hij haar weten. Als ze wilde dollen, was hij er klaar voor.

Jane keek hem schaapachtig aan. “We kunnen het goed genoeg met elkaar vinden, ik dacht dat we… Medelijdenseks konden hebben, deze ene keer.”

“Wauw medelijdenseks…Dat is zo’n afknapper,” verklaarde hij, een beetje beledigd.

Jane raakte in paniek omdat hij het verkeerd opvatte. “Nee, nee ik bedoelde dat je medelijden met me zou kunnen hebben. Verdomme, ik maak dit zo ongemakkelijk. Kijk, wat Maggie deed was klote, en ze verdient een schop onder haar kont voor wat ze jou en andere jongens heeft aangedaan. Maar ik heb geen medelijden met je, ik wou alleen dat het jou niet was overkomen.” Ze verzamelde haar moed voor ze verder ging: “Ik bedoelde dat je medelijden met me kon hebben omdat ik al langer dan ik wil toegeven niet goed geneukt heb.”

Evan besefte dat hij een beetje defensief was geworden na de eerdere onthulling over Maggie. Beslissen om Jane’s kwetsbaarheid te erkennen met hem, veranderde hij van tactiek en zei: “Oh, ja. Als dat is wat je bedoelt, zal ik medelijden met je hebben … Dwaas. “

Jane lachte tot zijn opluchting. “Dus je kunt dit maar één keer doen, toch?” vroeg ze.

“Eén keer, als in deze ene nacht?” vroeg hij.

“Ja, ik…We hebben morgen allebei vrij dus, dat is wat ik dacht.”

Evan kon zien dat ze er goed over had nagedacht. “Ja, één nacht maar, dat kan ik doen. Eerlijk gezegd heb ik wel wat gedachten over jou, je weet wel, onzuivere gedachten,” grapte hij, knipogend naar haar. “Ik dacht dat een nacht met jou het misschien uit mijn systeem zou krijgen,” legde hij uit.

“Ja, dat is het ook voor mij. We zitten zeker op dezelfde bladzijde,” zei ze opgewonden.

Evan grijnsde, terwijl hij naar beneden keek klapte hij de armleuningen van hun beide stoelen tussen hen in, waardoor ze één grotere stoel werden. Jane was duidelijk onder de indruk.

“Oh, dat is cool en glad,” verklaarde ze, terwijl ze dichter naar hem toe schoof.

Hij legde zijn arm om haar blote middel en voelde een schok van opwinding over wat er stond te gebeuren, maar vooral over wie het was. “Is er iets dat ik moet weten voor we beginnen?” vroeg hij.

“Mijn veilig woord is ‘Bananenslak’,” plaagde ze, terwijl ze in het moment bleef. Jane voelde zich ook nerveus om bij hem te zijn. Ze zou Maria nooit kunnen vertellen dat ze deed wat ze gezworen had niet te doen.

“Ik hou van die show,” zei hij voordat hij langzaam naar haar toe leunde en haar kuste.

Jane reageerde meteen en kuste hem sensueel terug. Hoeveel meisjes had hij wel niet gekust op het meer in al die jaren, vroeg ze zich af. Ze legde haar hand op zijn borst en gaf eindelijk toe hoe stevig zijn lichaam was. Hun tongen masseerden elkaar terwijl ze haar hand over zijn shirt liet glijden om zijn huid te voelen. Evan kreunde in zijn mond bij het contact en trok zich los van de kus om zijn shirt uit te trekken.

Jane bekeek hem schaamteloos, terwijl ze op haar lip beet. Ze richtte haar ogen weer op hem om zijn reactie te zien terwijl ze de twee dunne knoopjes losmaakte die haar kleine vestje bij elkaar hielden. Het ging in het midden open, maar niet helemaal, en werd op zijn plaats gehouden door haar harde tepels. Evan wilde ze zien en terwijl hij het vestje verder opende, raakte hij met zijn duimen de roze tepels aan. Jane zuchtte bij de heerlijke aanraking.

Ze ging verder en trok het vest uit. Evan zat in een mum van tijd op haar, zoog een tepel in zijn mond en kneep lichtjes met zijn vingers in de andere. Jane begon te giechelen, maar dat veranderde al snel in een gekreun om de aandacht die hij aan haar borsten gaf. Ze haalde haar hand door zijn haar en spoorde hem aan. Hij kuste in de richting van haar nek terwijl hij haar betastte.

“Ik zou je helemaal vermoorden als je probeerde het voorspel over te slaan,” gaf ze hees toe.

“Echt niet, dat is de helft van het plezier,” zei hij, terwijl hij haar blozende lippen opnieuw kuste.

Jane gleed met haar hand omhoog in Evan’s losse korte broek en vond meteen zijn stijve pik. Door met haar vingertoppen aan de kop te plagen, begon hij te trillen; Evan zuchtte, Jane giechelde. Wat Jane ook aan het doen was, het maakte hem overgevoelig. De manier waarop haar vingers zich om zijn schacht wikkelden, er zachtjes aan trokken, om vervolgens naar een andere plek te glijden en hetzelfde te doen. Ze voelde nattigheid op het topje van zijn pik en spreidde het uit over zijn hele eikel met slechts een vinger.

“Wat je ook aan het doen bent, het voelt geweldig,” vertelde hij haar met gesloten ogen.

Jane was blij dat ze al zo’n effect op hem had. “Ik speel er alleen maar mee, om je te plagen, dat is alles,” zei ze.

Toen ze naar beneden keek, merkte ze dat hij er net zo heet uitzag als hij aanvoelde. Zijn uiteinde stak uit de onderkant van zijn korte broek met de sterke contouren van de rest van de stam van vlees duidelijk zichtbaar door de stof. Ze overwoog even om hem te plagen met zijn schraal broekje, maar de gemakkelijke toegang was voor haar een grote opwinding. Het enige wat ze hoefde te doen was het beengat op te tillen tot aan zijn middel en het was voor haar onthuld.

“Nou, nou, gefeliciteerd Evan,” complimenteerde ze hem.

Evan rolde met zijn ogen. “Kom op, het is niet zoals een porno pik,” zei hij. Hoewel hij van zijn penis hield, werd hij heel vreemd verlegen en bescheiden als een meisje er iets over zei.

“Heb je geen porno van de Casting Couch gezien? De meeste van die kerels zijn beneden gemiddeld, denk ik, zodat ze de meisjes niet afschrikken. Die van jou zit er iets boven, maar niet te veel want dat is eigenlijk wel een dingetje voor sommige meisjes. Maar dit,” ze sloeg haar vinger en duim stevig om hem heen. “Je bent behoorlijk dik, en daar kijk ik het meest naar uit. Eerlijk gezegd wil ik wel eens zien hoeveel het weegt,” grapte ze half.

“Hé ik ben gewoon blij dat jij blij bent,” zei hij, in een poging haar analytische kant af te leiden.

“Oeps, ik praat te veel,” besefte ze, terwijl ze haar hoofd naar zijn schoot bracht.

Ze streek haar haar naar de andere kant, zodat ze zijn reactie kon zien en hij die van haar. Ze legde haar hoofd op zijn dijen en haar mond was nog maar een centimeter verwijderd van zijn pik. Haar tong stak uit om hem te likken, Evan’s mond opende zich maar er kwam niets uit. Dichterbij komend, zoog ze slordig aan de onderkant van zijn schacht, wat eindelijk een kreun van hem uitlokte. Ze likte nog een paar keer aan zijn lengte, plaagde het topje en trok zich toen weer terug.

“Je doet me een plezier terug, hè?” vroeg ze hem wellustig.

“Ik verheug me erop,” zei hij, wat zeer waar was.

Jane’s groene ogen fonkelden voor ze haar mond wijd opende en de eerste centimeters in zich opnam. Evan kreunde harder toen ze haar lippen om hem heen verstrakte en begon te zuigen. Haar vingers streelden lichtjes de rest van zijn lengte terwijl ze liefdevol op hem neerging. Ze ging langzaam en likte zijn schacht opzettelijk op de meest plezierige manieren. Hij was sneller hard dan verwacht; ze vroeg zich af of ze niet beter was in pijpen dan ze dacht.

“Je kunt het toch wel volhouden?” vroeg ze, terwijl ze even op hem pauzeerde.

“Ik kan het zo lang volhouden als je wilt, nog eens gaan, wat dan ook,” smeekte hij haar. Hij was vanaf dat moment de held van de 14-jarige versie van zichzelf.

Ze kroop topless op het zand tussen zijn benen, iets waarvan hij nooit gedacht had dat hij het geluk zou hebben het te zien. Ze hervatte haar streling, wachtte op oogcontact en hield hem in haar blik terwijl ze zich met hem bleef voeden. De manier waarop Jane hem aanstaarde met zijn pik in haar mond had hem gehypnotiseerd. Hij zwoer dat hij zichzelf harder voelde worden bij de gedachte dat ze neukte zoals ze pijpte; gracieus, sexy, erotisch, enz. Toen ze klaar was met zijn pik zo hard en nat te maken met haar speeksel als maar mogelijk was, deep-throated ze hem.

“Uh, uuhauuh,” kreunde hij, en maakte exact hetzelfde geluid de volgende 5 keer dat ze het daarna nog eens deed.

Zijn eikel die tegen de achterkant van haar keel stootte, wond haar nog meer op. Behoefte aan meer, trok ze zich terug om op adem te komen. Evan was gebiologeerd door een lange sliert spuug die nog steeds haar lippen met zijn lul verbond. Het tafereel werd alleen maar heter toen Jane er zoveel mogelijk van opving, het naar zijn schacht verplaatste en hem met haar vuisten in het rond spoot. Ze grijnsde om zijn geschokte uitdrukking.

Toen ze opstond, maakte ze de knoop en de rits van haar korte broek los en deed ze hem in een snelle striptease naar beneden. Ze schopte het uit op de stoel en poseerde voor hem om haar in zich op te nemen. Zonder te vergeten dat Evan had toegegeven dat hij verliefd op haar was, gaf het haar een vonk van opwinding dat ze hem iets gaf wat hij al jaren wilde. De blik op zijn gezicht vertelde haar dat ze er niet ver naast zat in haar veronderstelling. Maar toen Evan haar onder de gordel aankeek, schudde hij zijn hoofd alsof er iets grappigs aan de hand was.

“Serieus, wat als ik giechelde toen ik je lul zag?” vroeg ze, niet helemaal gek.

“Nee, nee ik hou ervan, het is gewoon iets anders. Je bijnaam, de hippie, ik heb me altijd afgevraagd wat dat betekende. Ik weet nog dat de eerste keer dat ik onder je armen keek, ik totaal verbaasd was dat er geen haar zat. Ik denk dat ik altijd dacht…” probeerde hij uit te leggen, maar hij werd verlegen op het einde.

“Je dacht dat ik een gigantische jaren ’70 struik had, nietwaar? Ben je teleurgesteld dat ik me scheer?” vroeg ze duizelingwekkend.

Evan grinnikte, “Dat is precies wat ik dacht, en nee, helemaal niet. Kom hier,” gebaarde hij naar zijn mond.

Jane’s ogen fonkelden van opwinding. Ze schopte de hare uit de weg en liep naar hem toe met haar benen aan weerszijden van zijn stoel. Evan wachtte nauwelijks tot ze haar evenwicht had gevonden voordat hij naar voren leunde en haar nattigheid likte. Jane zuchtte en pakte bemoedigend de achterkant van zijn hoofd vast. Ze kon zien dat hij er een kick van kreeg om haar te plezieren zoals zij hem plezierde.

De situatie werd daarna nog spannender toen Evan zijn vingers in haar stootte terwijl zijn tong aan haar clitoris likte. Terwijl ze tegen zijn gezicht aan kneep, beleefde ze een klein orgasme voordat ze van hem weg stapte. Ze stond daar een paar momenten, weer tot leven komend. Terug van waar ze was, keek ze naar haar doelwit voordat ze boven op hem hurkte. Met haar knieën naast zijn middel, richtte ze zijn paal op haar ingang terwijl Evan geduldig wachtte.

Zijn hoofd stootte naar binnen en zij draaide met haar kont in de lucht, hem met zich meevoerend. Hij hield van de manier waarop ze genoot van elke kleine stap van hun geheime ontmoeting. Toen ze klaar was met spelen, richtte ze zich op en gleed steeds een centimeter of twee naar beneden langs zijn vlees. Ze kreunden allebei tijdens het proces tot Jane op zijn schoot zat met hem diep van binnen begraven. Hij wachtte tot ze aan hem gewend was en streelde zachtjes haar flanken ter ondersteuning.

Uiteindelijk begon ze heen en weer te schommelen. Evan duwde zich zachtjes in haar toen ze naar voren kwam, tot haar grote tevredenheid. Toen ze eenmaal aan hem gewend was, glimlachte ze even voordat ze voorover leunde en hem kuste. Zijn handen waren overal en voelden haar lichaam bewegen met de vloeiendheid van een buikdanseres, maar dan 100 keer beter. Jane neukte absoluut zoals ze pijpte.

Elke beweging die ze maakte was opzettelijk en plezierig voor beiden; Evan was nog nooit geneukt met zo’n doel en behoefte. Hij kon haar tepels maar even plagen voordat ze de kus beëindigde en achterover leunde. Evan gromde bij de manier waarop haar kutje dreigde zijn lul eraf te trekken. Jane bevroor en keek naar zijn reactie terwijl ze hem nog meer met haar wanden samendrukte.

“Fuck, dat voelt en ziet er zo goed uit,” briesde hij uit, terwijl hij wenste dat hij het tafereel opnam.

“Fuck yeah it does,” beaamde ze, terwijl ze nog meer kneep.

Toen ze klaar was met pronken schoof ze haar benen naar voren zodat ze kon staan terwijl ze op haar hurken op hem zat. Hij verliet haar niet terwijl ze zich met haar schede vasthield. Terwijl ze haar handen zachtjes om zijn nek legde, begon ze hem opnieuw te neuken. Evan was officieel op de bank gaan zitten terwijl zij hem bereed en zijn lid gebruikte om zichzelf te plezieren. Jane kreunde harder, langer en vaker; al blij dat ze doorgingen tot in de nacht.

“Neuk, oh neuk Evan. Neuk me, ik hou van je pik,” kreunde ze uit voordat een hoge gil uit haar mond schoot.

Evan herinnerde haar er bijna aan dat geluid over water draagt, maar hij genoot zo van haar dat hij het achterwege liet. In de volgende 20 seconden leunde Jane weer voorover op haar knieën, giechelde even en begon hem toen plotseling doelbewust te berijden. Ze steunde op zijn borst en golfde woest op hem. Evan sprong terug in het spel en beukte tegen haar op de heerlijke geluiden van smakkend vlees. Een hand hield haar bij de heup vast terwijl de andere met haar tepels speelde, en haar bewegingen voor hem liet werken.

“Je kunt…weer…toch?” pufte ze.

“Ja, waar-“

“In mij…Het is goed,” zei ze.

“Weet je het zeker,” vroeg hij, biddend dat zij het was.

“Uh huh,” zei ze, half lachend.

Tot haar verbazing begon Evan haar van onderen te neuken. Hij greep haar bij haar heupen en hield haar stil terwijl hij erop los beukte. Terwijl ze hem zijn gang liet gaan, kneep en trok ze aan haar tepels, terwijl ze regelmatig spinde en kreunde. Zonder waarschuwing dwong Evan haar naar beneden te gaan en kwam in haar klaar. “Fuck!” schreeuwde ze luider dan wat dan ook tevoren toen haar meest intense orgasme sinds lange tijd door haar heen scheurde.

Evan liet een lange onophoudelijke kreun horen toen hij tegelijkertijd diep in haar klaarkwam. Zijn orgasme deed de kracht van het hare alleen maar toenemen terwijl ze vloekte, gilde en gilde bovenop hem. Jane schommelde langzaam toen ze beiden klaarkwamen voordat ze bovenop hem in elkaar zakte. Evan sloeg zijn armen om haar heen toen ze klaarkwam. Toen Jane voelde dat haar energie terug begon te komen, ging ze rechtop zitten en tilde ze zich van hem af. Ze ging weer zitten met haar kutje tegen hem aan en zijn sperma druipend op zijn ballen.

“Dat heeft zeker mijn neukplek geraakt,” verzekerde ze hem.

“De mijne ook, tenminste een waarvan ik niet wist dat ik die had,” zei hij.

Naar beneden kijkend begon ze haar nattigheid tegen zijn nauwelijks zacht geworden lid aan te wrijven. “Je wilt toch nog wel een keer?” vroeg ze.

“Als ik maar één nacht met je krijg, zal ik ervoor zorgen dat hij telt,” beloofde hij, terwijl hij voorover leunde om haar te kussen.

Evan doofde het vuur met zand en modder terwijl Jane haar kleren bij elkaar zocht. Tijdens de zomer stond de maan ’s nachts in de perfecte positie om Evan’s plek te verlichten. Ervoor zorgend dat het vuur niet opnieuw zou ontbranden, keek hij hoe Jane’s naakte lichaam zich bewoog in het maanlicht.

Ze stond op het punt haar vest weer aan te trekken toen hij iets te hard riep: “Niet doen!”

Jane bevroor met een arm in haar vest toen Evan in lachen uitbarstte, zich herinnerend dat hij een beetje high was, en een beetje aangeschoten, samen met het beleven van een kleine fantasie. Jane sloot zich bij hem aan, wetend wat hij doormaakte aangezien ze alle drie zelf voelde.

Toen hij gekalmeerd was stelde hij voor: “Laten we naar mijn huis gaan.”

Jane overwoog het, duidelijk open voor het idee. “Zou iemand ons zien?”

“Ik betwijfel het. Trouwens, is dat niet de bedoeling?” overtuigde hij haar.

Jane deed alsof ze erover nadacht en keek om zich heen om er zeker van te zijn dat ze al haar spullen had. Toen ze klaar was riep ze: “De laatste onderaan!” ze sprintte naar de boom, dook weg en verdween.

“Shit!” zei hij, terwijl hij achter haar aan holde.

Evan haalde haar in bij de deur naar de trap. Hij gaf haar een klap op haar lekkere blote kont als afleiding, Jane draaide zich om, maar hij sprong de andere kant op. Van achteren komend, tilde hij haar op in zijn armen en draaide haar rond. Toen hij haar weer neerzette, keek hij haar aan en stak zijn tong direct in haar open mond. Jane was verloren in zijn speelsheid, en onvoorbereid op het moment dat hij zich los trok, de deur opende en de trap op rende.

“Oneerlijk!” schreeuwde ze, luider dan ze wilde. Toen ze zich realiseerde dat ze nog steeds naakt was en zijn sperma langs haar benen droop, rende ze hem achterna.

Toen ze als tweede aankwam, zei hij: “Sorry, ik wilde deze keer echt bovenop liggen.”


Twee dagen nadat de nieuwbakken vrienden seks hadden gehad, meerdere keren, slaagden ze erin om alles bij het oude te houden. Af en toe keek de een de ander samenzweerderig aan, alsof ze ergens mee waren weggekomen. Voor het grootste deel, waren ze nog hechter geworden, als vrienden. Evan vond dat ze nu zelfs ’s avonds met elkaar om konden gaan zonder verwachtingen. Hij nodigde haar uit om na het werk naar zijn appartement te komen om een film te kijken en wat bij te komen.

Jane grapte dat het een Netflix & chill scenario zou zijn, waarop hij zei dat hij HBO had en dat er dus geen druk zou zijn. Ze had zijn repliek bijna niet gehoord, maar toen ze klaar was met lachen, nam ze de uitnodiging graag aan. De twee gingen uit elkaar, zoals twee vrienden die niets van plan waren dat zouden doen, maar het werd nog steeds opgemerkt door vele paren ogen in de dubbele cijfers in het Lake House. Het was vooral Lisa die de subtiele veranderingen in hun relatie opmerkte. Niet dat ze er een mening over had; ze was alleen nieuwsgierig of ze zagen wat er gebeurde.

Nadat ze allebei gedoucht hadden, klopte Jane op zijn deur. Evan deed open, ze droeg een korte broek en een tanktop. Zij had haar haar in een paardenstaart, droeg een extreem korte broek en een iets groter tanktopje. Haar outfit zag eruit alsof het gekrompen was in de was, dus natuurlijk kon hij zijn ogen niet van haar afhouden.

“Eh, hoi,” zei ze, terwijl ze haar amusement verborg.

“Hé, je ziet er echt schattig uit,” merkte hij op, terwijl hij haar nog steeds bekeek.

“Down boy, dit zijn gewoon mijn slaapkleren. Ik wilde het comfortabel hebben voor onze filmavond,” loog ze, aangezien ze altijd naakt sliep.

Jane nam plaats aan het eind van zijn bank en krulde zich meteen op. Ze voelde zich net een klein meisje dat laat opblijft om met haar vader of broers een horrorfilm te kijken. Het was een bewijs van hoe op haar gemak ze zich voelde bij Evan en ze gebruikte het om hem als een broer te zien, zodat ze niet in de verleiding zou komen om hem anders te behandelen. Evan deed het licht uit en kwam bij haar zitten aan de andere kant van de bank. Ze wierp een blik op hem, besefte dat hij probeerde de dingen PG te houden, en prees hem daar zwijgend voor.

Desondanks zei ze: “Waarom zit je helemaal daar? Kom naast me zitten. Het is niet zo dat we per ongeluk seks gaan hebben.”

Evan wierp haar een blik toe alsof dat precies was wat er ging gebeuren. Hij zag haar voeten begraven in de kussens van de bank. “Ah ha, ik weet wat je van plan bent. Je wilt me gewoon dichtbij hebben zodat je je koude voeten in mijn kont kunt duwen,” beschuldigde hij.

Jane deed haar uiterste best om niet te glimlachen en het lukte haar voor een paar seconden voordat ze instortte. “Ga je nog bewegen of niet,” zei ze, terwijl ze terugkeek naar de tv, in een poging haar rood wordende gezicht te verbergen.

Er was iets met Jane: telkens als hij dacht dat hij de overhand had, nam ze die terug met een kleine opmerking of beweging. Ze daagde hem voortdurend uit, wat hij niet kon ontkennen dat hij het leukste aan haar vond. Zwijgend schoof hij naar de middelste zitplaats, ze schoof onmiddellijk haar blote voeten onder zijn dij en staarde hem aan als: “Ja, dat klopt, ik heb het gedaan.”

Haar leedvermaak negerend, vroeg hij: “Waar heb je zin in?”

“Eh, nog niet zeker. Kijk eerst eens wat er op de filmkanalen is.”

Hij opende de gids en al snel nadat hij hem had gezien, vroeg Jane: “Ooo, Wild Things! Ik hou van die film. Ik heb hem in jaren niet gezien.”

Evan keek haar aan alsof ze gek was. “Dat meen je toch niet?” zei hij, haar met zijn ogen smekend.

“Vind je die film niet leuk?” vroeg ze, het punt volledig missend.

“Nee, ik vind het lekker. Het is een oude favoriet van me.” Eentje waar hij zich al heel vaak op had afgetrokken. Hij gaf het op en startte de film opnieuw.

Zodra de themamuziek begon, besefte Jane haar fout. Die film had haar als kind al bloedgeil gemaakt en hij had vast een nog sterker effect op Evan gehad toen hij dat ook was. Ze beredeneerde dat ze allebei volwassen waren en dat vrienden best samen naar een half-vieze film konden kijken. Het bleek allemaal in hun hoofd te zitten, naarmate ze meer in de film kwamen begonnen ze allebei grapjes te maken over verschillende onderdelen, omdat ze hem al zo vaak gezien hadden. Ze waren er zo vertrouwd mee dat ze allebei griezelig stil werden toen de FFM triootjes scene steeds dichterbij kwam.

Matt Dillon kwam terug in zijn hotelkamer en Jane keek meteen naar Evan. Toen hij de beweging vanuit zijn ooghoek zag, keek hij naar haar. Haar uitdrukking was leeg, maar ze opende haar benen en bracht haar linkervoet naar de bovenkant van zijn dij. Het was Evan’s zet, hij bracht zijn hand naar haar kuit en raakte haar huid lichtjes aan. Als antwoord schoof zij haar voet verder in zijn schoot; zijn hand ging instinctief langs haar knie omhoog naar haar dij.

Jane draaide haar hoofd terug om naar het heetste deel van de film te kijken toen Evan zijn hand tot aan de rand van haar heuveltje liet glijden. Haar short was zo klein dat hij de helft van haar spleetje al kon zien en omdat ze hem nog niet had tegengehouden, duwde hij zijn vingers in haar spleetje. Jane zuchtte, opende haar benen meer voor hem en zocht zijn pik met haar voet. Evan vingerde haar terwijl Jane hem hard maakte met haar voet in zijn short, terwijl ze hem met haar tenen streelde. Het tafereel was voorbij, en beiden stopten om de ander aan te kijken.

“Een laatste keer, en dat is het,” wist Jane te zeggen voordat Evan haar tackelde. Jane giechelde telkens als ze niet bezig was hem te zoenen tot hij zich een weg naar binnen had weten te banen. Het was niet langer een lachertje toen Evan haar neukte, daar op zijn bank. Ze lieten het er niet bij zitten gedurende de volgende 57 minuten, met 5 positiewisselingen. Jane viel in slaap bovenop Evan voor ongeveer 2 uur voordat ze wakker werd, hem bedekte met een deken, en terug sloop naar haar kamer.

De volgende ochtend laat, kwam Jane naar beneden om te ontbijten, zoals gewoonlijk. Evan was nog steeds aan het wakker worden, en gebruikte koffie om het proces te versnellen. Jane glimlachte seksueel naar hem, nauwelijks verbergend wat ze deden. Evan grijnsde naar haar en concentreerde zich weer op zijn bord. Het ontbijt verliep normaal, totdat Mike en Lisa aankondigden dat ze naar een markt gingen en Evan en Jane alleen achterlieten.

“Hé Evan, kun je na het ontbijt even naar mijn laptop in mijn kamer komen kijken? Hij wil om een of andere reden niet aan gaan.” vroeg Jane terloops, terwijl ze haar maaltijd afmaakte.

“Ik weet niet zoveel van laptops, maar ja, ik kan er wel even naar kijken. Kun je hem niet hierheen brengen?” vroeg hij onwetend.

“Nope, dat kan ik niet want hij is superzwaar,” zei ze, terwijl ze met haar voet onder de tafel tegen zijn knie duwde om zijn volledige aandacht te krijgen. Toen ze eenmaal oogcontact had, zei ze: “Wil je met me mee naar mijn kamer, me helpen mijn LAPtop aan te zetten, die ik niet eens mee naar het meer heb genomen?”

Hij staarde haar nog een paar seconden aan, want hij was nog niet zo lang geleden wakker geworden. Het lampje ging branden, Evan dook op van de eetkamertafel en rende naar de trap.

Jane lachte om zijn bereidheid om plezier te maken en haastte zich achter hem aan. “Hé, je weet toch dat je mij ook een beetje nodig hebt om dit te doen, hè? Wacht even,” riep ze hem na.


De volgende dag betrapte Jane Evan bij Mike vlak voordat hun diensten begonnen. “Hé, kunnen we vanavond chillen. Als je vrij bent natuurlijk,” vroeg ze.

“Ja tuurlijk, heb je iets in gedachten?” vroeg hij, hopend dat het een voortzetting zou zijn van wat ze ‘nog niet’ hadden gedaan.

“Ja, eigenlijk dacht ik dat we onze regels nog eens moesten doornemen,” zei ze zeker van zichzelf.

“Oké,” zei hij, terwijl hij erover nadacht. “Bedoel je met de regels nog eens doornemen, dat we seks kunnen blijven hebben, of dat we moeten stoppen,” fluisterde hij, aangezien Mike en Lisa in hun slaapkamer vlakbij waren.

Jane besloot hem een voorproefje te geven van haar besluit. Ze keek langs hem heen om er zeker van te zijn dat Mike’s slaapkamerdeur gesloten was voordat ze op haar tenen ging staan om hem sensueel in zijn nek te kussen.

“Ik wil absoluut”…kussen… “Niet”…likken… “Stoppen.” Ze eindigde met nog een paar seconden aan zijn nek te zuigen.

Toen ze van hem weg stapte, was hij stomverbaasd over hoe ze er volkomen onaangedaan uitzag door de manier waarop ze hem zo gemakkelijk had verleid.

“Laten we na sluitingstijd afspreken in de bar. Ik heb de sleutels, dan kunnen we wat drinken terwijl we wat dingen bespreken,” deelde hij haar mee.

“Klinkt goed,” bevestigde ze opgewonden.

Later liep Jane het huis binnen om Evan al aan de bar te zien zitten, want dat was het enige licht dat brandde. Hij draaide zich om en zag haar in een klein zwart tanktopje en haar korte zwarte rokje van het werk. Ze haalde haar hand door haar haar en duwde het uit haar gezicht, zoals ze vaak deed. Jane gaf hem een blik die zoveel seks uitstraalde dat hij zich afvroeg hoe een man haar in godsnaam kon bedriegen. Ze liep vlak langs hem heen, naar de andere kant van de bar, pakte een fles Jameson en zette die voor hem op de bar.

Evan nam de vrijheid om een glas voor haar te vullen. Toen ze hem naderde en weer om de bar heen liep, draaide hij zich op zijn kruk om haar haar drankje aan te reiken. Ze nam er een slok van, zonder een spier te vertrekken, en stapte tussen zijn benen door om het glas weer op de bar achter hem te zetten. Evan legde instinctief zijn handen op haar blote zij en dat leek de juiste zet te zijn toen Jane naar hem toe bewoog en hem hartstochtelijk kuste. Ze beëindigde de kus zonder een woord te zeggen en ontsnapte gracieus aan zijn omhelzing om in één vloeiende beweging op de bar te klimmen en te gaan zitten.

Ze kruiste haar benen, blij dat hij ernaar staarde. “Zo, ik denk dat ik eindelijk klaar ben om je hele ‘zomer hookup mentaliteit’ ding over te nemen. Ik weet dat we samenwerken en dat was vroeger mijn grootste probleem. Maar, we zijn deze zomer echt close geworden en ik wil onze vriendschap daarna zeker behouden,” begon ze.

“Maar je verandert in een pompoen waar ik geen seks mee kan hebben als we weer naar huis gaan,” maakte hij voor haar af.

“Pompoen klinkt niet erg vleiend, maar ja, zo ongeveer,” bevestigde ze. Ze leek maar een klein beetje nerveus dat hij nee zou zeggen, toen ze vervolgde: “Kun je dat aan, bijvoorbeeld het einde van de zomer uitzetten?”

Evan sloot zijn ogen om niet meegesleept te worden door de aanblik van haar toen hij het bedacht. Aan de ene kant was haar kutje als magie voor hem; hij liet de gedachte achterwege omdat het alleen maar afleidde van het punt. Natuurlijk wilde hij de hele zomer blijven neuken en hij wilde, nog meer, vrienden met haar zijn nadat hij haar beter kende. Het zou nooit ongemakkelijk hoeven te zijn, want hij was bevriend geraakt met heel wat meisjes met wie hij in het verleden seks had gehad. Bovendien was de kans dat ze na hun terugkomst weer seks zouden hebben, ‘nog maar een keer’, vrij groot.

“Ja, ik doe mee,” zei hij tegen haar.

Hij reikte naar haar dijbeen, trok eraan zodat ze haar benen over elkaar zou doen. Dat deed ze en hij tilde hem boven zijn hoofd, haar enkel op zijn schouder steunend. Hij zag dat ze geen slipje droeg tijdens de beweging en de blik op haar gezicht vertelde hem dat ze tevreden was met zichzelf. Hij greep naar haar zij en schoof haar voor hem. Ze opende haar benen voor zijn gezicht, meer dan tevreden met de manier waarop hij haar behandelde.

“Dus dit samenzijn is exclusief tussen ons?” vroeg hij, terwijl hij zijn vingers langs haar dijen liet glijden.

“Je kunt nog steeds doen wat je wilt met wie je wilt,” zei ze tegen hem. Zijn handen waagden zich verder, onder haar rok; ze stond toe dat hij haar verleidde. “Ik ben goed met jou, comfortabel bedoel ik, dus ik zie geen noodzaak om ergens anders te kijken,” vervolgde ze.

Tenslotte drukte hij zijn vingers tegen haar spleetje, Jane liet een zachte kreun horen. “Ben je je slipje vergeten, of ging je er gewoon van uit dat ik ja zou zeggen?” vroeg hij.

Haar ogen waren gesloten en ze glimlachte om de manier waarop hij plaagde. “Misschien heb ik gewoon besloten dat ik geen ondergoed meer zou dragen in jouw buurt,” probeerde ze hem terug te geven. Het leverde haar zijn vinger op die om haar clitje cirkelde. “Aha, mm, ik heb het gevoel dat je me beloont voor goede antwoorden,” raadde ze. Ze voelde hoe ze zich openstelde voor zijn vingers, een welkome indringing.

“Ik zou me er echt niet goed bij voelen om achter andere meisjes aan te gaan als ik een extreem sexy en geile vriendin als jij naast me heb,” gaf hij toe.

“Ik hoopte eigenlijk dat je dat zou zeggen. Ik beloof je dat ik je bezig zal houden,” zei ze, terwijl ze haar kont naar de rand van de bar bewoog en tegelijkertijd zijn vingers dieper naar binnen zoog.

Evan grijnsde breed naar haar voordat hij haar rokje optilde en op haar clitje dook.

“Oh fuck,” verklaarde ze luid, echoënd door het lege restaurant.

Haar voeten werden in zijn schouders gedrukt en haar linkerhand steunde tegen de bar. Haar rechterhand trok hem aan zijn haar en drukte zijn gezicht tegen haar klit terwijl ze hem bereed. Zijn vingers pompten in en uit terwijl hij voortdurend haar clitoris zocht terwijl ze op hem stuiterde. Na een paar minuten stopte Jane met bewegen en liet hem zich direct op haar richten. Dat was het, ze kwam klaar op de bar, wat het alleen maar heter maakte.

“Ik wil dat je me nu neukt,” zei ze met een mengeling van positieve emoties.

Hij zorgde ervoor dat ze haar evenwicht kon bewaren, stond op en pakte haar weer op aan haar zij en zette haar op dezelfde kruk. Evan trok al zijn kleren voor haar neus uit voordat hij zijn mannelijkheid naar binnen liet glijden, terwijl hij haar net zo hard nodig had. Ze hield hem recht toen hij naar binnen drong, en snel genoeg neukten ze elkaar daar met overgave. Daar ging Evan weer, haar geile redding. Als iemand dacht dat het afgezaagd was toen Evan dacht dat Jane’s poesje magisch was, dacht zij dat zijn lul het geneesmiddel was.

Jane leunde met haar rug tegen de bar, zich vasthoudend aan de kruk, terwijl Evan haar dijen openhield. Hij barstte schokkend uit en kwam klaar in haar. Terwijl hij zijn paal in haar liet zitten, had Jane, wat ze later dacht, een “kortstondige buitenlichamelijke ervaring”. Toen ze terugkwam, reageerde Jane door praktisch op hem te klimmen en haar ledematen om hem heen te slaan. Evan ging mee, hield haar bij haar billen vast en neukte zo hard als hij kon in haar.

Hij hield het maar een paar minuten vol in die positie, omdat het zijn kracht snel uitputte. Hij schopte een stoel naar buiten, trok zich uit haar terug en zette haar erop neer. Jane had haren tegen haar gezicht geplakt na de dierlijke neukpartij, wat haar alleen maar op een idee bracht. Zonder op te staan, omdat ze nog niet zeker wist of ze dat wel kon, gleed ze haar rok uit. Haar scheenbenen zouden haar er de volgende dag om haten, maar toch draaide ze zich om en knielde op de houten stoel, haar kont aan hem presenterend.

Nog steeds, zonder woorden, drukte Evan zich weer in haar. “Mhm ja, vul me,” spinde ze bij de terugkeer van hem die haar kut weer uitrekte. Snel kwamen ze in een gestaag, plezierig ritme. Al snel keek ze om en zei: “Neuk me zo hard als je kunt, ik kan niet veel meer hebben.”

Hij was haar dankbaar, want hij zou waarschijnlijk flauwvallen nadat hij was klaargekomen. En wat een kampioen was hij toen hij midden in het Lake House in haar stootte; het geluid van zijn kloten tegen haar kont galmde door de leegte. Jane had eigenlijk een aaneenschakeling van orgasmes, de een na de ander. Ze voelde hoe hij nog dikker werd voordat hij haar probeerde te waarschuwen.

“Jay…uh, kom,” brabbelde hij.

Ze had het door, trok hem uit haar en draaide zich om om te gaan zitten. Ze liet zich op zijn knop vallen met haar mond wijd open als een roofdier. Hij zou zich hebben teruggetrokken als het resultaat niet zo plezierig was geweest. Ze hield haar handen op haar rug en befte hem woest; Jane hoopte dat hij niet zou vragen hoe ze wist dat hij dat lekker vond. Hij begon te kloppen in haar mond, dus greep ze hem vast alsof hij een brandslang was die op het punt stond aan te gaan.

“Ah, uh, fuck,” brabbelde hij.

Het beste wat hij op dat moment kon zien was dat Jane hem koortsachtig bewerkte, naar hem opkeek en met haar ogen om zijn zaad smeekte. Hij gaf het aan haar en vulde haar mond op zicht. Haar ogen waterden een beetje, maar hoeveel hij ook spoot, ze slikte het door, nooit van hem wegkijkend.

Toen hij klaar was, liet ze hem met een plop naar buiten komen om op adem te komen. Ze keek weer naar hem op, opende haar mond om iets te zeggen, maar keek in plaats daarvan naar beneden. Hij wilde haar net vragen wat toen ze hem weer in haar mond nam en er zachtjes aan zoog. De manier waarop ze het deed was zo liefdevol dat het niet eens te gevoelig aanvoelde. Zijn benen begaven het voordat ze klaar was.

“Jane, ik moet zo nodig gaan zitten,” smeekte hij haar.

Ze liet hem lachend uit haar mond vallen, zodat hij dat ook kon. Ze zaten daar nog een paar minuten en lachten elkaar uitbundig toe. Niet veel later trokken ze zich terug in Evan’s bed en vielen samen in slaap.


Ze waren allebei verloren in de kalmte tussen hen, want het enige wat hen leek op te winden was elkaar tegen het lijf te lopen in een kamer alleen. Jane’s nieuwste mantra werd ‘Ik zal geen gevoelens voor Evan krijgen’ terwijl ze het perspectief van de zomerse flirt aannam dat hij haar had geleerd. Lisa en Mike zagen meteen dat Jane stiekem naar Evan’s appartement ging, of dat Evan deed alsof hij niet wakker was geworden in Jane’s kamer. Ze waren duidelijk te veel met elkaar bezig om te beseffen dat de dingen snel verhit raakten.

Augustus

Met nog een maand van Jane’s laatste zomervakantie te gaan, voerde ze nog een laatste regelwijziging door met Evan. Ze neukten al als konijnen waar en wanneer ze maar konden, maar toch miste Jane nog iets. Ze wilde dat hij haar behandelde zoals hij Rachel behandelde; als een zomervriendinnetje. Toen ze hem de valse toestemming gaf om geen andere afspraakjes door te geven, hadden ze allebei de waarschuwingssignalen moeten opmerken. Aan Evan’s kant dacht hij niet aan andere meisjes en aan Jane’s kant, als hij haar dat niet precies had verteld, zou ze boos zijn geweest.

Toen Jane de diepten van hun relatie bleef veranderen, kon Evan het niet helpen maar dacht dat het zich ontwikkelde tot iets meer. Geen van beiden wilde het einde noemen, ze concentreerden zich alleen op de momenten die ze samen hadden. Hij stond zichzelf niet toe te fantaseren over wanneer ze weer naar huis zouden gaan, helemaal niet. Zelfs niet toen een paar dagen nadat ze thuis waren gekomen, Jane de regels weer zou veranderen, wat betekende dat ze samen zouden zijn.

Aan de andere kant dacht Jane niet aan een tijd na de zomer. Wat-als kwam in haar hoofd op en ze dwong ze weg. Evan kreeg er een kick van om meisjes zich goed te laten voelen op vakantie en hij was zeer getalenteerd op dat gebied. Jane verdiende het om goed behandeld te worden en als Evan bereid was om zijn diensten aan te bieden, waarom zou ze die dan niet accepteren. Ze mocht hem zo graag dat ze wist dat ze nooit misbruik van hem zou kunnen maken; zeker niet als ze hem gaf wat hij graag terug wilde.

Eén voor één nam hij haar mee naar alle geheime plekjes rond het meer die hij kende. Ze slaagden er altijd in om op een of andere manier seks te hebben op elke plek, ongeacht hoe openbaar, of tijdens de dag het was. Jane was de eerste om te suggereren dat ze zijn plekjes omdoopten, wat hem nog meer hoop gaf dat het betekende dat ze volgende zomer weer bij elkaar zouden komen. Werknemers en stamgasten plaagden hen openlijk over hun ‘vriendschap’, de helft van de tijd was hun reactie daarop weg te glippen en weer te neuken, natuurlijk. Mike was een van de weinigen die kon vertellen wat Evan dacht, hij was meer bezorgd over het handjevol beschermende vrouwen die voor hem werkten en die Jane uit elkaar zouden scheuren als ze afweek van waar ze naar handelde.


Op donderdag 30 augustus, had Evan bijna geen tijd meer. Hij klopte op de deur van Mike’s kantoor en wachtte op toestemming om naar binnen te gaan. Die kreeg hij, hij liep naar binnen en sloot de deur achter zich. Evan keek Mike aan alsof hij wist waarom hij daar was.

“Hallo, kan ik u helpen?” vroeg Mike, terwijl hij met een hand rondzwaaide om hem uit zijn gedachten te halen.

“Ik zag dat Jane tot morgen vrij was. Ik wilde haar ergens mee naartoe nemen dus; mag ik vanavond vrij?” vroeg Evan, hopend dat er geen vragen gesteld hoefden te worden.

Mike keek hem nieuwsgierig aan, opzettelijk langer om zijn neefje nerveus te maken. “Weet je, iedereen die er toe doet heeft gemerkt dat jullie elkaar op het werk aankijken met ‘neuk me’ ogen. En ik weet niet hoe vaak Lisa of ik een van jullie naar de kamer van de ander hebben zien sluipen,” sneed hij door de onzin heen.

“Hebben wij de regel gebroken?” vroeg Evan, wetend dat ze dat niet hadden gedaan.

“Nee, die regel was om te voorkomen dat je een vriendin mee zou nemen naar je werk die je 2 weken later zou afsnauwen omdat een meisje in bikini je had bekeken. De regel was speciaal om te voorkomen dat er drama zou ontstaan. Maar jij en Jane lijken geen problemen te hebben, nog niet,” zei hij onheilspellend.

Evan rolde met zijn ogen, “Goh, wat heeft dat te betekenen,” vroeg hij sarcastisch.

“Evan, je vindt dit meisje leuk. Ik weet het, een paar anderen ook. Sommige van diezelfde mensen, waaronder ikzelf, denken dat uit de manier waarop Jane zich rond jou gedraagt, zij misschien hetzelfde voelt. Ik vraag alleen maar wat er aan de hand is.” vroeg Mike, die alleen maar naar hem omkeek.

Evan overwoog de vraag kort. Omdat hij geen reden zag om te liegen, zei hij: “Ik vind haar wel leuk, heel leuk. Weet je, we kenden elkaar eerst nauwelijks, maar nu ik haar ken, wil ik haar niet meer kennen. Ik denk dat zij dat ook niet wil. Ze heeft de regels al drie keer veranderd, waarom zou het thuis niet doorgaan. In hemelsnaam, ik kan 10 minuten naar haar huis lopen voor een booty call.”

Mike lachte, “Ik weet zeker dat je dat zou kunnen, maar je ontwijkt nog steeds een zeer belangrijke lokale regel,” herinnerde hij hem.

“Ik weet het, ‘iedereen kan veranderen met de seizoenen’. Dus als Jane weer zo’n trut wordt als ik dacht, mag ik dan vannacht de boot lenen en vanavond vrij?”

Anderhalf uur later zaten Evan en Jane in Mike’s boot op weg naar de verrassingslocatie. Het enige wat Jane wist was dat ze ergens zouden overnachten en dat was voor Evan zeker een big deal.

“Hé, moet je dat eilandje eens zien,” zei Evan tegen haar. Ze sprong naar de voorkant van de boot in haar sexy kleine gestreepte hennepbikini die ze in een van de plaatselijke winkels had gekocht.

“Kunnen we het snel gaan verkennen, of zitten we op een tijdlijn?” vroeg ze, bijna kinderachtig.

Achterom kijkend zag Jane die tevreden grijns waar ze zo van was gaan houden, zich realiserend dat het eiland hun bestemming was. Ze sprong op hem en stak haar tong in zijn mond, dolgelukkig met de verrassing. Hij dreef de boot naar een kleine open plek op het eiland nadat hij haar had losgemaakt. Ze bonden de boot vast aan een paar bomen om er zeker van te zijn dat ze niet zouden stranden. Jane volgde terwijl ze hun spullen naar een plek droegen die hij al had uitgezocht.

Het eiland was de beste verrassing die Jane ooit had gehad. Helemaal verlaten, ze hadden het helemaal voor zichzelf. Ze vroeg zich af of het wel legaal was, waarop Evan antwoordde dat hij persoonlijk de sheriff had gebeld om hem ervan op de hoogte te stellen dat hij daar zou zijn, wat nog meer indruk op haar maakte. Ze zetten het kamp op, verzamelden brandhout voor de vuurplaats die er al was, en gingen uiteindelijk snel in de tent liggen.

Nadat ze hun eetlust hadden opgewekt, maakte Evan hun avondeten klaar: biefstuk, aardappelpuree en sperziebonen. Jane wist dat hij al zijn troeven voor haar had uitgespeeld. Het beste van die avond was misschien wel de manier waarop Evan deed alsof het niet de laatste keer zou zijn dat ze zo’n romantische avond samen hadden. Ze kon zien dat zijn ogen de waarheid kenden, dus drong ze niet aan.

Het was donker tegen de tijd dat ze vol waren. De open plek waar ze kampeerden gaf een mooi uitzicht op de hemel als je het vuur goed genoeg tegenhield. Een grote deken was over de grond en een omgevallen boom gelegd, Evan zat op de boomstam met Jane op de grond naast hem. Liefde voor classic rock was een ander ding dat ze deelden, laag genoeg draaiend zodat ze elkaar konden horen praten. Ze dronken, ze rookten, en ze schoten de shit; tijden als deze waren precies wat geen van hen wilde verliezen.

“Ik denk dat ik er ben,” kondigde Jane aan met een goofy glimlach.

“Ik ook,” beaamde Evan met een soortgelijke blik.

Ze refereerden aan dat punt na een paar biertjes, en genoeg gerookt te hebben, waar je je comfortabel geweldig voelde. Ze waren het er ook over eens dat het hen beiden erg geil maakte. Evan woelde met zijn vingers door haar haren, wetende dat ze net een krolse kat was als hij dat deed. Ze toonde haar waardering door haar hoofd op zijn dij te laten leunen terwijl ze hem een kuit/been massage gaf. Jane genoot zo van de aandacht die hij gaf dat ze haar hand in haar korte broek liet glijden.

Ze begon lichtjes te kreunen, Evan keek verbijsterd toe door de wending van de gebeurtenissen. “Was je vergeten dat ik hier was?” grapte hij.

“Nee, jij bent de reden waarom. Ik denk dat het betekent dat ik me echt op mijn gemak voel bij jou. Doe je broek uit,” eiste ze hees.

Evan stond recht en trok zijn short naar beneden, hij legde hem over de met deken bedekte boomstam om hem hopelijk zachter te maken. Jane ging weer zitten en leunde met haar hoofd tegen zijn dij terwijl ze haar eigen short tot op haar dijen trok. Toen ze wist dat Evan kon toekijken, haakte ze haar andere arm onder zijn been en greep zijn slappe lid. Jane plaagde haar spleetje met haar ene hand terwijl ze hem tegelijkertijd met haar andere hand vastpakte. Het was ongelooflijk opwindend om te zien hoe zijn hoofd steeds terugdeinsde naar haar vingers die in haar verdwenen en hoe zijn pik tot hardheid werd geplaagd.

Ze leunde met haar hoofd achterover om naar hem op te kijken en zei: “Verdomme, dit is zo heet.”

Evan glimlachte naar haar. “Je zou het moeten zien van waar ik zit,” antwoordde hij.

Jane schonk hem een ondeugende grijns en zei: “Geen zorgen, ik ben op weg naar boven.”

Daarmee trok ze haar korte broek helemaal uit voordat ze onhandig onder zijn been door klom om tussen hen in te komen. Evan grinnikte om haar speelsheid, tot hij voelde hoe haar tong zijn ballen likte, waardoor het een zucht werd. Ze zoog ze naar binnen en rolde ze rond in haar mond, waardoor hij een kreun slaakte. Toen ze klaar was met zijn zak, sloot ze haar ogen met hem terwijl ze haar tong van de basis naar de top sleepte. Bovenaan spuwde ze op zijn staaf voor ze haar lippen er rond draaide en langzaam naar beneden ging.

Na anderhalve maand bleven ze allebei harder werken om de ander te behagen. Jane gaf toe dat Evan haar beste kopspel kreeg omdat hij het verdiend had. Daar op de boomstam was het niet anders, slobberend op zijn lid, naar hem opkijkend zo vaak als ze kon. Al snel probeerde ze hem helemaal door te slikken, zoals ze al vanaf het begin had willen doen. Ze had hem al veel beter in haar keel gekregen, maar ze zou nog wel een paar weken moeten oefenen; voor hem was het meer bewijs dat ze door zouden gaan.

Evan’s gedachten aan de toekomst werden verstoord door kokhalsgeluiden en het gevoel dat ze haar mond op hem zette. De achterkant van haar keel kneep in zijn topje, waardoor hij een kreun slaakte. Toen hij zijn ogen opende, reikte hij instinctief naar voren en leunde over haar heen om met haar kutje te spelen en de gunst terug te geven. Hij drukte een vinger tegen haar kontgaatje, wat een kreun ontlokte rond zijn schacht. Toen hij verder ging, vond hij haar al erg nat van haar eigen plagerijen en van haar plezier met hem.

Toen hij zijn vingers naar binnen duwde, wist Jane niet of ze terug moest of naar voren, om de pik dieper in haar keel te nemen. Ze besloot tot beide, wat al snel tot extase leidde. De gecombineerde sensaties brachten een klein orgasme teweeg dat nauwelijks merkbaar was. Evan haalde zijn vingers weg, wetend dat ze klaar zou zijn voor meer. Ze nam haar tijd, haar zuigkracht vertragend terwijl ze er zoveel mogelijk spuug op hield als ze kon.

“Mm, dat is zo fucking heet,” merkte ze trots op over zijn met kwijl bedekte lengte.

Jane draaide zich om en pakte zijn voet vast, zodat ze die op haar ingang kon richten. Evan hield van die positie, wie er ook op zijn lul zat, maar Jane bracht naar zijn mening iets speciaals aan elk standje. Eén ding deed ze altijd aan het begin van de seks: met alleen het topje naar binnen stuiterde ze er lichtjes op, alsof haar kutje er aan zoog. Werkelijk alles wat ze deed maakte hem wild en hij werd altijd ongeduldig zoals dan. Hij pakte haar bij haar heupen en probeerde haar te neuken.

Ze sloeg zijn handen weg en zei: “Je kunt doen wat je wilt als je bovenop ligt.”

“Oké,” zei hij als een verdrietig jongetje, waardoor ze begon te giechelen.

Het maakte ook dat ze hetzelfde wilde, drie langzame op en neer bewegingen later zat ze volledig op zijn schoot. Ze bedacht dat zelfs als ze na de zomer wel door zouden gaan met seks, ze nog steeds zou genieten van het volle gevoel dat hij haar elke keer gaf. Een ander onbeduidend ding dat hij deed en waar ze verslaafd aan begon te raken, was de manier waarop hij zachtjes met zijn vingertoppen over haar lichaam streek, overal waar hij maar bij kon als het wat langzamer ging. Ze vond haar evenwicht, legde haar handen op zijn knieën en begon langzaam op zijn lengte te vallen.

“Ik weet dat ik dit elke keer zeg, maar kijken naar je kutje dat me opslokt is zo verdomd heet,” verklaarde Evan.

“Sinds ik die…uh, video zag die je nam iee…Ha, neem het je niet kwalijk dat je het zegt…”

Jane paste haar voet aan, greep zijn knieën steviger vast, en verhoogde haar snelheid. Evan gebruikte alle spieren in zijn rug om te voorkomen dat ze zou kantelen als ze tegen het einde van de rit zou doorslaan. Jane stuiterde op hem als een dribbelende basketbal, hem betoverend terwijl ze hem een goddelijk gevoel gaf. Toen het leek alsof ze moe werd, greep Evan haar strakke kontje en nam het van hem over. Het was een beweging die hij sporadisch probeerde te houden, zodat het het gewenste effect zou hebben om haar over de rand te sturen.

“Fuck!” gilde ze in zoete doodsangst toen hij willekeurig op zijn dieptepunt kwam.

Ze bleef even op hem zitten om op adem te komen. Toen ze zich van hem losmaakte, stond ze langzaam weer op, haar benen recht en zich uitrekkend. Toen ze eenmaal los was, draaide ze zich om en sprong meteen weer op hem. Gelukkig was hij er al aan gewend geraakt dat zij hem besprong, dus konden ze het zo coördineren dat er niets verpletterd zou worden.

Met haar benen aan de andere kant van de boomstam en haar handen om zijn nek, hief ze zich op. “Evan, ik ben zo leeg,” zei ze met een wellustige glimlach.

Evan plaatste zijn pik bij haar ingang en op het moment dat ze hem voelde, zakte ze langzaam naar beneden, tot aan de basis. Ze zuchtten eensgezind toen hij haar dichter tegen zich aan trok. Ze bewogen zich lui en zonder haast naar elkaar toe en kusten zijn hele gezicht, gewoon omdat ze daar zin in had. Jane moest afgeleid worden van alles wat eindigde en seks was een van de beste afleidingen. Ze moest ook van het gevoel van hem genieten, zodat ze zich alles kon herinneren als het voorbij was.

“Waar denk je aan?” vroeg Evan, toen hij die glinstering in haar ogen zag.

Ze kuste hem op zijn neus en zei: “Ik denk dat ik wil dat je me vanavond uitput. Het eiland is geweldig en dit was zo’n geweldig idee. Maar, er is nog steeds niet zo veel te doen, dus waarom niet gewoon de hele nacht blijven neuken? Blijf naakt onder de sterren, als onze eigen persoonlijke reality show. We kunnen het ‘Naked and Horny’ noemen.

Ze bleven nog een tijdje in die positie liggen voordat Evan het schemerige vuur uit veiligheidsoverwegingen doofde. Geen van beiden nam de moeite zich aan te kleden, terwijl Jane Evan opdroeg zijn rum mee te nemen. Ze pakte de grote deken en ze liepen naar het strand dat ze eerder waren tegengekomen. Aan de overkant van het meer stonden een paar huizen die nog verlicht waren en waar mensen wakker waren. Jane kreeg er een enorme kick van, want Evan had haar al een paar keer verteld dat geluid over het water heen ging.

Jane legde de deken neer, knielde erop en spoorde hem aan zich bij haar te voegen.

Ze hield de fles rum omhoog en vroeg: “Als ik dit over me heen giet, zou je het er dan aflikken zoals Wild Things? Of zou dat een verspilling van goede rum zijn?”

Jane: “Ik zeg altijd ja als ik iets van je aflik,” zei hij eerlijk.

Jane giechelde, verwijderde de dop en nam een slok. Terwijl ze rechtop zat, leunde ze achterover en stak haar borsten uit om te proberen het tafereel na te bootsen. Met een laatste vuile glimlach, druppelde ze de rum van haar mond naar haar heuvel. Zonder aarzelen liet Evan zich zakken om op haar clitje te zuigen, wat een hoog gilletje van haar veroorzaakte. Na de snelle plagerij, likte en zoog hij de rum van haar buik, waarbij hij zijn tijd nam op weg naar boven.

Toen hij bij haar tieten aankwam, spoot ze nog wat op haar borst als aas. Hij nam het en likte rond haar soepele borsten, meer geïnteresseerd in hen dan in de alcohol. Beiden hielden van die scène in de film, en onbewust hadden ze dat ooit voor de kick willen proberen. Het bleek veel erotischer te zijn dan beiden vermoedden. Tot Jane’s vreugde ging Evan helemaal los en zoog en beet op haar tepels alsof ze de bron van de rum waren.

“Verdomme, dit hadden we maanden geleden al moeten doen, hè?” grapte ze, genietend van de aandacht.

“Mm,” mompelde hij terwijl hij haar andere tepel aanviel.

Hij concentreerde zich nog even op haar borsten voor hij langs haar nek naar haar mond likte. De rum die hij van haar lichaam verzamelde delend, kusten ze slordig.

Evan gaf haar een tik op haar kont en commandeerde: “Draai je om.”

Jane deed wat haar gezegd werd, ging op haar hondjes zitten en schudde speels met haar kont naar hem. Hij spietste haar snel, omdat hij in haar wilde zijn. Ze was van plan harder te schreeuwen dan nodig was om de mensen aan de overkant van het water te laten zien wat voor een plezier ze had. Het was niet nodig, want de manier waarop Evan haar woest penetreerde deed haar jammeren, waardoor aan de overkant van het water nog meer lichten aangingen. Even maakte hij zich zorgen dat iemand de politie zou bellen en zou denken dat ze vermoord werd.

Na nog maar 10 minuten waarschuwde hij haar: “Ik ben zo dichtbij.”

In een flits draaide Jane zich om en nam hem in haar mond. Met haar vingers rond de basis gewikkeld, zoog ze hem plichtsgetrouw af, met haar ogen smekend om zijn sperma. Ze wist precies hoe ze hem moest bespelen, en hij vond het heerlijk. Steeds dichter kwam hij, tot hij merkte dat haar hand heftig over haar clitoris wreef. Hij vulde haar mond voor de tweede keer sinds ze op het eiland waren aangekomen en ze slikte weer elke laatste druppel door.

Terugtrekkend naar de tent namen ze een korte rust aangezien de nacht nog niet voorbij was. Ze konden hun handen echter niet van elkaar afhouden en warmden elkaar snel weer op. Het werd een naakte, droogneukende, vrijpartij. Op onbekend terrein was elke beweging ongewoon traag en nog sensueler dan gewoonlijk. Ze rukte aan zijn nieuwste erectie, om aan te geven dat ze klaar voor hem was.

Evan bewoog zich tussen haar benen en kuste haar tot hij in positie was.

“Evan…” begon ze.

Hij keek op om een paar uitdrukkingen te zien die vochten om de controle over haar gezicht. Behoefte, verlangen, angst en opwinding zeiden alles. Hij leunde voorover en kuste haar zachtjes, terwijl hij aangaf dat hij wist wat hij moest doen. Terwijl haar mond bezig werd gehouden, voelde ze hoe hij langzaam bij haar binnendrong. Op dat moment was Jane hem zeer dankbaar dat hij haar niet had laten toegeven dat ze voor de eerste keer ooit de liefde wilde bedrijven.

Het was de meest intieme ervaring van Jane’s jonge leven. Haar seksleven bestond meestal uit jongens die meer met hun eigen behoeften bezig waren en haar veel minder vaak de aandacht gaven waar ze echt naar verlangde. Evan was anders, ze vertrouwde hem, en hij kon haar nooit spijt laten krijgen dat ze zich op deze manier aan hem gaf. Hun tijd samen was bijna om, maar op dat eiland stond de klok stil. Ze kon de liefdevolle blik die ze hem gaf niet helpen, als een verliefd meisje.

Evan merkte het op, en in combinatie met wat ze uiteindelijk aan het doen waren moest hij het opvatten als een zoveelste teken. Hij had al eerder de liefde bedreven toen dat gevraagd werd, maar het was niets zoals met Jane. Toen hij zich begon te realiseren dat het kwam door de gevoelens die hij voor haar had, verhoogde hij zijn tempo voor een paar minuten om het te vieren. Seks met haar was al van een heel andere orde. Nog nooit was hij met iemand geweest die zo reageerde op alles wat hij deed, en zo’n zelfde gretigheid om te behagen.

Na wat Jane veronderstelde dat meer dan een uur van de langzame vrijpartij was, zei ze: “Kom bij me.”

Hij verhoogde graag zijn snelheid om hun plezier af te maken, want hij had op dat moment bijna geen uithoudingsvermogen meer. De opbouw was gemakkelijk, omdat ze elkaar de hele tijd hadden opgewonden. Evan’s pik werd dikker en pulseerde in haar, haar op weg zettend naar haar eigen reis. Hoewel zijn orgasmes lichtjes varieerden, was wat hij ervoer toch krachtiger dan normaal. Jane’s orgasme was intens, maar nog abnormaler was de lengte ervan.

Na zijn bevrijding diep van binnen, dwong Evan zichzelf om het langer uit te houden terwijl Jane kreunde en trilde onder hem. Hij stond op het punt om bovenop haar in te storten toen ze eindelijk tekenen vertoonde dat ze klaarkwam. Hij trok zich terug en viel op zijn rug naast haar terwijl ze begon te giechelen. Jane rolde op hem en knuffelde hem dicht tegen zich aan.

“Waar lach je om?” vroeg hij, nauwelijks nog bij bewustzijn.

“Ik heb geen idee, het voelde gewoon zo verdomd goed,” zei ze zuchtend.

“Fuck yeah dat deed het,” zei hij, terwijl hij haar dichter tegen zich aan trok.

Jane drapeerde haar been over zijn dijen en zei: “Dank je wel, Evan. Voor dit en al het andere, ik zal het nooit vergeten.”

“Altijd,” zei hij, duidelijk de strijd met de slaap verliezend.

Ze glimlachte naar hem en leunde voorover om hem op de wang te kussen. Ze legde haar hoofd op zijn schouder en sloot zich bij hem aan in zijn uitputting.

Een paar uur later werd Jane gewekt door een nachtmerrie. De enige details die ze zich kon herinneren waren de noodzaak om weg te komen omdat ze stikte, misschien zelfs verdronk. Ze sloop de tent uit om Evan niet wakker te maken en voelde zich onmiddellijk opgelucht door de wind die tegen haar bezwete lichaam waaide. Het opgesloten gevoel hield aan en om wat voor reden dan ook, liep ze helemaal door de bomen naar het strand waar ze eerder een scène hadden veroorzaakt. De maan aan de hemel en de weerspiegeling in het water gaven haar de opluchting die ze nodig had na haar nare droom.

Dromen en nachtmerries hielden haar al bezig sinds ze klein was. Ze analyseerde die nacht, zoals ze al zo vaak had gedaan, maar op dat moment was het anders; ze kon zich niets anders herinneren dan emoties. De stukjes vielen snel samen en ze wist waarom ze had gedroomd wat ze had gedaan. Het meer, ze wilde er nooit meer weg. Ze had geen echte vakantie meer beleefd sinds ze een baby was voor haar moeder vertrok.

Een overweldigend gevoel van verlies, alsof ze een geliefde verloor, volgde op haar eerste openbaring. Als ze eerlijk was tegen zichzelf, moest ze Evan in zijn geheel beschouwen. Het was te gemakkelijk om toe te geven dat ze verliefd op hem was geworden; de zomerversie althans. De zomerversie van hem zou over drie dagen weg zijn en het zou zijn alsof hij daarboven zou blijven en zij alleen naar huis zou gaan. Hopelijk zouden ze vrienden kunnen blijven als ze terugkwamen; ze zou het vreselijk vinden om er een punt achter te moeten zetten.

Jane kon zichzelf er maar moeilijk van overtuigen dat ze er helemaal klaar voor was om te doen wat er gedaan moest worden. Terug in de tent viel ze de rest van de nacht niet meer in slaap.


De volgende ochtend werd Evan wakker met een fantastisch gevoel. Hij sprong zowat de tent uit om koffie voor hen te zetten en zijn tanden te poetsen. Jane voelde zich als gesmolten stront na de nachtmerrie en het gebrek aan slaap. Vastbesloten om haar slechte humeur niet op hem af te reageren, ging ze naar buiten om dingen in gang te zetten.

“Morgen maak ik eerst koffie, dan het ontbijt. Wat wil je daarna doen?” vroeg hij vriendelijk.

“Eigenlijk heb ik niet veel geslapen dus nu voel ik me klote. Kunnen we na de koffie teruggaan?” vroeg ze suf.

“Ja, tuurlijk,” verplichtte hij zich.

Hij was de laatste tijd vaak naast haar wakker geworden, maar had haar nog nooit zo gezien. Het deed hem griezelig denken aan de manier waarop ze hem voor de zomer had behandeld. Hij negeerde de gedachte en concentreerde zich meer op haar te helpen zich beter te voelen. Hij liet de tent dichtklappen en pakte alles in terwijl Jane haar medicijnen innam in de vorm van koffie.

Ze hadden alles op de boot klaar om het eiland te verlaten toen Evan het zeurende stemmetje in zijn hoofd de overhand liet nemen.

“Het spijt me als ik het niet goed begrijp, maar er zit je toch niets anders dwars?” vroeg hij voorzichtig. Evan wist toen al dat ze niet alleen moe kon zijn.

Jane zou hem hebben afgesnauwd, maar ze nam de gelegenheid te baat om het van zich af te schrijven. “In plaats van te slapen, kon ik alleen maar denken. Ik heb mezelf misschien wel gek gemaakt,” legde ze uit.

“Waarover?” vroeg hij, proberend hem te steunen.

“Evan, afgelopen nacht was perfect. Het was gemakkelijk de beste nacht van deze hele zomer,” gaf ze toe.

“Maar,” zei hij.

“EN, ik denk dat we het hierbij moeten laten. Eindigen met een knal.”

Evan schudde zijn hoofd, omdat hij dit gesprek pas over een week verwachtte. “We hebben nog drie dagen. Waarom kunnen we dan niet stoppen?” vroeg hij. Niet dat hij überhaupt wilde stoppen.

“Omdat gisteravond perfect was en ik dat liever vasthoud dan wat vlug neuken voordat we 2 uur lang in aparte auto’s op weg gaan. Trouwens, misschien moeten we het wat kalmer aan gaan doen, eraan wennen dat dingen veranderen,” rationaliseerde ze.

Evan staarde haar aan, bijna antwoordend, maar niet in staat om de juiste woorden te vinden.

“Heb je iets te zeggen, Evan,” dreigde ze bijna.

Het maakte hem kwaad, dus zei hij: “Fuck it, ja, waarom kunnen we daarna niet verder gaan? We kunnen gewoon de regels veranderen zoals je de hele zomer hebt gedaan.”

Jane rolde met haar ogen, wetende dat dat eraan zat te komen. “We zijn thuis totaal andere mensen en dat weet je.”

“Onzin!”

“Nee, dat is het niet. Zelfs hier zijn we anders. Jij bent een plaatselijke bewoner, ik ben maar een toerist. Dat was de enige reden waarom het hier werkte. Jij hebt ermee ingestemd,” zei ze, terwijl ze deed alsof het hele gesprek alleen maar vervelend was.

Haar ontkenning van wat hij tussen hen had gezien was woedend. “Het enige verschil is dat we het druk zullen hebben met school en zo. We zijn nog steeds wij, en je kunt niet doen alsof er niets gebeurd is. We wonen bij elkaar in de straat, verdomme,” betoogde hij.

“Het maakt niet uit hoe dichtbij we wonen. Dit was gewoon een zomerflirt. Jij bent degene die me alles over deze shit heeft geleerd. Jij vindt het leuk om meisjes een leuke tijd te bezorgen, en ik veroordeel dat niet. Me meenemen naar jouw plekjes, afspraakjes naar de Drive-In, ongelofelijke seks; je gaf me waar ik om vroeg en meer. Ik zal je daar altijd dankbaar voor zijn en ik zal het zeker nooit vergeten. De zomer is voorbij, je zou hier aan gewend moeten zijn. Het zet me aan het denken…”

“Wat denken?” daagde hij uit.

“Denken dat we misschien tegen elkaar logen dat we hierna nog vrienden zouden zijn,” zei ze wezenloos, wat alleen maar meer pijn deed.

Evan grijnsde boos naar haar. Ze had al die tijd helemaal gelijk gehad, ze waren verschillend. Alleen was zij de enige die deed alsof.

Hij draaide zich om om de boot te starten, maar keerde terug en zei: “Ik heb meisjes meegenomen naar misschien vier of vijf van dezelfde plekken.”

“Wat bedoel je daarmee?”

Hij keek haar aan en zei: “Ik heb nog nooit iemand naar alle zeventien plekken gebracht. Dit eiland, de enige andere persoon met wie ik hier ben geweest is Mike en dat is omdat hij het me eerst liet zien. Ik heb meisjes op de boot er al eens op gewezen, ze vroegen me of ik ze mee wilde nemen, en ik weigerde altijd. Ik zou liegen en zeggen dat er een enge oude man alleen op woont. Het spookt er en iedereen die er komt is vervloekt door een dode seriemoordenaar die er in de jaren tachtig lichamen begroef.”

Zijn uitdrukking verzachtte een beetje voordat hij eindigde, “Ik realiseerde me niet hoe belangrijk het voor me was totdat ik spijt had dat jij degene was met wie ik het deelde.”

Evan draaide zich om en startte de boot. Ze trokken snel weg van het eiland terwijl Jane stomverbaasd was over de hardheid van zijn laatste opmerking. Tranen kwamen in haar ogen en ze veegde ze meteen weg voor het geval hij zich weer om zou draaien.

Of hij reed te hard, of hij sloeg gewoon de toeristische route over, want ze waren snel genoeg terug in het Lake House. Ze pakten de boot uit zonder een woord te zeggen voor ze naar hun kamers gingen. Lisa merkte de woordenwisseling op en vroeg zich af of ze Mike moest waarschuwen dat er een storm op komst was. Ze koos meteen Evan’s kant en dacht dat het onmogelijk iets kon zijn dat hij had gedaan. Ze ergerde zich eraan dat ze in de zomer zo goed met Jane had kunnen opschieten, maar ze besloot eerst het verhaal af te wachten.

Evan verstopte zich in zijn appartement voordat de vrijdagploeg begon. Jane douchte en ging daarna meteen naar Mike. Ze vond hem in de keuken toen ze uit haar kamer kwam.

“Hé Mike, kunnen we praten?”

“Tuurlijk, wil je koffie?” vroeg hij, terwijl hij zijn eigen kopje klaarmaakte.

“Nee, dank je,” zei ze.

Mike gebaarde naar de grote eetkamertafel en Jane kwam bij hem zitten. “Wat is er aan de hand?” vroeg hij.

Jane keek beteuterd toen ze zei: “Ik denk dat het het beste is als ik na mijn dienst van vanavond vertrek. Het is toch de laatste?”

“Dat is zo, maar we hebben morgen nog het feest en dan blijft Evan tot zondagnacht of maandagochtend,” probeerde hij haar te overtuigen.

“Ik ben er vrij zeker van dat Evan liever zou hebben dat ik er niet ben voor die dingen,” liet ze doorschemeren, proberend niet te denken aan hoe erg hij haar zou gaan haten.

Mike wierp haar een berekenende blik toe voordat hij zei: “Weet je Jane, jullie twee zijn niet bepaald subtiel geweest, vooral de laatste paar weken. Je kunt met Lisa praten en je kunt ook met mij praten als je dat wilt.”

Jane dacht na over zijn woorden en toen over haar antwoord. “Ik vroeg meer van Evan dan ik waarschijnlijk had moeten doen. Ik wilde dat hij me behandelde zoals hij sommige van de andere meisjes op het meer behandelt. Het ging te ver, en ik moet gaan voordat het nog erger wordt,” legde ze uit, waarbij ze die keer een paar tranen liet vallen.

“Ga je met hem praten voor je vertrekt?” vroeg hij. Mike kon merken dat er wat ingewikkelde gevoelens rond de situatie waren.

“Ja, ik probeer geen complete trut te zijn als ik kan,” lachte ze om zichzelf, verdrietiger dan wat dan ook.

“Jane, we vonden het leuk dat je hier was. Je bent deze zomer in zo’n korte tijd een echte aanwinst geworden. Lisa heeft ook een oogje op je laten vallen. Ik zou je graag terug hebben als jij en Evan het kunnen uitpraten,” bood hij aan.

Jane moest weg voordat ze echt instortte. “Dank je wel, Mike, echt waar. Dit is de beste zomer geweest, en de leukste baan die ik ooit gehad heb,” zei ze tegen hem.

Ze stonden allebei en omhelsden elkaar als oude vrienden. Daarna ging Jane terug naar haar kamer om tot rust te komen.

Later die avond, tegen het einde van Jane en Evan’s laatste dienst van de zomer, zocht Jane Evan op om hem te vertellen dat ze wegging. Hij stond achter de bar met een klant te praten toen ze dichterbij kwam.

“Hey Evan,” zei ze. Toen merkte ze dat de klant Maggie was. “Shit, sorry, hey Maggie. Evan, kunnen we praten als je even tijd hebt?” vroeg Jane, terwijl ze weer wegliep.

“Wacht, nee. Ik heb gezegd wat ik moest zeggen, hij is helemaal van jou,” zei Maggie terwijl ze van haar kruk sprong. “En Jane, dank je voor wat je die dag zei. Ik probeer echt dingen te veranderen,” zei ze tegen haar voordat ze wegliep.

Jane keek naar Evan, de spanning was voelbaar. “Dus ze heeft haar excuses aangeboden?” vroeg ze.

“Ze wil na het werk afspreken. Ik denk dat ze dat gaat doen.”

“Ja,” zei ze, kattiger dan ze bedoelde.

Evan werd een beetje geïrriteerd en verduidelijkte: “Er gaat verder niets gebeuren.”

Jane berispte zichzelf. “Ik weet het, ik had eigenlijk niet gedacht dat je dat zou doen. Het spijt me, kijk, kunnen we snel praten?”

Evan leidde haar naar Mike’s kantoor, sloot de deur voor privacy.

“Ik was een gemeen kreng tegen je eerder en ik wilde me daar eerst voor verontschuldigen,” zei ze tegen hem.

“Oké,” zei hij, duidelijk niet onder de indruk.

Het was moeilijker dan Jane dacht, maar ze vervolgde: “Ik meende ook niet wat ik zei over dat we geen vrienden zouden zijn. Natuurlijk wil ik dat wel. Ik denk dat ik gewoon terug naar huis moet, terug naar de normaliteit en nadenken over shit. Als de dingen wat minder verwarrend en druk zijn, spreek ik je nog wel.” Ze keek weg bij het laatste deel en meteen wist hij dat ze er vol van was.

“Ja, zeker, wanneer vertrek je?”

“Vanavond, na het werk,” vertelde ze hem.

“Wow,” zei Evan, zijn hoofd schuddend in ongeloof.

“Ik weet het, het is gewoon tijd voor mij om naar huis te gaan,” zei ze verlegen. “Kunnen we knuffelen?”

Evan aarzelde, maar opende toch zijn armen. Jane kneep hem veel harder dan hij had verwacht. Die uitwisseling was geen ’tot later’.

“Dank je wel uit de grond van mijn hart, Evan. Deze zomer heeft de wereld voor me betekend en ik zal hem nooit vergeten.” Aan het einde van de omhelzing, huilde Jane toen ze zei: “Ik zie je thuis.”

“Ja, tot ziens, Jane,” zei hij, eerlijk.

Jane keek hem enkele ogenblikken aan, alsof ze zijn gepijnigde uitdrukking probeerde te onthouden. Uiteindelijk liep ze snel naar buiten en sloot de deur achter zich. Evan was er vrij zeker van dat hij haar na haar vertrek nooit meer zou zien. Tenzij per ongeluk, dan zou het zo ongemakkelijk zijn als wat.

Evan ontmoette Maggie kort buiten het restaurant. Ze leek in tweestrijd over terug te gaan naar zijn huis toen hij het aanbood. Ze verontschuldigde zich officieel voor hoe ze tegen hem had gelogen en voor andere dingen die ze had gedaan waarvan hij al op de hoogte was. Ze vertelde hem dat ze hoopte dat hij haar op een dag zou kunnen vergeven en dat ze misschien zelfs vrienden konden worden. Toen hij een totaal andere Maggie zag, vergaf hij haar en bezegelde het met een snelle knuffel.

Evan zwaaide naar Maggie toen ze wegreed. Hij zag hoe Jane haar auto voor Mike’s huis inpakte en weerstond de drang om erheen te gaan en haar te kussen. Hij zou haar vertellen hoe dom ze was, haar kleren daar van het lijf scheuren, en haar haatdragend neuken tot ze het doorhad. Er waren zoveel gemengde gevoelens dat hij in plaats daarvan terugliep naar het huis. Mike en Lisa zaten daar op hem te wachten omdat Jane al afscheid van hen had genomen.

Toen ze de achterlichten van haar auto hun kleine schiereiland zagen verlaten, vroeg Evan: “Wat moet ik nu in godsnaam doen?” Ze zwegen en Evan keek hen wanhopig aan.

“Hé, ik vond Jane echt leuk, en Jane leek jou echt te mogen. Ik ben ook erg verbaasd dat ze zo is weggegaan, maar het geeft me het gevoel dat er hier iets ontbreekt. Nadat je ons vertelde wat er gebeurd is, misschien verbergt ze iets? Of misschien heeft ze wel gevoelens voor je en kon ze er gewoon niet mee omgaan,” gaf Lisa haar eerlijke mening.

“Maar wat betekent dat? Wat moet ik er aan doen?”

“Er is geen zet, kerel. Als ze in tweestrijd is, moet je haar uit de tweestrijd laten komen, snap je wat ik bedoel?” Mike waagde zijn gok.

“Dus eigenlijk moet ik hier maar blijven zitten en hopen dat het vanzelf goed komt?” vroeg hij verbitterd.

Mike haalde zijn schouders op en Lisa adviseerde: “Het enige wat je kunt doen is haar haar eigen boontjes te laten doppen. Contact met haar zoeken kan het alleen maar erger maken.”

Evan wist dat hun advies goed was. Toch was hij woedend bij de gedachte dat de laatste twee dagen van zijn zomer hol en rot zouden aanvoelen. Naar huis gaan zou niet eens een opluchting zijn, want ze zou daar zijn, ergens.


1 september


“Jane!” riep haar broer Adam vanuit haar deuropening.

“Wat?” riep ze terug.

Ze had op de rand van haar bed gezeten en in de ruimte gestaard toen Adam aan kwam lopen. Nog vreemder, hij zat daar minstens drie minuten te kijken hoe ze een totale zombie was. Hij overwoog even of zijn zus een buitenaardse slak in haar brein had, die bevelen kreeg van hun koningin.

“Ben je besmet, bezeten, of zoiets? Je vertoont symptomen van een behoefte om in quarantaine te worden geplaatst,” zei hij serieus.

“Huh,” antwoordde ze.

“Hoe was je vakantie?” vroeg hij alsof hij niets anders had gezegd.

Jane keek omlaag toen ze toegaf: “Het was waarschijnlijk de beste zomer van mijn leven.”

“Waarom kijk je dan zo gedeprimeerd? Gewoon omdat het voorbij is?” vroeg hij veinzend bezorgd maar eigenlijk een beetje bezorgd.

Ze aarzelde maar zei uiteindelijk: “Ik wilde echt niet dat het eindigde, het moest gewoon.”

Adam kon zien dat er iets grondig mis was met haar, meer dan gewoonlijk. Hij liep naar binnen en ging naast haar bed zitten, ten teken dat hij bereid was te luisteren.

Na een minuut zei ze: “Ik ben op die ene jongen gevallen waar ik niet op mocht vallen toen ik daarboven was en dat is echt klote.”

“Is dat niet wat je altijd doet? Wat is er anders aan deze jongen?”

Jane negeerde de por. “Het was Evan, de jongen met wie ik daarboven was. Voor de zomer had ik een hekel aan hem. Maar daarboven was alles zo anders, we werden heel close.

“Dat geloof ik graag,” plaagde hij. Die keer gaf ze hem een harde klap op zijn arm.

“Ja, dat is ook gebeurd. Maar ik heb het echt verpest toen ik hem om meer bleef vragen. Het was zo oneerlijk, ik bleef maar nemen. De hele zomer heb ik tegen mezelf gezegd dat we gewoon weer terug konden naar hoe het was voor de seks; complete fucking leugen,” ging ze verder.

Adam vroeg verward: “Dus waar is het klote gedeelte waar hij je pijn deed?”

“Het klote gedeelte is dat hij dat niet deed. Hij is gewoon te goed voor mij. Ik ben nog niet klaar voor zo’n relatie.”

Adam keek haar aan alsof ze geestelijk gestoord was. “Dus je kunt niet bij deze jongen zijn omdat hij je vriendinnen niet neukt, je niet bedriegt als jij er niet bent of je niet als stront behandelt?” vroeg hij botweg. Jane keek weg, denkend dat dat precies de reden was. “Serieus Jane, ik heb nooit kunnen begrijpen waarom je jezelf keer op keer in die situaties brengt. Wil je niet gelukkig zijn?” ging hij verder.

“Daar heb ik de hele zomer over nagedacht. Je weet dat ik vroeger de slechtste vriendin was.” Adam was zich ervan bewust dat hij een vriend had verloren aan haar bedrog. “Het is gewoon mijn slechte karma,” legde ze uit.

“Maar zo werkt het niet. Goed en slecht karma komt naar je toe, je kunt het niet forceren. Als je echt met klootzakken uitgaat om jezelf te straffen, dan krijg je gewoon twee keer gezeik.”

“Ik weet het, of in ieder geval ben ik me dat ook gaan realiseren.” Jane wist dat het geen zin had zich in te houden tegenover Adam, aangezien hij vaak de enige persoon was met wie ze kon praten. “Ik denk dat ik gewoon doodsbang ben voor wat ik voor Evan zou voelen. Heb ik me ooit zo gevoeld als dit zo anders is?” gaf ze nauwelijks toe.

“Verdomme, je bent zo beschadigd dat je het woord niet eens kunt uitspreken,” grapte hij, Jane bloosde alleen maar als antwoord. “Je bent ondeugend dom bezig. Je bent bang voor de mogelijkheid om gelukkig te zijn, maar je rent in volle vaart uit met klootzakken die je pijn doen.”

“Ik ben zo opgefokt. Ik ben bang dat ik me laat gaan, gelukkiger ben dan ik ooit geweest ben, en dan komt de hamer naar beneden en vernietigt alles. Dat is wanneer het slechte karma zal komen; wanneer ik het het minst verwacht,” zei ze wezenloos.

Adam voelde mee met zijn zus. “Vanuit die optiek, ja, het is eng. Maar toch, je kunt je daar niet door laten tegenhouden als je denkt dat het met hem anders zou kunnen zijn. Je moet zien hoe het uitpakt, voor jou. Begin na te denken over je eigen leven en wat je wilt.”

“Wat heeft mijn leven hiermee te maken?” vroeg ze.

Adam liet zijn frustratie blijken. “Wil je op een dag de garage runnen?”

Dat bracht haar een beetje van haar stuk maar ze antwoordde toch: “Nee, ik wil helpen om het veel beter te maken. Zoveel mogelijk druk van papa afhalen. Op een dag zijn we misschien allemaal samen eigenaar, maar tegen die tijd wil ik er alleen nog maar in de geest bij zijn. Dan kan ik eindelijk gaan en staan waar ik wil en doen wat ik wil.

Adam had haar erin geluisd, en het was tijd om haar neer te halen. “Dus wat is het eerste waar je aan zou kunnen werken om te komen waar je wilt, naast school?” vroeg hij, grijnzend.

Jane dacht erover na. Niet veel later nam een niet te voorkomen glimlach het grootste deel van haar gezicht in beslag. Het was een persoon. “Ik hou van Evan,” zei ze, eindelijk.

Adam glimlachte blij om zijn zus. “Jane, je moet het hem meteen vertellen,” adviseerde hij.

“Dat is niet iets wat ik hem kan sms’en. Hij is toch over 2 dagen terug.”

“Hoe heb je dingen bij hem achtergelaten?” vroeg hij.

Jane keek misselijk toen ze zei: “Ik heb hem zo veel mogelijk weggeduwd en een hoop stomme, onware dingen gezegd in de hoop dat hij me zou haten.”

“Dan moet je nu terug naar het meer. Je hebt het verkloot, je moet het goedmaken.”

“Ik weet het niet, Adam. Ik weet niet zeker hoe welkom ik zou zijn. Evan heeft waarschijnlijk al in detail uitgelegd wat voor een kut ik was.”

Hij dacht er even over na voor hij vroeg: “Je hebt vast andere vrienden gemaakt daar. Is er iemand die je kan sms’en zodat ze je verder kunnen helpen?”

“Shit, wanneer ben je zo verdomd slim geworden?” zei ze, terwijl ze aan Lisa dacht.

“Waarschijnlijk rond de tijd dat jij zo verdomde stom werd,” antwoordde hij, tenslotte haar broer zijnde.


Het eindejaarsfeest in het Lake House was verlicht. Werknemers, stamgasten en hun familie waren er allemaal. Sinds Jane de avond ervoor was vertrokken, had Evan een steeds leeger gevoel bij het feit dat hij de enige op het feest was die niet bleef hangen. Ook al had hij zijn ouders, vrienden, en nog een jaar om zijn diploma te halen, hij had nog nooit zo graag aan het meer willen blijven als nu. Hij zou Jane weer zelden zien en erger nog; ze zouden elkaar gemakkelijk doelbewust ontlopen als ze dat wel deden.

Terwijl hij naar de open bar liep, schonk hij zichzelf een Jameson in, zich niet eens realiserend dat hij die ook van haar had opgepikt. Hij had meer afleiding nodig dan alcohol, dus ging hij op zoek naar Mike. Die was natuurlijk bij Lisa, die hem iets op haar telefoon liet zien toen hij aan kwam lopen.

“Hé jongens,” zei Evan. Lisa verstopte haar telefoon en keek schuldig, maar Evan dacht er niets van.

“Hé, ik sta op het punt om mijn toespraak te houden. Wil jij als laatste?” Vroeg Mike.

“Nah, ik ben niet in de stemming voor toespraken. Ik zeg iedereen op de normale manier gedag,” zei hij. Toen hij even nadacht, vroeg hij: “Als laatste? Wie spreekt er nog meer?”

“Snel, bedekte Mike, “Het is toch een feest? Iedereen mag een toespraak houden als hij wil.”

Evan bedacht dat Mike hem later wel zou vertellen waarom hij zich vreemd gedroeg, dus liet hij het maar vallen. Mike pakte een stoel en bracht die naar de ingang van het dek, waar hij op ging staan.

“Mag ik jullie aandacht, alsjeblieft,” kondigde hij aan, wachtend tot ze zich verzameld hadden.

Toen iedereen naar hem keek, vervolgde hij: “Ten eerste wil ik al mijn werknemers bedanken, zelfs de uitzendkrachten. Jullie steunden me en ik steun jullie daar eeuwig voor. Ik heb dit goed geheim gehouden zodat het voor nu een verrassing kan zijn. Deze zomer hebben we een recordhoogte bereikt qua bezoekers en winst!” Een paar mensen klapten en alle medewerkers hadden een groot gevoel van trots.

Mike tikte op zijn vuist, “Dit ding aan?” zei hij. Hij grijnsde en vervolgde toen: “Oh, en jullie krijgen er allemaal bonussen voor.” Die keer klapte, juichte of floot iedereen. “Ja, dat is wat ik wilde horen,” riep hij, blij dat hij hun jaren had gemaakt, hopelijk. De winter in New England aan het meer kon voor sommigen rampzalig zijn.

Toen iedereen gekalmeerd was, vervolgde hij: “Ik wil ook onze vaste klanten bedanken, die hier vandaag zijn omdat ze hier elke verdomde dag zijn.” De meesten lachten erom.

“Krijgen wij ook bonussen?” vroeg Johnny, een van de stamgasten.

“John, je drinkt mijn drank nu gratis, hou verdomme je kop.” Johnny hief zijn bier naar hem op terwijl anderen verder lachten.

Mike ging weer verder: “Als volgende wil ik iemand toevoegen aan mijn lijst van mensen zonder wie ik niet zou kunnen overleven. Lisa,” zei hij tegen haar, ze lichtte helemaal op. “Ik had nooit gedacht dat ik weer echt gelukkig zou zijn nadat Teresa overleden was, maar op de een of andere manier ben ik dat wel. Geloof het of niet, ze plaagde me altijd over de verliefdheid die je op me had. Ergens weet ik dat ze het goed zou keuren. Je helpt me door het tussenseizoen. Je houdt me eerlijk en erg bezig. Je doet zo veel dat het te lang zou duren om alles op te noemen. Ik hou van je, schat.”

Lisa waaide hem een kus toe terwijl ze de tranen uit haar ogen veegde. Evan keek toe en bedacht hoe gelukkig Mike was dat een meisje als zij zo verliefd op hem was.

“En dan is er nog mijn neefje,” zei Mike, terwijl hij aan het eind kwam. “Deze jongen…Sorry, fijne jongeman; is er voor me geweest in de slechtste tijd van mijn leven. Hij heeft mijn zaak meer geholpen dan wie dan ook, behalve Teresa en haar ouders vroeger. Hij is mijn halfzoon, mijn neef, mijn broer, en mijn toekomstige partner. Op Evan,” zei Mike, terwijl hij zijn bier hief en het achterover sloeg.

Een groot deel van zijn familie juichte voor hem en gaf hem schouderklopjes. Hij was niet echt goed in het ontvangen van lof, omdat hij dacht dat alles wat hij deed zijn werk was of wat hij moest doen. Hij glimlachte beleefd en deed alles om de vriendelijke woorden af te maken. Hij ging terug naar de bar, en koos voor rum deze keer. Nadat hij het glas had leeggedronken, hoorde hij iets heel vreemds.

“Hé, iedereen, mag ik jullie aandacht even terug, alsjeblieft? Nog een paar minuutjes,” zei een bekende stem.

Evan keek terug naar de stoel en zag dat Jane daar nu stond. Omdat hij niet genoeg gedronken had om te hallucineren, stapte hij naar voren om te horen wat ze te zeggen had.

“Ik ben Jane, zoals de meesten van jullie denk ik wel weten…Wow, ik ben eerlijk gezegd echt nerveus. Ik had een paar dingen te zeggen, maar ik had geen idee dat ik ze tegen een zaal vol mensen zou zeggen,” zei ze nerveus, terwijl ze even in Evan’s richting keek. “Ten eerste, ik denk niet dat ik ooit een leukere baan heb gehad dan werken in het Lake House. Ik ben zeker nog nooit zo snel geaccepteerd door mensen als hier. Daarvoor moet ik jullie allemaal bedanken.”

Jane was veel te nerveus om Evan aan te kijken, wat misschien maar goed was ook, want hij deed alles wat hij kon om een strak gezicht te houden.

In plaats daarvan richtte ze zich op Lisa: “Lisa, bedankt dat je mijn beste vriendin voor de zomer bent. Misschien komt het nog goed, zodat we contact kunnen houden.” Lisa glimlachte en knikte samenzweerderig. Ze wendde zich tot Mike en zei: “Mike, bedankt voor deze unieke kans. Het gratis eten, een verblijfplaats en het geld waren de beste ooit,” grapte ze, wat een paar lachsalvo’s opleverde, Mike hief nog een biertje naar haar op.

Jane keek naar beneden, weerstand biedend aan de drang om te vluchten die wilde overnemen. Vastberaden keek ze op naar Evan, die lichtelijk verrast was door de intensiteit in haar ogen.

“Velen van jullie weten dit niet, maar voordat Evan me hier uitnodigde, hadden we elkaar nauwelijks gesproken. Nu heb ik het over iemand die ik al ken sinds de eerste klas. We verloren allebei de baan waar we de rest van het jaar werkten en Evan had medelijden met me door me hier uit te nodigen om wat broodnodig geld te verdienen. Ik zei tegen mezelf dat ik hem een kans moest geven, hem moest leren kennen en misschien zouden we dan toch vrienden worden; dat deden we. We werden closer en closer totdat onze relatie evolueerde, en evolueerde. Het punt is dat Evan me de beste tijd van mijn leven tot nu toe heeft laten zien, en dat ik hem in ruil daarvoor pijn heb gedaan.”

Evan keek naar beneden, niet willen toevoegen aan hoe ze zich misschien voelde. Het kostte Jane enige tijd om zichzelf te bedwingen, het onthullen van zulke persoonlijke dingen aan een publiek.

“Evan, ik ben teruggekomen om me bij je te verontschuldigen. Alles wat ik gisteren zei was onzin, ik zei het alleen omdat ik bang was. Ik wil de regels weer veranderen. Laten we de hele tijd onszelf zijn. Niet alleen wil ik dat we na de zomer doorgaan, maar ook…” Ze wendde zich tot Mike, “Je zei eerder dat als Evan en ik het uitwerken, ik welkom was om terug te komen. Als dat het geval zou zijn, zou je dan bereid zijn om de ‘geen vriendinnen’ regel te laten vallen?”

Mike hield meteen van dit meisje voor Evan. “Dat zou ik doen, zolang hij het goed vindt,” zei hij tegen haar. Alle anderen in de kamer keken heen en weer tussen de betrokkenen.

Jane keek terug naar Evan voor het moment van de waarheid. “Wat zeg je ervan, Evan? Vergeet de zomermeisjes, ik wil je vrouw voor het hele jaar zijn,” verklaarde ze.

Evan probeerde het niet te doen, heel hard. De grijns verspreidde zich te snel om te doen alsof het niet het geweldigste was wat hij ooit had gehoord. Iedereen in het Huis had zijn ogen op hem gericht, maar deze keer was hij niet angstig; hij was zelfverzekerd.

Hij liep naar haar toe en stak zijn hand uit om haar van de stoel af te helpen. Ze nam hem aan en sprong van hem af, maar liet hem niet los.

“Wat is er veranderd?” vroeg hij zachtjes, terwijl een paar mensen naderbij kwamen om het te horen.

Jane wierp een blik achterom naar de menigte voor ze zei: “Alles, we kunnen er onder vier ogen over praten wanneer je maar wilt,” zei ze, terwijl ze met haar hoofd naar de afluisteraars knikte.

“Dus, vriend en vriendin, dat is wat jullie willen?”

“Yup,” bevestigde ze zelfverzekerd.

Evan glimlachte duivels. “Op één voorwaarde,” zei hij.

Jane beet op haar lip en keek hem recht in de ogen, ze zei: “Alles.”

“Ik wil een open relatie,” verklaarde hij serieus.

“No fucking way in he-“

Evan greep haar vast en kuste haar hartstochtelijk onder een uitbarsting van gejuich en gefluit. Jane reageerde onmiddellijk en gaf haar dezelfde passie terug. Iedereen die van Evan hield en niet zeker was over Jane voor haar toespraak, was verkocht na haar toespraak. Evan en Jane vergaten al snel dat ze publiek hadden en moesten door Mike uit elkaar worden gehaald. Hij begeleidde hen naar de hal die naar zijn kantoor leidde.

Ervoor zorgend dat niemand mee kon luisteren, zei Mike: “Dus ik ben erg blij voor jullie twee en zo, maar ik vroeg me af of het goed zou zijn om jullie donder te stelen.” Mike haalde een klein doosje uit zijn zak om het aan hen te laten zien.

Jane bedekte haar mond met haar handen van opwinding terwijl Evan breed grijnsde. “Dus, het is zo, huh?” Vroeg Evan blij.

“Het zit zo. Ik hou meer van haar dan ik ooit gedacht had dat ik nog eens van iemand zou kunnen houden,” verklaarde Mike.

“Nou, beter laat je haar niet wachten,” spoorde Jane hem aan.

Mike glimlachte naar hen voordat hij weer naar Lisa liep. Hij nam haar hand en leidde haar terug naar de stoel. Hij tilde haar op en zei dat ze weer de aandacht van iedereen moest trekken.

“Hé iedereen, heeft Mike nog iets te zeggen?” kondigde ze aan, niet zeker van wat haar minnaar van plan was.

Toen ze gehoor hadden, begon hij: “Niemand van jullie zou hier vandaag zijn uitgenodigd als jullie er een probleem mee hadden dat Lisa en ik samen waren. Bedankt, daarvoor zijn jullie niet verbannen. Jullie zijn mijn familie en Lisa is belangrijker voor me geworden naarmate de dagen verstrijken. Deze vrouw die hier voor me staat is mijn wereld en ik weet dat ik de hare ben. Dus,” hij viel op een knie. “Lisa, laten we wettelijk een familie worden,’ zei hij, terwijl hij het doosje opende om de ring te onthullen die hij al sinds voor de zomer in zijn bezit had.

“Oh mijn god, Mike, JA!” riep ze uit, terwijl ze op de grond sprong en hem tackelde.

Natuurlijk juichte iedereen, alweer. Mike had jaren eerder zijn vrouw verloren in een auto-ongeluk. Daarna had hij een moeilijke periode achter de rug, die hij grotendeels te boven kwam bij de gratie van Evan. Toen hij hersteld was dacht hij er nog steeds niet aan om ooit weer verliefd te worden. Tot Lisa hem probeerde te versieren, ondanks dat ze hem zo vaak had afgewezen.

Toen de commotie was weggeëbd, vroeg Jane aan Evan: “Wil je hier weg?”

Hij glimlachte naar haar als antwoord en Jane pakte zijn hand om hem naar buiten te leiden. Voorbij de parkeerplaats probeerde Evan haar naar zijn appartement te leiden, maar ze verzette zich.

“Uh uh, we moeten eerst praten,” zei ze, gebarend dat ze in plaats daarvan naar Mike’s huis zouden gaan.

“We kunnen bij mij thuis praten, weet je,” zei hij, nauwelijks in staat om zijn bullshit lach in te houden.

Jane giechelde en trok hem mee in haar richting. “Als we naar jouw huis gaan, zal ik niet willen praten,” legde ze uit, terwijl ze verleidelijk naar hem terug glimlachte.

Evan gaf toe en volgde haar voorbeeld. “Je beseft toch wat er net gebeurd is?” vroeg hij. Ze keek vragend terug, dus vervolgde hij: “Ik heb mijn vriendin gewoon haar zin laten krijgen.”

Jane bloosde en wendde zich bijna af. In plaats daarvan liet ze hem zien hoe hij haar liet voelen. Ze had hem in de loop van de zomer langzaam meer van zichzelf laten zien, maar die dag kreeg hij alles van haar in één keer. De manier waarop ze rood werd, zijn hand vasthield en zo draaierig leek; het was alsof ze weer veertien waren. Ze nam hen mee naar de eetkamertafel en ging erop zitten met een open stoel voor haar. Evan zat daar en dacht terug aan de tijd op de bar.

“Ik wou dat je een rok aanhad,” plaagde hij, terwijl hij zijn handen in haar broek liet glijden om haar enkels te masseren.

“Ik ben blij dat ik dat niet heb, het wordt al koud, niet dat ik dat niet nog eens zou willen doen,” zei ze, nagenietend.

“Zo, laten we praten,” kwam hij ter zake.

Jane bloosde weer en bedekte haar gezicht. Ze zei: “Ik weet niet waarom ik daar niet mee kan ophouden.”

“Het is schattig,” verzekerde hij haar.

Moed puttend uit zijn compliment, ging ze verder: “Dus, ik denk dat we moeten bespreken wat ik gisteren heb gezegd. Al was het alleen maar om te voorkomen dat we er over een paar maanden weer ruzie over krijgen omdat er nog steeds rotgevoelens zijn. Om te beginnen, ik meende er niets van, niet echt. Alles wat ik zei was uit angst en paniek.”

“Dat dacht ik al rond de tijd dat jij je toespraak hield. Waar ik meer in geïnteresseerd ben is wat er veranderd is? Je bent nu het tegenovergestelde,” merkte hij op.

Jane huiverde, wetende dat ze hem alles moest vertellen. “Evan, ik…Als we op de middelbare school hadden gedate, zou ik je hebben bedrogen, want zo was ik vroeger. Ongeveer 4 jaar geleden, werd ik betrapt, vernederd, en beschaamd ervoor. En net als Maggie, verdiende ik het. Ik nam de beslissing om die persoon niet meer te zijn. Helaas, om mezelf te straffen ging ik doelbewust uit met mannen waarvan ik dacht, of wist dat ze me zouden bedriegen. Ik probeerde mijn karma in balans te houden, zodat als er iets goeds langs zou komen, het niet verpest zou worden.”

“Ben ik het goede ding?” vroeg hij als een jongen met een oogje.

“Is dat echt het enige dat je gehoord hebt?” veinsde ze boosheid.

“Natuurlijk niet, ga alsjeblieft verder,” suste hij haar.

Jane legde haar handen met de palmen omhoog op haar knieën, Evan nam ze aan. “Mijn broer Adam hielp me inzien dat ik bang was door wat ik voor je voel. Als ik deze zomer beschouw als het begin van ons, dan hou ik van je, Evan,” legde ze tot zijn verbazing nogal trots uit.

“Ik hou ook van jou, Jane. Ik besefte het pas toen je gisteravond wegging,” zei hij, terwijl hij tussen haar benen ging staan.

“Ik zal dat nooit meer doen, dat beloof ik,” verzekerde ze hem.

Ze zoenden tot Evan haar broek begon los te maken.

“Laten we naar een van de slaapkamers gaan,” stelde ze voor.

“Waarom, we hebben het huis voor onszelf. Alle drank is daar, dus niemand zal de moeite nemen om hierheen te komen,” legde hij uit, terwijl hij doorging met haar broek uit te trekken.

Jane tilde haar kont op, zodat hij hem kon pakken. Ze gaf hem een zwoele blik omdat ze wist dat Evan na de zomer niet meer zou veranderen. Ze trok haar hemd uit terwijl hij haar schoenen uittrok en zat daar naakt op de eetkamertafel, klaar voor hun eerste goedmaakseks. Hij stond weer op en trok zijn shirt uit terwijl zij aan zijn broek werkte.

Toen hij eenmaal vrij was, zei ze: “Verdomme, ik heb je nog nooit zo hard gezien voordat ik iets deed.”

“Het was vrijwel direct toen je zei dat je van me houdt.”

“Aw, it’s a love boner, gimme,” zei ze, terwijl ze hem vastpakte en hem naar haar opening trok.

Evan duwde zich gemakkelijk naar binnen, en ging er behoeftig in en uit. Na de zomer die ze hadden gedeeld, was meer dan 24 uur zonder in haar te zijn geweest te lang. Zij voelde hetzelfde, het gevoel dat hij haar weer zo perfect vulde. Een gevoel van opwinding vervulde haar ook, denkend aan alle plaatsen waar ze het thuis zouden gaan doen. Binnen de kortste keren zouden ze haar broers kwaad maken met de geluiden van seks.

Jane’s benen gingen op, neer en rond zijn lichaam in een poging om hem meer naar binnen te trekken. Ze klauwde naar zijn armen, rug en borst terwijl haar kont op zijn plaats bleef op de tafel. Evan hield haar dijen vast, probeerde een vluggertje te doen maar genoot te veel van haar om het echt te proberen. Hij hield van haar, en zij hield ook van hem, eindelijk. De verliefdheid die hij had toen hij jonger was, was nooit geëindigd, het was gewoon wachten op een betere tijd.

Ze waren er langer mee bezig geweest dan ze beseften.

“Ahem,” kondigde Lisa haar aanwezigheid aan. Ze verstijfden en keken haar geschokt aan. “Weet je, dit feest is ook een afscheid voor jullie beiden. Aangezien jullie officieel kunnen doen wanneer jullie willen, haast je en kom klaar, zodat jullie je weer bij ons kunnen voegen,” zei ze, naar hen giechelend.

“Ik kom er zo aan,” zei Evan, die geen andere tegenreactie had.

“Het spijt me, Lisa, en trouwens gefeliciteerd,” verontschuldigde Jane zich.

“Bedankt, en niet nodig, schat. Je bent niet bepaald het eerste meisje dat op die tafel geneukt wordt,” liet Lisa doorschemeren, met een knipoog.

Jane glimlachte terug terwijl Evan in haar binnenste een pulsatie kreeg van het scenario waarin ze zich bevonden.

“Oh en je kunt het beter schoonmaken als je klaar bent,” beval Lisa, terwijl ze zich omdraaide om te vertrekken.

“Ja tante,” plaagde Evan, terwijl hij haar welkom heette in de familie.

Lisa werd de diepste tint van rood. “Evan alsjeblieft, daar ben ik nog helemaal niet klaar voor,” zei ze, terwijl ze wegliep zodat ze klaar konden zijn.

Zodra Lisa weg was, zat Jane helemaal over hem heen. Ze kuste zijn borst en nek terwijl ze met haar armen en benen over de rest van zijn lichaam wreef; ze aanbad hem.

“Wat is er in je gevaren,” vroeg hij, niet dat hij dat erg vond.

“Jij en ik bedoelen dat niet alleen letterlijk. Door jou voel ik me zo en dat kun je maar beter volhouden, want anders ben ik nogal onderhoudsarm. Hou me gelukkig, hou van me, geef me te eten, neuk me; zie je ik ben makkelijk. Ik doe het allemaal terug,” zei ze, wetend dat het aanbod onweerstaanbaar was.

“Ik ben zo in, en dat bedoel ik ook letterlijk,” verklaarde hij.

“Oh, en vanaf maandag moet je mijn arme kutje een weekje vrij geven. Het moet herstellen zodat we er weer tegenaan kunnen.”

“Ik heb er waarschijnlijk ook een nodig. Gewoon om mijn sperma reserves op te bouwen,” grapte hij.

“Over klaarkomen gesproken, ik wil je echt weer voelen,’ smeekte Jane hem.

“Zoals je wilt,” zei hij voor hij verder ging waar ze gebleven waren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *